• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafası karışmış ve uzatmalı bir aşka dönüşmüş bir diyetin günlüğü

carmenrosa

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
22
0
16
İstanbul
Merhaba,

Yukarıdaki başlıktan da anlaşılacağı üzere bu diyet bir mutlu son göremedi artık finale ulaşsın diyorum. Gecen sene 73 lere düşmüşken tekrar 80 kiloya dönüş yaptım. Bunda tabii sigaraya güle güle yapmamın da bunda bir katkısı oldu... Çok fazla içmiyordum ama şimdi tamamen bırakmış oldum.
Kendimi tanıtayım, 34 yaşında iki çocuk annesi bir bayanım. Çoçuklardan biri küçük hala emziriyorum... 6, 7 ay sonra işe dönmeyi planlıyorum ve tekrar eskisi gibi fit olmak istiyorum. 65 kiloya düşsem manken gibi olurum. Yani önümde vermem gereken bir 15 kilo var. Ama iştahım çok iyi...
Evde giyemediğim güzel kıyafetlerim var bekarlık günlerime ait, onları giymeyi çok istiyorum. Ama onları giymem için 60 ında altına düşmem lazım. Şu benim için bir hayal çünkü uzun zamandır 70 in altını görmedim...

Burada günlük açtım, umarım bu yolculukta beni yalnız bırakmazsınız..

Ve yarın sabah tartılıcam..

30 mart cumartesi 82.1
5 nisan cuma 79.7

Son düzenleme:
sabah 2 dl ekmek üzerine peynir sürülmüş,
1 haşl. yumurta + 1 dl salam
1 nescafe 3 ü bir arada

arada bir kuruvasanın yarısı + 2 kase bugday çorbası

saat 12 yani az önce 1 dilim tavuk göğüs + 40 gr. t.bugday ekmeği
ve nescafe

bu arada günlüğümü açtığımdan beri çok güzel bir kadın dayanışması içindeyim, destekler, tebrikler,,, :)))... bu kadar ilgiyi hiç beklemiyordum aslında.... herkese çok teşekkür ederim...

meraba canım günlüğün hayırlı olsun umarım istediğin kiloya ulaşırsın
ekmeği biraz fazla yiyorsun gibime geldi
neskafe 3ü bir arada çok kalorili değilmi
kilo vermek istiyorsan daha azkalorili şeyleri tercih etmelisin
sevgiler:16:

mrb carmenrose kolay gelsin diyetinde ben de 34 yasinda 2 cocuk annesiyim menun bana da biraz fazla geldi ekmegi azaltmalisin bir de kalorileri kucultursen sanki dah iyi olur ama zamanla oturtursun bir anda insan alisamayabiliyor neyse benimki sadece destek amacli tavsiyeler arada ugrarim hadi bakalim kolay gelsin

meraba canım günlüğün hayırlı olsun umarım istediğin kiloya ulaşırsın
ekmeği biraz fazla yiyorsun gibime geldi
neskafe 3ü bir arada çok kalorili değilmi
kilo vermek istiyorsan daha azkalorili şeyleri tercih etmelisin
sevgiler:16:

teşekkür ederim canım.. biraz daha dikkatli olmaya başladım, haklısın...

mrb carmenrose kolay gelsin diyetinde ben de 34 yasinda 2 cocuk annesiyim menun bana da biraz fazla geldi ekmegi azaltmalisin bir de kalorileri kucultursen sanki dah iyi olur ama zamanla oturtursun bir anda insan alisamayabiliyor neyse benimki sadece destek amacli tavsiyeler arada ugrarim hadi bakalim kolay gelsin

teşekür ederim, inci arkadaşım.. kesinlikle fazla... ben de iki gündür yeni diyetime başladım ve uymaya çalışıyorum, şimdilik iyi gidiyor.. görüşmek üzere..

pazar günü yediklerim

7.30 1 dl ekmek, 2 tane altınbsk. bisküvi, peynir,

11.00 2 bardak nescafe sütlü, 2 bisküvi, yarım portakal

13.00 1 derisiz tavuk but, yarım marul az yağlı, 1 ayran, 2 dl. t.b. ekmek

16.00 1 kase yoğurt, 2 kaşık yulaf ezmesi, 1 kaşık bal

18.45 6 kaşık kabak yemeği, 1 kase yoğurt, 1 kase şehriye çorba

20.30 1 portakal

merhaba canım diyet yolculuğunda başarılar dilerim diyetle ilgili sorun olursa memnuniyetle yardımcı olurum bende diyet yolculuğundayım hedefim 60 hep birlite zayıflayalımmm sevgiler

merhaba canım diyet yolculuğunda başarılar dilerim diyetle ilgili sorun olursa memnuniyetle yardımcı olurum bende diyet yolculuğundayım hedefim 60 hep birlite zayıflayalımmm sevgiler

merhaba

teşekkür ederim, çok sevinirim beraber zayıflayalım, diyet yaparken insan desteğe, kendisiyle aynı şeyleri yaşayan kişilerle konuşmaya çok ihtiyaç hissediyor. Peki sen şu anda kaç kilosun, kilo verdin mi, ?

merhaba

teşekkür ederim, çok sevinirim beraber zayıflayalım, diyet yaparken insan desteğe, kendisiyle aynı şeyleri yaşayan kişilerle konuşmaya çok ihtiyaç hissediyor. Peki sen şu anda kaç kilosun, kilo verdin mi, ?

aynen canım hemde çok ihtiyaç duyuyor etrafta o kadar diyet motiveni düşüren insan varki gerçek manada kendisi gibi diyet arkadaşı kardeşten bile yakın oluyor canım ben 92 kiloydum güzel bir azimle 69 kadar düştüm epey bir süredir 74-75 arası seyrediyorum ama 65 düşmek istiyorum

aynen canım hemde çok ihtiyaç duyuyor etrafta o kadar diyet motiveni düşüren insan varki gerçek manada kendisi gibi diyet arkadaşı kardeşten bile yakın oluyor canım ben 92 kiloydum güzel bir azimle 69 kadar düştüm epey bir süredir 74-75 arası seyrediyorum ama 65 düşmek istiyorum

seni gerçekten tebrik ediyorum canım. inşallah ben de 60ları görürüm...

7.30 2 haşl. yumurta, biraz peynir biraz bal + 2 dilim ekmek ile kahvaltımı tamamladım.

10.00 1 ç.b. sütle nescafe yaptım az şekerli

12.30 kavurmalı yumurta + 2 dl. tb. ekmek 1 ayran + salata

14.30 1 tanecik sigara böreği + 1 kase yoğurt + 1 kaşık bal + 2 kaşık yulaf

18.00 1 kase şehriye çorba

20.00 6 kaşık kabak yemeği + 1 kase yoğurt

21.00 1 elma

Back
X