Kafana sık diyen beynim

Beden algınız büyük olasılıkla pek sağlıklı değil..aynanın gösterdiği ile gözünüzün gördüğü bence aynı kişi değil.Doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim.Ben özellikle ruhsağlığı alanında her uzmanın herkese iyi gelmeyebileceğini düşünüyorum.Çok küçük ilçede değilseniz ve hasta başına düşen vakit fazla olan bir hastahane değilse Sgk ile yürütmemeye çalışın tedavi sürecinizi

o yardım ediyor ayakta o tutuyor beni yoksa bir dk duramazdım.Ruhum sıkılınca hemen inşirah okurum
Hayatla yada hastalıklarla savaşmak nedir ben de bunu anlamyrm zamanında bende panik atak artı kaygı bozukluğu yasadm dışarı çıkamaz haldeydm sizi anlamadan konuştuğumu düşünmeyin diye soyluyorm hani sen ne anlarsın sana kolay demeyin neler yasadm o an insan saçma düşünüyor. Şimdi o gunlere bakınca anlyrm ama ben evli degldm ve çocuklarım yoktu yinede hiç hayattan vazgeçmedim Allah inancında sonsuz panik atağı bir misafir olarak kabul ettm savaşmak yerine geçici bir misafir ve ona iyi davran geçecek dedm inanın geçiyor kendinizi hobi edininler vs heosini bende duydum hiç bir şey zevk vermiyordu sizi anlıyorum ama inanın zamanla geçti şuan bir çocuğum var mutluyum çok şükür işim var ve sizin gibi milyonlarca insan var inanın tek siz degilsinzi

bence doktorunuzu değiştirin, değiştirme şansınız yoksa ilacı değiştirmesini söyleyin. bazı ilaçlar böyle etki edebiliyor. 35 gün demişsiniz 2-3 hafta sürmesi lazım bu yan etkilerin 35 gün çok fazla. ben de zamanında çok yaygın ve bilinen bir antidepresanı kullanmıştım ama bende ağlama ataklarına sebep olmuştu mesela.

intihar konusunda çok klasik ama eninde sonunda öleceğiz zaten. hiç mi zevk aldığınız bişey yok? hazır dünyaya gelmişken yaşayalım bari tadını çıkaralım.

depresyon uzun da sürebiliyor. youtube’da cemre demirel var mesela. depresyon diye videosu var. o da senelerce depresyonla boğuşmuş. baya bir doktor da değiştirmiş, ki daldan dala şeklinde de değil 1,5 sene birinde sonra birinde vs şeklinde. sonunda uygun tedaviyi buldu ve iyileşti hayattan keyif alıyor. siz de bu konuyu açtığınıza göre aslında iyileşmek istiyorsunuz. siz istedikten sonra geçmeyecek bir şey yok. pes etmeyin bu günler geçecek.

Beden algınız büyük olasılıkla pek sağlıklı değil..aynanın gösterdiği ile gözünüzün gördüğü bence aynı kişi değil.Doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim.Ben özellikle ruhsağlığı alanında her uzmanın herkese iyi gelmeyebileceğini düşünüyorum.Çok küçük ilçede değilseniz ve hasta başına düşen vakit fazla olan bir hastahane değilse Sgk ile yürütmemeye çalışın tedavi sürecinizi
ozel Dr gidiyorum canım 35 gün oldu hala ilacın fayda etmesini beklixoruz

Selam kızlar ben ölüme gidiyorum. Maalesef 3 bucuk yıldır depresyonla yaşıyorum. Hayattan bir beklentim de kalmadı. Zayıfladıgımda dolayı, surata bak, cirkinlestin, eroinmanlara döndün, cok güzeldin niye bu hale geldin tarzı yorumlar sonrası depresyona girdim. Biraz iyileştim ama 3 yıldır böyle yaşıyorum. iyleşsem bile bu düşüncelerle iyleştiğimi nasıl anlarım bilmiyorum. Beynimde kafana sık artık diyor zaten kapana sıkışmış gibiyim. Sanırım dünyaya ben fazlayım. Yaşamakta istemiyorum. Allah ya kendisi alır ya da dayanamaz ben alırım diye korkiyorum
Sizi ya tedavinizi tarım bıraktınız ilaçları kullanmıyorsunuz ya da bu depresif hali seviyorsunuz. 2018 den beri gram yol alamamak tuhaf geliyor bana 🤷

bence doktorunuzu değiştirin, değiştirme şansınız yoksa ilacı değiştirmesini söyleyin. bazı ilaçlar böyle etki edebiliyor. 35 gün demişsiniz 2-3 hafta sürmesi lazım bu yan etkilerin 35 gün çok fazla. ben de zamanında çok yaygın ve bilinen bir antidepresanı kullanmıştım ama bende ağlama ataklarına sebep olmuştu mesela.

intihar konusunda çok klasik ama eninde sonunda öleceğiz zaten. hiç mi zevk aldığınız bişey yok? hazır dünyaya gelmişken yaşayalım bari tadını çıkaralım.

depresyon uzun da sürebiliyor. youtube’da cemre demirel var mesela. depresyon diye videosu var. o da senelerce depresyonla boğuşmuş. baya bir doktor da değiştirmiş, ki daldan dala şeklinde de değil 1,5 sene birinde sonra birinde vs şeklinde. sonunda uygun tedaviyi buldu ve iyileşti hayattan keyif alıyor. siz de bu konuyu açtığınıza göre aslında iyileşmek istiyorsunuz. siz istedikten sonra geçmeyecek bir şey yok. pes etmeyin bu günler geçecek.
geçer inşallah arkadaşım, kardeşim bende geçmesini cok istiyorum amin😭

bir de burdaki her yorumu ciddiye almayın. depresyonu moral bozukluğu ya da üzüntüyle karıştıranlar var 🤦🏼‍♀️ sadece genetik sebepler bile buna sebep olabilir. bu da herhangi bir hastalık gibi bir hastalık ve bunu siz seçmediniz. kim seçer ki zaten ölmek isteyecek kadar acı çekmeyi?

Çocukları olan bir kadının çirkinim kaynım bana çirkin dedi diye onları bırakıp gitmeye hakkı yoktur.
Yarın hepimiz buruşacağız yaşlanacağız, hepimiz o gün ölelim o zaman?
Yada yarın ayağınızı kolunuzu kaybetmeyeceğinizin garantisi mi var? Kaza geçirdiniz yüzünüz yandı mesela napacaksınız? Bitti diyip çocuklarınızı yalnız mı bırakacaksınız?
Dert yarıştırmayı sevmem, ama hayat bir mücadele. Siz bu mücadeleye çocuk yaptıysanız onlar kendini kurtarana kadar savaşmak zorundasınız.

bir de burdaki her yorumu ciddiye almayın. depresyonu moral bozukluğu ya da üzüntüyle karıştıranlar var 🤦🏼‍♀️ sadece genetik sebepler bile buna sebep olabilir. bu da herhangi bir hastalık gibi bir hastalık ve bunu siz seçmediniz. kim seçer ki zaten ölmek isteyecek kadar acı çekmeyi?
Teşekkür ederim güzel yorumunuz icin

Eski bir depresyon hastasi olarak su duygularinizin da hastaligin bir belirtisi oldugunu unutmamanizi öneririm. Böyle düsünceler hastalik sirasinda "normal". O durumda acinin bitmesini isteriz aslinda, hayatin degil. Sizde sadece ilac tedavisi yetersiz kalir. Onun yaninda tedavi görüyormusunuz

benimde sınavim bu galiba nereye kadar böyle devam edecek bilmiyorum
Siz istemiyorsunuz iyi olmayı. Sürekli benim için endişelensinler benim üstüme titresinler modundasınız. Kaç yaşında kadınsınız kendinizi düşünmüyorsanız çocuklarınızı düşünmelisiniz. Sadece ilaç ve doktorlar iyileşme olmaz sizin de istemeniz lazım

Eski bir depresyon hastasi olarak su duygularinizin da hastaligin bir belirtisi oldugunu unutmamanizi öneririm. Böyle düsünceler hastalik sirasinda "normal". O durumda acinin bitmesini isteriz aslinda, hayatin degil. Sizde sadece ilac tedavisi yetersiz kalir. Onun yaninda tedavi görüyormusunuz
be et terapide alıyorum canim

Siz istemiyorsunuz iyi olmayı. Sürekli benim için endişelensinler benim üstüme titresinler modundasınız. Kaç yaşında kadınsınız kendinizi düşünmüyorsanız çocuklarınızı düşünmelisiniz. Sadece ilaç ve doktorlar iyileşme olmaz sizin de istemeniz lazım
daha once kısmen iylesmistim neden istemeyeyim ki iyileşmeyi. İlgi manyağı değilim aksine eşimin benimle alakası yok ve hergun işime gidip geliyorum bu kafayla

Beklentim kalmadi hayattan diyorsunuz.Neye ulamasamadiniz mesela.Bizlerin cok cok farkli,muthis beklentileri mi oldugunu sanip kendinizin yok diyorsunuz.2 tane bebegim var.Sagliklari yerinde olsun,fiziksel,bilissel gelisimleri normal seyretsin,buyuduklerine sahit olayim vs.Yani siz disinda insanlarin cok farkli beklentileri oldugunu mu dusunuyorsunuz?

Back
X