Kafanızı nasıl boşaltıyorsunuz kızlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sangs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sangs

good girl gone bad ;)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
1.135
1
116
- Yurtdışı
ben uzun suredır cok huzursuzum sureklı bunalıyorum eskıden cok pozıtıf bı ınsandım etrafımdakı ınsanlar hep polıyanna derler bana cunku herseyden mutlu olabılıyodum ama bıkac aydır mutsuzum huzursuzum bı turlu ıyımser olamıyorum noldu bana anlamıyorum mafoldumben eskısı gıbı olmak ıstıyorum zıhnım ıyıce bosalsın ıstıyorum hıc bısey dusunmeden anı yasamak ıstıyorum o anın tadını cıkarmak ıstıyorum.bunun ıcın ozel bıseyler yapan var mı aranızda??? veya meditasyon gibi seyler yapanlar? lutfen yardımcı olun bana cunku boyle negatıf bı ınsan olmak ıstemıyorum :1no2:

En basiti buraya takılıyorum.yerimseniben

evet cnm benımde burda kafam dagılıyo ama bole kafa yapımı degstrcek bıseyler olmalı boyle bı ınsan olmak ıstemıyorum bılgısayar bagımlısı oldum resmen

Bilgisayar oyunlarında kaybediyorum kendimi. Böylece bir süre hiçbişey düşünmüyorum. Hayata dönünce daha rahat hissediyorum kendimi. Zaten yapı olarak uzun süreli mutsuzluğu kaldırmıyor bünyem. Kendiliğinden yok ediyor mutsuzluğu. Birde yeni birşeylere başlamak beni çok heyecanlandırır. Soruna yönelik anında plan yaparım Herşeyi silip yeniden başlayabiliyorum. Buda tekrar enerji sağlıyor bana. :dance: :dance: Sadece sorun aşk hayatıysa çözüm yok. O iki kişilik bir çözüm gerektirdiği için olmuyor. Bir de ona çare bulabilsem CADIARZU

kitap okuyorum farklı alemlere dalıyorum
ya da
elime kağıt kalem alıp bişiler çiziyorum, boyuyorum falan felan
ya da
ışıkları kapatıyorum, dışardan azcık ışık gelsin diye perdeyi hafif aralıyorum.elime de sıcak bi içecek alıyorum. kulağıma da kulaklıklarla biraz müzik. Allahhhh değmeyin keyfime, oluyorum alkisalkisalkis

kendime zaman ayırınca çok iyi oluyo.
başka kimselerden yada başka şeylerden sıyrılıp kendime dönüyorum.
walla ben bunları yapıyorum işe yarıyo.
:sm_cool:

ıkınızde cok guzel seyler soylemıssınız kızlar cok tsk ask hayatımın masallahı var cok guzel gıden bı ılıskım var onunlayken superım benden mutlusu yok ama evdeyken kafayı yıyorum ya cok bunalıyorum boyle bıseyler arıyorum kendıme yan flute falan baslıyım en ıısı dedım yada pılates gıbı bısey zıhnım bombos olsun ıstıyorum

Senin ki can sıkıntısı gibi duruyor. Yan flüte başla ama akşam evde akşam falan çalamazsın. Millet tv izlicem sohbet edicem falan diye uğraşıyor olur. Bırak şunu derler. Tecrübeyle sabittir. Denedim olmuyor yerimseniben Resim falan olabilir. Yada kitap okuyabilirsin. Bir ara internetten dizilere sarmıştım. Lost Heros CSI KYLE XY izlemediğim dizi kalmadı. Arka arkaya bölümleri açıyordum. Vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum bile. Bilgisayarın odandaysa biraz takılabilirsin dizilere.

aynen ,dur şu sırayı da bitireyim dur renkte gelsın fılan derken zaman gecmıs gıtmişşş opuyorumnanaktan

orgu beceremıyorum ya ne kadar sanslısınz oren kızlar bende hıc yetenek yok kaydirigubbakcemile3 bende dızı ızlıorm sureklı cnm how i met yr mother lost dexter falan.hergun kıtapta okuyorum ama ınsan baska seyler arıyo yenı bıseyler

hmmm kafayı boşaltmakk..yani aslında mutfakta kimse yoksa şayet,bir sürü yeni ve güzel tarif hazırlayabilirsin..emin oll bişiyler pişirmeye başladıkça zaman nasıl geçer anlamıycaksınn..bunun dışında çoğu arkadaşın dediği gibi kitap okumak,internette farklı konuları takip etmek...

ben ya kitap okuyorum ya piano çalıyorum opuyorumnanaktan beni onlar rahatlatıyor size ilginç gelebilir belki ama ders çalışmak da benim zihnimi rahatlatıyor sanki böyle daha sakin daha mantıklı oluyorum ders çalıştıktan sonra daha akılcı düşünmeye başlıyorum o fazladan olan duygusallığı alıyor o yüzden seviyorum bu durumu kaydirigubbakcemile3 aa bide nasıl unuturum spor yapmak!!! bence spora başla cnm:dance:

Bir arkadaşım ebru kursuna gitmişti çok eğlendiğini söylüyordu. İyi vakit geçiriyormuş. Bir de salsa kursları çok eğlenceliymiş. Kimse beceremediği için sürekli gülüyorlarmış. Çok rahatlıyorum kurstan çıkınca. Kahkaha atmak iyi geliyor diyordu. Bunlarda bir alternatif tabi. Biz denk geldikçe alternatifleri sıralayalım. Sen kafana yatan birisini seçersin artık. buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

cok saolun canlarım benım ya evt ole bı dans kursu cok guzel olabılır yada resım kursu gıbı bısey acaba guzel resım yapabılır mıyım kurstan sonra yada yan flut yada pılates ne kararsızım ya kaydirigubbakcemile3

psikoloji kitaplarina cok merak saldim suara onlari okuyorum sanada tavsiye ederim

ahsap boyama yapabilirsin basit tekniklerlede olsa

yagli boya yapabilirsin hic bir yetenegin olmasa bile o renk renk boyalarla ugrasmak insani o kadar rahatlatiyor ki zerre birsey dusunmuyorsun...

hatta benimde cok yetenegim yoktur bir donem yapmistim ve suara yeniden baslamak istiyorum....

sende resim kursuna baslamak istiyor ve yapabilirmiyim diyorsun bak

bence evet resim kursuna baslicam ve ben bu isi yapicam diyerekten basliyabilirsin....

insanin isteyipte yapamayacagi hicbirsey yoktur....

kitap okumak, saatlerce oyun oynamak, ve buraya takilmak.
yada küveti doldurup rahatlayincaya kadar aglamak...

yaglı boya olabılır cnm yaaa bak ben bnu dusunmemıstım resım kursu mantıklı gelıyo

bi calgi calmak icin kursa git derim.. ben cok faydasini gordum hem yeni insanlar tanidim hem de kafami rahatlatmis oldum.

Back
X