kafami sokup atasim geliyo

senbanask

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
100
62
13
28
Bir aylik evliyim severek evlendim esimde sever beni. 3 senelik beraberligimiz var ama garip bi bagliligimiz var genelde hep kavga ederiz ama uzun surmez barisirz oda gelir ozur diler bende kiz erkek hakli haksiz farketmez bende cok uzuldugunu gorursem affederim tabi kucuk konular oldukca. Neyse konuya geliyim sanki bosanicakmisiz gibi hissediyorum evlilik oyunu gibi garip hissediyorum bi aydir yeni kavgamizi ettik arkadasimin dogum gunune gittim oda geldi benle yolda kavga ettik sen git ben gelmicem gidicem dedi tamam dedim ciktim 5 dk olmadan aramaya basladi in asagi diye daha yeni oturdum gelmiyorum dedim anahtari at o zaman gidiyorum dedi tam cevap vvericem zile basti yukari cikti rezil olmamak icin aa isimiz cikmmis ben gidiyorum dedim gittim tabi rezil oldugum icin yol boyunca kavga ettik eve gelince agladi bagirdi bende agladimm bagirdimm sonra herneyseki baristik ama nolur yani kafam allak bullak olgun biriyle dertlesmek istiyorum yorumlarinizi hatta mesajlarinizi bekliyorum

Evliliğin ilk döneminde olur böyle saçma güç gösterileri , zamanla oturur diye düşünüyorum. "Ne de olsa barışcaz 2 saat sonra, şimdi niye canımı sıkayım "diye düşünmeye başlayacak zamanla iki tarafta. Böyle eften püften meseleler de sorun olmaktan kalkacak

Bir aylik evliyim severek evlendim esimde sever beni. 3 senelik beraberligimiz var ama garip bi bagliligimiz var genelde hep kavga ederiz ama uzun surmez barisirz oda gelir ozur diler bende kiz erkek hakli haksiz farketmez bende cok uzuldugunu gorursem affederim tabi kucuk konular oldukca. Neyse konuya geliyim sanki bosanicakmisiz gibi hissediyorum evlilik oyunu gibi garip hissediyorum bi aydir yeni kavgamizi ettik arkadasimin dogum gunune gittim oda geldi benle yolda kavga ettik sen git ben gelmicem gidicem dedi tamam dedim ciktim 5 dk olmadan aramaya basladi in asagi diye daha yeni oturdum gelmiyorum dedim anahtari at o zaman gidiyorum dedi tam cevap vvericem zile basti yukari cikti rezil olmamak icin aa isimiz cikmmis ben gidiyorum dedim gittim tabi rezil oldugum icin yol boyunca kavga ettik eve gelince agladi bagirdi bende agladimm bagirdimm sonra herneyseki baristik ama nolur yani kafam allak bullak olgun biriyle dertlesmek istiyorum yorumlarinizi hatta mesajlarinizi bekliyorum
Canım öncelikle hayırlı olsun evliliğiniz..ben de eşimle 4 sene görüşmenin sonucunda evlendim ve tabi ki sizin kadar olmasa da ufak tefek sorunlar yaşadık, yaşamaya da devam ediyoruz... Bence şuan siz birbirinize ve aynı evde yaşamaya alışma sürecindesiniz.. Kaç sene görüşürseniz görüşün aynı evde bir hayatı paylaşmak kolay değil zaman alır... Bence bir taraf diğeri sinirliyken alttan almalı.. Haa bu demek değil ki köle ol, kendinden fedakarlık yap... Tam aksine birbirinizi kırmadan, kim haklı kim haksız demeden orta yolu bulmak... Ayrıca tartışmaktan korkmayın asıl bir evde tartışma olmazsa sıkıntı... Tabi birbirinize fiziksel yada ruhsal şiddet ve baskı olmadan.. Naçizane fikrim bu... Umarım herşey bir an önce yoluna girer...

Ay gülesim geldi benim.
Kusura bakmayın.

Çocuk gibisiniz bence
Zamanla büyürsünüz ve bunlar azalır :KK51:

evliliğin ilk dönemleri olıuyor
millet balayları falan fıstık diyor ama bence ilk aylar en zor aylar

Bunun daha kv si var,görümcesi vaar, eltisi vaaar...enerjinizi,performansınızı o dönemlere saklayın...
Daha çok yenisiniz tartışma olur normal ama sakın boşanma lafını ağzınıza almayın.

Yahu bu aman aman bir olay degil ki.
Inatlasmissiniz. Yıpratmayin kendinizi.
Çocuksu degil de daha olgun davranmaya bakin. Ergenken saçma kavgalar edilir ama artık evlisiniz. Hem o sacma kavgalar sirasinda ya kötü bir laf ciksa agzinizdan? Unutamazsiniz da.

Mutlu olun. Mutlu edin. Buna odaklanın. İnanın birini çok sevmekten daha güzel bir şey yok. Ne bosanmasi yahu :)

Piknige gitcektik.benim.ailem.cagirmisti.simdi ne oldugunu tam hatirlamiyorum aramizda tartisma oldu.ben gelmiyorum dedi.dusun yeni evlisin tek basima gidicem.sen bilirsin dedim.cektim kapiyi ciktim.bizimki ustunu giyinip bana yetisti.:spor:ben agladim tabiki.hicbirsey olmamis gibi.gitttik
Oooo neler oluyor birbirinize alisana kadar oyle yeter ki cok abartmayin

amann geçiyo onlar
1 aylık evliyken eşim yanlışlıkla evde cam fotoğraf çerçevesi kırdı diye 2 gün küs kalmıştık biz de :D

Cok tesekkur ederim ilginiz icin insallah duzelir hersey hayallerimde ki gibi olur biraz farkli hissediyorum galiba burda okudugum bazi seylerde beni etkiliyo

Back
X