- Konu Sahibi tatli_solucan
Merhaba kızlar. Malum sevgililer günü yaklaşıyor. Bazı tezcanlılarımız şimdiden sevgilisine eşine hediyesini seçmiştir bile :) Ben evlenmeden öncede sevgililer gününe bir parça karşıydım hala da bir parça karşıyım. Tek bi güne sevgi denen yüce şeyi sığdırmak, biraz ticaret biraz beklenti. Çoğumuzun sevgilisi kocası normalde elinde çiçekle gelmezken o gün çiçekle eve dönen ya da buluşmaya giderken elinde çiçek götüren az mı erkek var. Şükür benimkinin o konuda hakkını yiyemem :) fırsat oldukça çiçek alır bana. maalesef erkekler biz kadınlar kadar duygusal değil. Hepimiz kafamızda bi şeyler kurup beklenti içine giriyoruz sonrası hüsran olabiliyor. Ben evlendiğimden beri eve döndüğüm bi gün kapıdan içeri girdiğimde o meşhur gül yapraklı serpilmiş mum ışıklı koridorlarda yürüyüp ... Sonrası malum işte :) ama bu hiçbi zaman olmayacak ... Kocam bunu yapıcak kadar duygusal ya da yapamıcak kadar odun olduğu için değil çok klasik olduğu için ... Kocam daha orijinal şeyler bulur :) Antika olan benim. Her sevgililer gününde olduğu gibi bunda da çalışıyor olucam. Ama hayal kurmaktan kimseye zarar gelmez :) Belki gerçekleşir