Kafasına göre..

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Bitti dememe gerek varmı adlı konumu biliyorsunuz, dün watsap durumu yazmıştım öle aşk sözü gibi değildi yani neyse bu aradı kaldır onu kaldırcaksın salak gerizekalı falan saydırıyo. Üf dedim sus bi falan..

Neyse bana saydırmış sen utanmazsın arsız seni niye tanıdım ki arabama bindin gece gece(saat 7/ onun arabası) (1,5 senelik birliktelik, aileler biliyo herkes biliyo) işte gece gece bindin rahat insan, ona binen watsapbada öle yazar tabi, sana son sans vermiştim bitti artık sans mans yok sil beni unut, lazım değil, sevginde sende, lafta seviyosun zaten.

Yok Zamanında facede aşk sözü yazmıştın( onla çıkmıyorduk bile arkadasımdı)
Yok yorum attılar(akrabalarım) yok bikini giydin yok oranı buranı millet gördü, yok benden önce hayatında biri vardı, gece sürttün, arkadasında kaldın, edepsiz konuştun, bilmem ne ol git hayatımdan. Ay neler neler. Hep benim sevmediğim şeyler yüZünden bitti ilişki demek ki doğru benm, senin hiç şikayett ettiğin bir şeyden bitmedi de. Boğulana kadar mesaj yazmış yani, Cevap atmadım.

Ya zamanla gerçekten kendimin rezil bir insan olduğumu düşünüyoru :/ acaba gerçekten sorunlu benmiydim..

Kendi seni şikayet ede ede bayılttığı için takatin kalmıyordur zaten onun sevmediğin şeylerini şikayet etmeye.

Tetiği tutukluk yapmış makineli tüfek gibi çene var beyimizde maşallah.Hazımsız.

Bitti dememe gerek varmı adlı konumu biliyorsunuz, dün watsap durumu yazmıştım öle aşk sözü gibi değildi yani neyse bu aradı kaldır onu kaldırcaksın salak gerizekalı falan saydırıyo. Üf dedim sus bi falan..

Neyse bana saydırmış sen utanmazsın arsız seni niye tanıdım ki arabama bindin gece gece(saat 7/ onun arabası) (1,5 senelik birliktelik, aileler biliyo herkes biliyo) işte gece gece bindin rahat insan, ona binen watsapbada öle yazar tabi, sana son sans vermiştim bitti artık sans mans yok sil beni unut, lazım değil, sevginde sende, lafta seviyosun zaten.

Yok yorum attılar(akrabalarım) yok bikini giydin yok oranı buranı millet gördü, yok benden önce hayatında biri vardı, gece sürttün, arkadasında kaldın, edepsiz konuştun, bilmem ne ol git hayatımdan. Ay neler neler. Hep benim sevmediğim şeyler yüZünden bitti ilişki demek ki doğru benm, senin hiç şikayett ettiğin bir şeyden bitmedi de. Boğulana kadar mesaj yazmış yani, Cevap atmadım.

Ya zamanla gerçekten kendimin rezil bir insan olduğumu düşünüyoru :/ acaba gerçekten sorunlu benmiydim..
Neden zorluyorsun?
Adamin öküz olduğunu anla artik. Cidden sana bu hakaretleri eden birini kafana mi takiyirsun

Evet gercekten sorunlu olan sizsiniz:KK57:

YüzGöz olmada böylesine ileri level durumu ender bulunur.
Adamin huyunu suyunu biliyorsunuz ona ragmen surekli ayrilip barisip dert yaniyorsunuz.
Bu adam bu karakterde kabul edin ya da şikayet etmeyi birakin ya da ayrilin.

Degılsın

Şöyle ayıları nerden buluyorsunuz
Hemen karşı komşusuymus:KK48:
Evin icinde aile bireyleri yokken askılı kıyafetle fotograf cekip göndermiş sevgilisi olan bu şahisa.
Sen misin evde askılı giyen nasil olabilir böyle birsey (!) dercesine sevgilisi kiyameti kopartmis:KK57:

Bu olay yaz mevsiminde cereyan etmis ondan once de gari garip vukuatlari varmis sanirim.
O günden bu güne agir aksak gelmisler işte:KK57:
Adam zaten deli dolu bisey orasi kesin de sorun konu sabibinde ki bir deliye ayak uydurmaya calisiyor bu genc yaşinda:olamaz::KK48:

Hemen karşı komşusuymus:KK48:
Evin icinde aile bireyleri yokken askılı kıyafetle fotograf cekip göndermiş sevgilisi olan bu şahisa.
Sen misin evde askılı giyen nasil olabilir böyle birsey (!) dercesine sevgilisi kiyameti kopartmis:KK57:

Bu olay yaz mevsiminde cereyan etmis ondan once de gari garip vukuatlari varmis sanirim.
O günden bu güne agir aksak gelmisler işte:KK57:
Adam zaten deli dolu bisey orasi kesin de sorun konu sabibinde ki bir deliye ayak uydurmaya calisiyor bu genc yaşinda:olamaz::KK48:
Maalesef öle oldu.. ya şöyle ki bu tür şeylerdne sonra bir şekilde bunları yok saydırdı.

Neyse ki son cidden son yani.

Ama bendede problem var tabi.
Körle yatan şaşı kalkar misali. Bende sağlıklı değilim 1,5 sene bunu çektim, istedim, hata hep bendeymiş gibi özürler diledim, sanslar istedim..
Bendede var mallık

Maalesef öle oldu.. ya şöyle ki bu tür şeylerdne sonra bir şekilde bunları yok saydırdı.

Neyse ki son cidden son yani.

Ama bendede problem var tabi.
Körle yatan şaşı kalkar misali. Bende sağlıklı değilim 1,5 sene bunu çektim, istedim, hata hep bendeymiş gibi özürler diledim, sanslar istedim..
Bendede var mallık
Mallik demeyelim de bi vazgecememe durumu olusmus.

Bak canim buraya yazilan hikayelerden kendine ders cikartabilirsin.
Konulara genel olarak bakinca çıkan sonuclardan biri de şu:
Iliskime/evliligime cok emek harcadim 2 sene 5 sene 10 sene vazgecmek kolay degil vs.. deniliyor.
Oysa burada dikkate alinmasi gereken iliskinin Niceligi degil Niteligi olmaliydi.
Ici bos mutsuz bir birlikteligi 10 sene surdursen ne olur ki.
Zaman uzadikca vazgecmek daha da zorlasiyor dogru oranti işliyor burada.

Bu döngūyū bir noktada kirmak gerekiyor.
Giden zaman hayatimizdan çūnkū mutlu olmak varken neden bile bile mutsuzlukta israr edelim ki.

Ay cok iyi olmus ayrilmaniz.baski imparatorlugu kuracak kufur asagilama saygisizlik ile ssizi sindirmeye calisacak ve mutsuzluga surukleyecekmis zaten.

Bak canim buraya yazilan hikayelerden kendine ders cikartabilirsin.
Konulara genel olarak bakinca çıkan sonuclardan biri de şu:
Iliskime/evliligime cok emek harcadim 2 sene 5 sene 10 sene vazgecmek kolay degil vs.. deniliyor.
Oysa burada dikkate alinmasi gereken iliskinin Niceligi degil Niteligi olmaliydi.
Ici bos mutsuz bir birlikteligi 10 sene surdursen ne olur ki.
Zaman uzadikca vazgecmek daha da zorlasiyor dogru oranti işliyor burada.

Bu döngūyū bir noktada kirmak gerekiyor.
Giden zaman hayatimizdan çūnkū mutlu olmak varken neden bile bile mutsuzlukta israr edelim ki.
. Çok haklısınız, maalesef insan olayı tazeyken anlamıyor ve herşey yakın tarihlerde bitip başlayıp bitip başlayınca bir saaten sonra yaşanınlarlar normalleşiyo. Ama dönüp aynaya baktığımda mutsuzlukta gelen çöküntünün yüZüme yansımanı gördüğümde, olayı idrak ediyorsun. Beylik lafları çok ettim, kesin bitti defolsun gebersin diyemicem. Önceden olsa cevaplar atar, mesajlarda ama şöyle böyle saydırırdım. Fakat onu bile yapasım gelmedi. Belki gene tüm suc benimdir inanın, ama tek istediğim ne pişman olması nede dönmesi. Benim içine düştüğüm bu körkütüklüğün tekrar alevlenmesi ve farkına varmışlığomın devam etmesi

Back
X