Kafana sık diyen beynim

Çok fazla mı kilo verdiniz?

Mide Operasyonu mu geçirdiniz? Yani bu depresyonun sebebi aşırı kilo vermeniz de olabilir.

Vücut dengeniz, hormonlarınız bozulmuş olabilir..

Kan değerlerinize baktırmanız ek olarak da İç Hastalıkları Doktorundan destek almanız iyi olacaktır.
Depresyon sebebi ile fazla kilo vermiştim canım evet geri aldim

o ciddiye almadı onu
Ciddiye alsa tepki verirmiydi?

Esime sordum dun senin konunu okuyunca.. dedim erkek
Kardesin bana cirkin dese yaninda ne derdin diye🙄😐 “cirkin anandir” dermis😐😂😂😂 aguahaha Allahim
Yaa ona gerek kalmazdi muhtemelen cevabini verirdim zaten herhalde

Ciddiye alsa tepki verirmiydi?

Esime sordum dun senin konunu okuyunca.. dedim erkek
Kardesin bana cirkin dese yaninda ne derdin diye🙄😐 “cirkin anandir” dermis😐😂😂😂 aguahaha Allahim
Yaa ona gerek kalmazdi muhtemelen cevabini verirdim zaten herhalde
abisi saka yapıyormuş bide kalp hastasiymis o yuzden ciddiye almamış herkese yapıyormuş bu sakayi o

Selam kızlar ben ölüme gidiyorum. Maalesef 3 bucuk yıldır depresyonla yaşıyorum. Hayattan bir beklentim de kalmadı. Zayıfladıgımda dolayı, surata bak, cirkinlestin, eroinmanlara döndün, cok güzeldin niye bu hale geldin tarzı yorumlar sonrası depresyona girdim. Biraz iyileştim ama 3 yıldır böyle yaşıyorum. iyleşsem bile bu düşüncelerle iyleştiğimi nasıl anlarım bilmiyorum. Beynimde kafana sık artık diyor zaten kapana sıkışmış gibiyim. Sanırım dünyaya ben fazlayım. Yaşamakta istemiyorum. Allah ya kendisi alır ya da dayanamaz ben alırım diye korkiyorum
ÜZüldüm.. İnsanlar karşısındakinde nasıl etki yapacagını bilmeden yorum yapıyorlar.
Bence boş kalma, aşırı düşünme de depresyona iter.. Daha cok çalış, daha çok spor yap, daha çok kitap oku, daha çok dizi izle ve esprileriyle dahi olsa aşağı çeken herkesi hayatından çıkar..
Öğrenmen gerekeni öğren, daha güçlü çıkacaksın bu durumun içinden

ÜZüldüm.. İnsanlar karşısındakinde nasıl etki yapacagını bilmeden yorum yapıyorlar.
Bence boş kalma, aşırı düşünme de depresyona iter.. Daha cok çalış, daha çok spor yap, daha çok kitap oku, daha çok dizi izle ve esprileriyle dahi olsa aşağı çeken herkesi hayatından çıkar..
Öğrenmen gerekeni öğren, daha güçlü çıkacaksın bu durumun içinden
Bu durumun beni guclendirecegine inanıyorum bende. Allah var gam yok, 😁

Bu durumun beni guclendirecegine inanıyorum bende. Allah var gam yok, 😁
Kesinlikle.. Kac yaşındasınız
Ben ve tanıdığım birçok kişi 24-30 yas arası derin duygular, zorluklar yaşadı.. 30dan sonra amaaan koy g.t.ne rahvan gitsin modu on.:)
Ben mesela 24-27 yaş arası bu sabah neden uyandım diyordum, bugün iyiki o günleri yaşamışım diyorum.. Hala insanlar beni üzüyor olsa da asla eskisi gibi yıkmıyor

Size öyle diyen insanlar, kendi suratlarına baksınlar, siz de domuza benziyorsunuz deyin. Kendi çirkinliklerinde boğulsunlar. Beyinlerine sıkması gerekenler onlar. Size moral vermesi gereken çevrenizde böyle insanların olmasına üzüldüm. Lütfen moralinizi bozmayın siz değerlisiniz, kendinize gereken değeri verin.

eminim ki tek sebep bu değildir.
Herkes bu cümleleri duymuş olabilir. Hatta ben daha dün duydum.

Babamla ilgili büyük bir sıkıntımız var. Günlerdir uyuyamıyorum, pek bir şeyde yemek istemiyor canım.
Bir anda kilo verdim farkındayım. Dün erkek arkadaşımla otururken bir anda Zamansız çok zayıfladın, elmacık kemiklerin çıktı . O dinç yüzün gitti, yaşlı biri gibi duruyorsun dedi mesela.
Canım o kadar sıkkın ki takılmadım bile.
Evet çirkinleştim belki ama olsun dedim babam iyi olsun yine toparlarım.

Demem o ki sağlıklı ve depresyona meyilli olmayan kimse bu laf ile bu hale gelmez. Yatkınlığınız varmış.
Terapi ve ilaç kullanıyormuşsunuz zaten.

Hepimiz çok güzel olmak zorunda değiliz, güzel hissetmek insanın yüzüne yansır.
Ben mutluyken güzeldim , şimdi değil mesela.
İş insanın ruhunda bitiyor.

Allah sıkıntıda olan herkesin yardımcısı olsun.

Back
X