Oncelikle
tup bebek karari aldik 3 senenin dolmasi icin 1 senemiz var bu 1 senede artik regl gunlerimi yazmiyorum gun saymiyorum yumurtlamayi takip etmiyorum hamilelik uzerine kimseyle konusmuyorum belirti olsa bile hic takmiyorum usutmusumdur diyorum o an elime telefonumu alip arastirmiyorum soranlara cocuk istemiyoruz diyorum hergun hayit tohumu iciyorum geziyorum 1 sene sonra hamile kalacagimi dusunup kendimi buna adapte ediyorum birikim yapiyorum ( 1 sene sonra yapacagimiz tup bebek icin )
Bol sigara icip hayatimin tadini cikariyom hamilelkte ve cocuk olduktan sonra yapamayacagim herseyi
yapiyorum...
Esimle cocuk konusunu ennn aza indirdik sadece arada konusuyoruz. Esim cocuk severken gozleri dolarken ben kafami cevirip yarin ne yapsam diye dusunuyorum.
Olmayan bebegime isim ariyorum. Evi dekore ediyorum temizlik yapiyorum.
Reglim gecikmis gecikmemis orali olmuyorum.
Arkadaslarim sordugunda 1 sene sonra dusunuyoruz diyorum. Cocugu olanlarla gorusmuyorum. Sadece 1 tanesiyle onu da opup koklayip cocuk bakmanin ne kadar zor bisey oldugunu anliyorum ve kendimi hayal edip neyse dhaa zamani var diyorum. Bol bol yuruyus yapiyorum.
Cevremde herkes hamile kaldigi icin kimse bana sen ne tedavi oldun demiyor... reglden once idrar testi asla yapmiyorum. Kan testi uzun zamandi hic yaptirmadim ( her ay yaptiriyodum)
Daha birsuuru sey sayabilirm. Tabikide bunlar gecen ay idrar testinde ikinci silik testi gorup adet olduktan sonra oldu...
Birden icimdeki cocuk istegi azaldi.ve kendine gel hayati belirtilerle mi yasacaksin. Kocana her adet oldugunda aglicakmisin. Askim bugun yumurtlama gunum gel cocuk yapalim diyerk mi cinsellik yasayacaksin. Herkesi bayiltmistim artik cocuk konusunu konuşa konuşa. Hayat cocuktan ibaret degil olmuyorsa olmuyor yapcak bisey yok dusunceleriyle bu ay hicbisekklde takmadim. Reglimin 1 gunu hormon baktirdim tesadufen degerlerim baya kotu. Ama o gun moralim bozuldu gecti gitti.
Umarim sende kendine gelebilirsin... ve de en guzeli korunmadiginiz halde korundugunuzu düsün boylece her ay bebek beklemiceksin...