Kafaya takmayınca oluyormuş, nasıl peki:(

turkuaz3584

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
14
18
18
1 senedir her ay bir umut,Beklentilerimiz hep boşuna çıktı :( her tahlil rahim filmi vs vs yapıldı sonuçlar temiz ama beklenen gelmedi bir türlü kafaya takmayınca oluyormuş ya nasıl yapılıyor bilen varsa anlatsın ben bir türlü beceremiyorum:(((

Bu kafaya takmama olayini bende bi becerebilsemm..gun her ani her saniyesi bebek meselesi aklimda.uzerine dustukcede inadina olmuyo.nasil kafaya takilmasin ki...

Sizin ne kadar oldu? çok zor dimi beklemek her ay da hüsrana uğramak
11 aydir istiyorum 2,5 yillik ewluyim.ewet beklemek cok zor zaman gectikcede icinden cikilmaz hal aliyo.hele bide etrafindan bebek yok mu diye sorulan sorular oldukca.bide cocuk yapmaya karar verip hemen hamile kalanlari duyunca kendimi camdan atasim geliyo.dusunmk istemiyorum ama olmuyo kafamdan atmanin imkani yok bu dusunceyi.sanki herkesin cocugu olurda sadece benim olmacmis gibi geliyo

Ben de 2 yıla yakın uğraştım. Kafaya takmamak ne demek onu hamile olunca anladım canım :) ben polikistik over hastası olduğum için adetim hep düzensizdi o yüzden geciktim mi veya kaç gün geciktim hic bilemezdim. Sonra birgün adetim in 15 gün kadar geciktiğini düşünerek test yaptım sonuç negatifti ama doktor muayene edince rahmin çok kalınlaşmış kendi kendine adet olacak gibisin söktürücü kullanmayalım dedi. Hatta adetin 3. Günü yapilacak tahlil listesini filan verdi. Ben o kadar emin oldum ki hamile değilim diye aşırı derecede rahat davrandım. Normalden daha fazla agir isler yaptım hatta, zaten tüm belirtiler aynıydı aşırı derecede kasık ağrısı yaşıyordum. Sonra bir baktım aradan 3 haftadan fazla geçmiş ve ben hala adet olmamisim, ne kadar emin olmuşsam adet olacağım diye günleri bile saymamışım. Sabah ev tipi testlerden yaptım suprizzz :) öğrenince kendime çok kızdım, ne diye bu kadar kafama taktim niye evliligimin en güzel yıllarını kendime ve eşime zehir ettim dedim... inşallah en kısa zamanda sizin de mucizeniz gerçek olur:KK68:

bende 15 aydır istiyorum
bizimde eşimin tahliller benim tahliller rahim filmi her şey çok güzel olmaması için hiç bir engel yok fakat olmuyor bebeğimiz
kafama takma ne kelime biri yanımda çocugunu sevse sinir olur durumdayım yani
bizde karar verdik bayramda tatile gideceğiz ve bayram dönüşü artık aşılama deneyeceğiz

aynen takmadan olmuyo,dediğiniz gibi etraftan sürekli sorular..sinir bozucu....bn taktıkça sorunlar çıkmaya başladı takmamayayım diyorum ama beceremiyorum:((...

hersey bahane kızlar rabbım ne zaman yazdysa o zaman oluyor cocuk. bızde 2buck yıllk ewlıyz nrdyse 2 senedr ıstıyorz ama nasp olmadı daha bıtanede asılama yaptk ttmadı yıne gtcem asılama ıcın hayrlısı bakalm takınca ne gecıyokı ele anca stres oda buyuk sorun ıste

Ben de 2 yıla yakın uğraştım. Kafaya takmamak ne demek onu hamile olunca anladım canım :) ben polikistik over hastası olduğum için adetim hep düzensizdi o yüzden geciktim mi veya kaç gün geciktim hic bilemezdim. Sonra birgün adetim in 15 gün kadar geciktiğini düşünerek test yaptım sonuç negatifti ama doktor muayene edince rahmin çok kalınlaşmış kendi kendine adet olacak gibisin söktürücü kullanmayalım dedi. Hatta adetin 3. Günü yapilacak tahlil listesini filan verdi. Ben o kadar emin oldum ki hamile değilim diye aşırı derecede rahat davrandım. Normalden daha fazla agir isler yaptım hatta, zaten tüm belirtiler aynıydı aşırı derecede kasık ağrısı yaşıyordum. Sonra bir baktım aradan 3 haftadan fazla geçmiş ve ben hala adet olmamisim, ne kadar emin olmuşsam adet olacağım diye günleri bile saymamışım. Sabah ev tipi testlerden yaptım suprizzz :) öğrenince kendime çok kızdım, ne diye bu kadar kafama taktim niye evliligimin en güzel yıllarını kendime ve eşime zehir ettim dedim... inşallah en kısa zamanda sizin de mucizeniz gerçek olur:KK68:
Senin adinA cok sevindim yuce rabbim ins bu guzel duyguyu bizede tattirir..

bende 15 aydır istiyorum
bizimde eşimin tahliller benim tahliller rahim filmi her şey çok güzel olmaması için hiç bir engel yok fakat olmuyor bebeğimiz
kafama takma ne kelime biri yanımda çocugunu sevse sinir olur durumdayım yani
bizde karar verdik bayramda tatile gideceğiz ve bayram dönüşü artık aşılama deneyeceğiz
Bende asilama istiyorum ama doktor o sonraki is dedi.galiba once ilac tedavisi uygulick sonra asilama yapilck.benimde prolaktin hormonum yuksekti ilac kullandim.adet olmayi bekliyom hormin tahlili yaotircm bakalim dusmus mu.ins dusmusturde bi an once ilac tedavisine baslariz

evet bende inanıyorum o ol erse olucak.hep hayırlısını diliyorum...akıl beden ve ruh sağlığı yeride evltlarımız olsun...inşallah en kısa zamanda hepimiz güzel haberler alırız:))))

kesinlikle her regl günü dünya başıma yıkılıyor o kırmızıları görünce
Adet oldugunu gorunce sanki ilk defa adet goren kucuk kiz cocugu gibi aglama tutuyo beni.bi kac gun kendime gelemiyirum resmen.bi de bunun ustune etrafimda birilerinin hamile oldugunu duyunca hepten kahroluyorum:KK61:

İnş sağsalim kucağına almayı nasip etsin rabbim, psikolojik olarak çok zor bir dönem, işin tuhafı herkes sorunca ellerine ne geçiyor ben anlam veremiyorum ayrıca bu mahrem bir durum değil mi? Yani büyüklerin yanında aşkım cicim canım diyemezsin niye? Çünkü ayıp ama onlar sana yatak odası performansını sorarlar hem de senin kendini ne kadar kötü hissedebileceğini bile düşünmeden.... Ben çörek otu bal tarçın kürü denedim yok! Keçi boynızu pekmezine başladık bu ay bide bi arkadaşım meryem ana otu getirmiş bugün adetim geçeli bir gün oldu herhalde bu ayda süpriz yapıp gelmemezlik yapmaz:) geldikten sonra üzerimde o otu da taşıycam meryem suresini okuyup bilmiyorum artık ne duysam koşup alıp yapıyorum rabbim büyük hepimizin yardımcısı olsun

Cok haklisin canim milletin agzi torba degilki buzesin.herkes agzim var diye konusuyo iste ellerine ne geciyosa.bende meryem suresini okuyorum.bugun 9.gunum.rabbim kabul etsin.psikolojik olarakta yipranmaya basladim artik,hamile birini girdugimde elimde olmadan kiskaniyorum.kendiliginden hamile kalanlara o kadar imreniyirumki anlatamam.bazen kendime soruyorum bu kadinlarin ne ayricalugi varda hemencecik hamile kaliyolar diye.rabbim sonumuzu hayir etsin :(

Oncelikle tup bebek karari aldik 3 senenin dolmasi icin 1 senemiz var bu 1 senede artik regl gunlerimi yazmiyorum gun saymiyorum yumurtlamayi takip etmiyorum hamilelik uzerine kimseyle konusmuyorum belirti olsa bile hic takmiyorum usutmusumdur diyorum o an elime telefonumu alip arastirmiyorum soranlara cocuk istemiyoruz diyorum hergun hayit tohumu iciyorum geziyorum 1 sene sonra hamile kalacagimi dusunup kendimi buna adapte ediyorum birikim yapiyorum ( 1 sene sonra yapacagimiz tup bebek icin )
Bol sigara icip hayatimin tadini cikariyom hamilelkte ve cocuk olduktan sonra yapamayacagim herseyi
yapiyorum...
Esimle cocuk konusunu ennn aza indirdik sadece arada konusuyoruz. Esim cocuk severken gozleri dolarken ben kafami cevirip yarin ne yapsam diye dusunuyorum.
Olmayan bebegime isim ariyorum. Evi dekore ediyorum temizlik yapiyorum.
Reglim gecikmis gecikmemis orali olmuyorum.
Arkadaslarim sordugunda 1 sene sonra dusunuyoruz diyorum. Cocugu olanlarla gorusmuyorum. Sadece 1 tanesiyle onu da opup koklayip cocuk bakmanin ne kadar zor bisey oldugunu anliyorum ve kendimi hayal edip neyse dhaa zamani var diyorum. Bol bol yuruyus yapiyorum.
Cevremde herkes hamile kaldigi icin kimse bana sen ne tedavi oldun demiyor... reglden once idrar testi asla yapmiyorum. Kan testi uzun zamandi hic yaptirmadim ( her ay yaptiriyodum)

Daha birsuuru sey sayabilirm. Tabikide bunlar gecen ay idrar testinde ikinci silik testi gorup adet olduktan sonra oldu...
Birden icimdeki cocuk istegi azaldi.ve kendine gel hayati belirtilerle mi yasacaksin. Kocana her adet oldugunda aglicakmisin. Askim bugun yumurtlama gunum gel cocuk yapalim diyerk mi cinsellik yasayacaksin. Herkesi bayiltmistim artik cocuk konusunu konuşa konuşa. Hayat cocuktan ibaret degil olmuyorsa olmuyor yapcak bisey yok dusunceleriyle bu ay hicbisekklde takmadim. Reglimin 1 gunu hormon baktirdim tesadufen degerlerim baya kotu. Ama o gun moralim bozuldu gecti gitti.
Umarim sende kendine gelebilirsin... ve de en guzeli korunmadiginiz halde korundugunuzu düsün boylece her ay bebek beklemiceksin...

Back
X