Kafasi bozulunca kizdigina degil de hedefi sasirip karisina yuklenen koca...

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
Merhabalar hepinize.basliktanda anlasilacagi gibi boyle bir esim var.kendisinin bi seye canı sıkılır sonra rotasini sasirir.evde huzur birakmaz.derdini dinlemek istesen iki de sana bagirir artik dinlemek anlamak icin sende mecal birakmaz.onceleri bi sekilde alttan aliyordum gececek bu gunler diye ama artik kendime verecek telkinim kalmadi.acikcasi bu evlilik adina da pek biseyim kalmadi.hergun sevmedigin ancak zaruriyetten gittigin bir meslek gibi yasantimiz.bilmiyorum bir duzluge cikarmiyiz ama suan icin bu birliktelik onumu goremedigim sisli bir yol gibi...

Babaannemin böyle bir soruna yanıtı
Erkektir er kişidir sınırlı asabi olur altan almak kadının görevidir gelsin evinde deşarj olsun
Ne olmuş kızmış ise
Annem olsa konuşmayı deneyin evlilik kolay değil karşılıklı idare edin annesiyle falan konuş
Ben diyorum ki ömür yükümü bir defa dünyaya geliyoruz
Olduğu kadar
Hiç gerek yok böyle sorunlu tipleri çekmeye...

Bunun tek suçlusu sizsiniz.
Çünkü davranışlarına tepki vermek yerine, alttan alıyorsunuz.
Bence her şeyi kesip atmadan evvel sıkı bir tepki verme zamanı gelmiş. O lanet mi davranıyor ? Siz 2 katı lanet davranın.
Böyle pısırık ve pasif erkeklerden nefret ediyorum.

Bizim şirkette çok var sizin eşiniz gibilerden.
Patronu, müdürü karşısında el önde bağlanır, personele yapabildiğine atarlanır. Bir tanesiyle büyük kavga etmiştim hatta..

Hep derim 'Allah bunun gibilerin karısına, çocuğuna sabır versin kimbilir onları nasıl eziyor' diye..

Bizim ki de bir ara bana aynısını yapıyordu bende kendisine aynen şunu dedim.
Millet bir tek nazım sana geçiyor der,sen bir tek gücüm sana yetiyor diyorsun yani öyle mi dedim.
Tabi evdeki suçsuz günahsız kadına saldırmak kolay bana gösterdiğin gücü git disardakilere göster de eve gelip çocuk gibi sizlanma. Senin ziriltinla ugrasamam dedim. Ve bir daha yapmadı.
Gerçi bizim ki böyle tersleyinve anlıyor yoksa güzellikle ötürüp konuşmak da h iyi tabi

Merhabalar hepinize.basliktanda anlasilacagi gibi boyle bir esim var.kendisinin bi seye canı sıkılır sonra rotasini sasirir.evde huzur birakmaz.derdini dinlemek istesen iki de sana bagirir artik dinlemek anlamak icin sende mecal birakmaz.onceleri bi sekilde alttan aliyordum gececek bu gunler diye ama artik kendime verecek telkinim kalmadi.acikcasi bu evlilik adina da pek biseyim kalmadi.hergun sevmedigin ancak zaruriyetten gittigin bir meslek gibi yasantimiz.bilmiyorum bir duzluge cikarmiyiz ama suan icin bu birliktelik onumu goremedigim sisli bir yol gibi...
Rahmetli babam öyleydi. İş yerinde sorun olurdu bize patlardı. Ölene kadar değişmedi. İnsanı yoran bi durum.

Hepiniz cok haklisiniz bunca yil degisir umidi ile bu olaylarla bas etmeye calistim ama kimse degismiyor.insan yedisinde ne ise yetmisindede o oluyor ne yazikki...aslinda ilerisi icin bi dusuncem var ama bu karari almaktan korkuyorum.herseyin daha berbat olmasindan aldigim kararin arkasinda duramamaktan korkuyorum.herseyin hayirlisini diliyorum egerki bu evlilik olumsuzlukla bitecekse eger Rabbim kendi ayaklarim uzerinde duracak gucu kudretide bana nasip etsin.dualarinizi istiyorum arkadaslar...

O sana bagiriyorsa sen de ona bağır ne diye sessiz kalip derdini dinlemeye çalışıyorsun ki?
Bırak o sinirlensin. Unutma sakin kalan akıllıdır o haksiz ki deliriyor :) haklı olsa zaten bu kadar tatava olmaz
Sonra da al cekirdegini çitle. Zor degil bu kadar. Kendi problemini kendi çözsün sorma sende neyin var diye

Alttan alma olayı, tartışma esnasında olay büyümesin, gereksiz olaylar yaşanmasın diye yapılır.
Elaleme kızacak ama bana höykürecek, keserim bi tarafını kökünden.
Siz o rahatlasın diye insan gibi konuşuyorsunuz o tam tersine insanlıktan çıkıyor, yardım etmek isteyene saldırıyor.
Gitsin kumda oynasın abi.
Çocuk yetiştirme işi kendi yaptığımız varlığı olmalı ya çocuk yapmak için aldığımızı olmamalı.

Benim babam böyle,dışarıda kuzu gibi eve gelir paralar bizi ,sebebi dışarıda korkuyor gücünün yettiğine size sarıyor,
Ben en son çıldırıp boğazına sarılınca şoka girdi ,bir daha yapamadı bu arada 40 yaşındayım ,
Siz ufak çaplı bir cinnet geçirin evde ne varsa ayın kafasına ağzınıza geleni içinizde tüm birikeni sayın,öncecen bi prova yapın şoka girsin .

Hepsi aynı. O yüzden eşinde kötü alışkanlıklar yoksa tahammül et çünkü ayrılınca bu hayatından daha güzel bir hayat seni beklemiyor.

Benim babam böyle,dışarıda kuzu gibi eve gelir paralar bizi ,sebebi dışarıda korkuyor gücünün yettiğine size sarıyor,
Ben en son çıldırıp boğazına sarılınca şoka girdi ,bir daha yapamadı bu arada 40 yaşındayım ,
Siz ufak çaplı bir cinnet geçirin evde ne varsa ayın kafasına ağzınıza geleni içinizde tüm birikeni sayın,öncecen bi prova yapın şoka girsin .
Ama her erkek şoka girmeyle kalmaz sonunu da getirebilir. O yüzden bir şey yaparken 2 kez düşünmek lazım.

Ama her erkek şoka girmeyle kalmaz sonunu da getirebilir. O yüzden bir şey yaparken 2 kez düşünmek lazım.
[/QUO
Sürünmesinden iyidir bazı durumların sonunun gelmesi,
Şu hayatta bitirmeyide bilmek lazım sağlam bir tepki çözüm getirir

Back
X