Kafamın İçinden Sesler Geliyor?

Doktor a boşu gitme ilacla sureci uzatirsin sana tavsiyem hemen metafizikçi bioenerji uzmanı acil tedavi al ,özel de mesaj atıyorum .
Dalga mı geçiyorsun sen kimsin de doktora gitme diyorsun? Kanser olduğunda da gitme metafizikçin seni kurtarsın o zaman! Hey yarabbi!!!

Cin, Peri, büyü, harf, sayı içerikli mesajlar yasaktır.
Lütfen doktora gitme, şuna git, hocaya git, üfürükçüye git gibi tavsiyelerde de bulunmayın, konu doktorluk bir konu, tıbbı kenara itmeyelim.

Lutfen bir doktora gorun.illa sizofreniyim vs diye dusunme.vitamin eksikligi de yapar.donemsel olur boyle seyler doktor seni yonlwndirecektir.bana sizofreni teshisi koyarlar diye dusunme ki onu artil tedavi ediyorlar da degildir bence.doktora git jaciya hocaya degil.lutfen doktora git

Aynı şeyleri yaşamış biri olarak bunu yazdım yıllarca ilaç kullandım ama nafile bir şey biliyorum da yazıyorum ...yeri geliyor bazı hocalar gidip ruh ve sinir hastalıklar hastanesinden deli adamı akillandirip çıkaran hocalar var yeri geliyor psikiyatri piskoloklar gidip hocalara tedavi oluyor ...ve benim suan tedavi olduğum kişi hem psikolog hemde bu işlere bakıyor :)
O zaman gidin size burnunuza alisma seanslari yapsin ama durumun ciddiyetinin farkina varin lutfen.
Bioenerji gecici saglik verir.

O zaman gidin size burnunuza alisma seanslari yapsin ama durumun ciddiyetinin farkina varin lutfen.
Bioenerji gecici saglik verir.
Ben zaten terapi görüyorum. Ama ben bioenerji seansı almıyorum psikoloktan terapi alıyorum ...Benim psikologum musallat sorununa da bakıyor ..ama sizin yaptığınız hiç hoş değil bunu da bilin zaten aklımdan atmaya çalıştığım bir burnum var sizde ilk fırsatta bunu bu konuda hatirlattiniz çok sağolun!

Son düzenleme:
Konu sahibesi
KBB
nöroloji
Psikiyatri
Hem de en acilinden
Geçmiş olsun.

Öyle bioenerji evrene mesaj atıcam okuyacak bana dönüş yapacak
Hoca efendi 2 tükürecek kendime gelicem fikirlerine sakın bulaşmayın.
Bunlar cahilce şeyler ve sizi daha da kötü hale getirirler.

Çok enteresan ya.Psikolojik gibi geldi bana.Mutlaka nöroloğa ve psikoloğa gitmelisin.Senin yerinde olsam hiç beklemem.

Geçmiş olsun vücudun direnci düşünce olabiliyor diye biliyorum kendimden. Ama nöroloji ye görünün hatta önce normal doktor a gidip bölümünü bilmiyorum kan testi vitamin testi yaptırın derim. Hem nöroloji hem diğer bölüm aynı anda aynı güne randevu alınabiliyor. Büyük ihtimal dahiliye olabilir

Konu sahibesi
KBB
nöroloji
Psikiyatri
Hem de en acilinden
Geçmiş olsun.

Öyle bioenerji evrene mesaj atıcam okuyacak bana dönüş yapacak
Hoca efendi 2 tükürecek kendime gelicem fikirlerine sakın bulaşmayın.
Bunlar cahilce şeyler ve sizi daha da kötü hale getirirler.
Zaten öyle cahilce fikirlerle yaşamıyoruz bioenerji aslında farkli bir şey dünya geneliyaygın olan bir durum ve yurtdışında hastanelerde uygulanan bir metod ...evrene mesaj gönderme tamamen pozitif düşünce yonetemi ikisi farklı konular türkiyede ki şarlatan hocalardan benim de umudum yok bazı medyumlar ve metafizikciler psikiyatri psikolog eşliğinde çalışıyor yada doktor olup ilimlere uğraşan kişiler var ..ben o yüzden düz bir doktora gitme dedim hem ilimle hem bilim uğraşan bir doktor yada metafizik uzmanı .biyoenerji uzmanına git dedim lütfen yanlış anlaşılmasın .doktorlara karsi değilim yoksa , sadece bende bu durumu yaşadığım için yazdım .ilaç tedavisi de gördüm uzun süre ..

Zaten öyle cahilce fikirlerle yaşamıyoruz bioenerji aslında farkli bir şey dünya geneliyaygın olan bir durum ve yurtdışında hastanelerde uygulanan bir metod ...evrene mesaj gönderme tamamen pozitif düşünce yonetemi ikisi farklı konular türkiyede ki şarlatan hocalardan benim de umudum yok bazı medyumlar ve metafizikciler psikiyatri psikolog eşliğinde çalışıyor yada doktor olup ilimlere uğraşan kişiler var ..ben o yüzden düz bir doktora gitme dedim hem ilimle hem bilim uğraşan bir doktor yada metafizik uzmanı .biyoenerji uzmanına gir dedim lütfen yanlış anlaşılmasın .doktorlara karsi değilim yoksa sadece bende bu durumu yaşadığım için yazdım .

Polemiğe girmeyi sevmem ama merakımı mazur görün "düz doktor" nedir hanımefendi?
Uzmanlar 6 yıllık eğitime ek yıllarca alanlarında ihtisas yapıyorlar. Yüzlerce vakada bulunuyorlar. Yine sayısız hastaları var.
Konı sahibesinin durumu psikolojik. Gösterdiği simptomlar ciddi. O bahsettiğiniz düz doktorlardan birine ihtiyacı var.
16 yaşında bir genç kıza bioenerji tavsiyesi veriyorsunuz sanki bunun bioenerjiyle bir alakası varmış gibi.
Müspet ilim diye bir şey var. Tıp bırada dururken alternatifini önermek niye?
Hele böyle bir vakada.
Dediğim gibi polemiği sevmem size iyi forumlar.

Dalga mı geçiyorsun sen kimsin de doktora gitme diyorsun? Kanser olduğunda da gitme metafizikçin seni kurtarsın o zaman! Hey yarabbi!!!
Senin gibilere cevap yazdım son yorumda yeni gördüm mesajinizi yaşamadığınız şeyler hakkında neden bu kadar önyargılısıniz !!! Hangimiz doktora gitmiyor ki ? Psikolojik rahatsızlığa antideprasan dışında bir tedavi yönetim mi var ? Benim psikolok doktorum hem terapi uyguluyor hemde musallatli i tedavi ediyor ilimle bilim le uğraşan kişilere gitsin diye ozel den mesaj attım ..

Polemiğe girmeyi sevmem ama merakımı mazur görün "düz doktor" nedir hanımefendi?
Uzmanlar 6 yıllık eğitime ek yıllarca alanlarında ihtisas yapıyorlar. Yüzlerce vakada bulunuyorlar. Yine sayısız hastaları var.
Konı sahibesinin durumu psikolojik. Gösterdiği simptomlar ciddi. O bahsettiğiniz düz doktorlardan birine ihtiyacı var.
16 yaşında bir genç kıza bioenerji tavsiyesi veriyorsunuz sanki bunun bioenerjiyle bir alakası varmış gibi.
Müspet ilim diye bir şey var. Tıp bırada dururken alternatifini önermek niye?
Hele böyle bir vakada.
Dediğim gibi polemiği sevmem size iyi forumlar.
Ve ben burda size tekrar yaziyorum benim kuzenim bu yüzden öldü hastanelerde tedavi oldu ilaç la hastanede yatarak ama iyleşemedi bende zaten doktor dışında alternatife yönlendirmedim doktor eşliğinde metafizik uzmanı bağlantılı kişilere gitmesini önerdim ...bunda düzden kastım buydu farklı yere çekip polemik çıkarmaya çalışmayın !

Ben de hemen hemen sizinle aynı problemi yaşadım hatta burada konum var ama stresli bi dönemimdi ve sonrasında durdu sesler. Belki sizin için de stresli bi dönemdir

Senin gibilere cevap yazdım son yorumda yeni gördüm mesajinizi yaşamadığınız şeyler hakkında neden bu kadar önyargılısıniz !!! Hangimiz doktora gitmiyor ki ? Psikolojik rahatsızlığa antideprasan dışında bir tedavi yönetim mi var ? Benim psikolok doktorum hem terapi uyguluyor hemde musallatli i tedavi ediyor ilimle bilim le uğraşan kişilere gitsin diye ozel den mesaj attım ..

Yahu bulaşmayayım diyorum yine olmuyor.
Psikolok değil psikolog
Onlar doktor değildir psikoloji bölümü mezunudurlar.
Musallatlar dediğiniz de 3 harfliler 5 harfliler 40 harfliler zahir.

Ek olarak kuzeninizi doktorlar değil tedavi edilemeyen hastalık yüzünden kaybetmişsiniz. Nasıl bu konuları birbirine bağlıyorsunuz hayret.
Sizin doğrunuz size kalsın. Kendiniz inanabilirsiniz ama lütfen kişileri bilimdışı şeyleri inansınlar diye manipule etmeyin.
Ayıp yahu.

Size kötü bi haberim var.. Siz kara cahilsiniz ayrıca enayisiniz elalemi de enayiliğinize cehaletinize özendirmeyin

Anladım güzelim. Yukarıda da yazdım sana, bir Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı bölümüne gidip durumunu anlatırsan onlar seni en uygun şekilde değerlendirir, birtakım testler uygularlar ona göre erken teşhisle önlemi alınabilir, belirtilerin azalabilir. Lütfen erteleme olur mu? Tekrar geçmiş olsun.
güzel insan :KK200:

Back
X