kafası karışmış anne adayı (mı) acaba

Melegin Annesi

O simdi sinir stres sahibi
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
271
87
28
31
canlar selam. bana bir yardım edin yoksa deliricem yani. sat 29 haziran. ayın 17 25 ve 27 temmuzda korunmasız ilişki oldu eşimle. yumurtama zamanım ayın 18iydi. ama kupkuru geçti 25indn snra yumurtlama zamanı akıntısı gibi akıntı olmaya başladı ve 25inden snra bel ve kasık ağrsı başladı. sevmediğim şeyleri canım çekmeye sevdiklerimide yememeye başladım
çok sinirliyim çok uyku eğilimi var şu aralar dün belim kasıklarım çok ağrıdı adet olcam sandım gelen giden yok. test yaptım demin ama idrarım afedersnz açık renk geldi biraz su gibiydi yapsammı yapmasammı arasnda kaldım ve test paketini açtığım için nysse bozulur falan die yaptım negatifti. şimdi bide sorum var size. 25inden snra akıntım oldu 25inde korunmasz oldu eğer 25i yumurtlama günümse geç döllenme olabilirmi ? bugün adet günüm 1 ağustos günü gününe 33günde bir adet olurum. öncesnde bir belirti yaşamam bel kasık ağırısı gibi. ama 10 gündr belim kasıkalrım fena gelen giden yok.

25 i için erken bence canım. İdrarda cıkmaz. Kan testi yaptır istersen yrn. saglık ocaklarında oluyor mu ki kan testi?

Evet canım Burcu. Kanda cıkar büyük ihtimal. Geç yumurtlama olmuş evet. Akıntısız yumurtlama olmaz diye biliyorum.

Evet canım Burcu. Kanda cıkar büyük ihtimal. Geç yumurtlama olmuş evet. Akıntısız yumurtlama olmaz diye biliyorum.
Aynen normalde tam gunumde hep akintim olur bu sefer gec oldu fark ettim . 18 inde olmasi lazimdi 25inde oldu ve 25den snra akinti basladi yeni yeni azaldi akinti ama belim cok agriyo. Ve tuhaf ama canim bsyler cekiyo istemsizce. Kzimda aserdigim gbi. Kolay kolay bsy istemem ben. Bugun sevmedigim halde yesil sogan istedi canim mor sogan yemek istedim. Magnum dondurma istiyrm suan esimin eve gelemsini sabirszca bkliyrm. 25inde yumurtadiysam v3 sansa onun iliski yasadik. O zaman dollendiyse inşallah acaba ne zmn test yapicm. 2 gun snra kan testinde cikarmi o zmnda eger cikmazsa esim cok sinirleniyo bu hamilelik olayina . Simdi istemiyodu iki yasinda kizim var. 3 4 yaslarnda istiyodu bn kandirdm onu

ilişkiden 15 gün sonra diyor canım. İdrar için 7-8 gün beklemen lazım bu hesaba göre. Kanda cıkar diye düşünüyorum

ilişkiden 15 gün sonra diyor canım. İdrar için 7-8 gün beklemen lazım bu hesaba göre. Kanda cıkar diye düşünüyorum
9 agustosu beklemem lazım o zaman. 25inden anca 15 16 gun yapiyor. Doğru dimi. Ay bir kizim var bide oglum olsun istiyorum insallah rabbim lutfeder eli yuzu duzgun saglikli hayirli bir evlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…