Kafayı mı yiyorum diye dusunmeye basladım

Minnieee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
215
207
103
Kızlar gunkerdır aylardır kafamdan atamadığım bırsey. Seytan mı durtuyo kadın hissi mıdır anlamadım gitti. Sımdı ben ve esim aynı yerde calısıyoruz aynı ortamda cok nadir mrb dedıgımız bir bayan var. Aklı basında gıbı duran sessiz sakin. Ama dedıgım gıbı asla selam sabah yok ısımız birbirimize duserse anca konusur. Daha cok onun sessizliğinden kaynaklanıyor bu durum. Neyse bir gun bız ızındeylen ıs ile ilgili yapılması gereken bir seyı esim ızındeylen yapabileceğini soyledı mudurumuze cok acildi o donem kızımız ameliyat olacaktı. Neyse aradan biraz zaman gecınce Esıme bir emsj geldi bayan diyor ki siz yapmayın ugrasmayın onca ısın ıcınde, ben yapar size atarım siz kontrol eder gonderırsınız diye bir msj. Esim cok sasırdı bu niye yazdı ki sımdı ne alaka dedi. Ben de cok sasırdım ama kotu duusnmedım ilk sonra sonra işkıllenmeye basladim acaba Bı derdi mı var diye ve o gunden beri her gun her dk kafamda soru ısaretı. Yani insanlık yapmıs desem bayan olarak esim ne kadar ıs arkadasıysa ben de oyleyım ben mi geri kafalıyım bana atması gerekmez miydi Bı de boyle olunca esimın de aklına sokmus mu oldum gercı o da ne alaka diyerek sasırdı ama bılmıyorum. Kafamdan gitmemesi kendimi sureklı o dusunce de bulmam beni cok rahatsız ediyor aynınırtamda bulunmaya devam ediyoruz tabi tekrar msj attı mı esim cvp verir mi ben kızarım diye bana tekrar soylemez mı acaba diye dusunmek ten yakında hasta olacagım. Yani yem mı attı acaba diyorum🤦‍♀️ama kime anlattıysam hıc kimse onaylamadı yanı cok gereksiz bir ıyı niyet olarak yorumlayabılıyorum en fazla. Benım asıl derdim ben bu olayın ustunu neden kapatıp aklımdan atamıyorum kotu seneryolar yazıp inanmaya baslıyor gibiyim 🤦‍♀️

Sizin gibi kadinlara o kadar sinir oluyorum ki. Bu kadar ozguvensiz ve disardaki kadinlardan ödünüz kopuyorsa eşinizi calismaya gondermeyin yahu.

Mesajda en ufak bir flort veya baska birsey yok. Şu mesaja kurulup kurulup insanlarin hakkinda neler dusunuyorsunuz ya arkadan, iş hayatinda kadin erkek diye seçmesi gerekmiyor normal birseyi soylemek için.

Amma bulunmaz kocaniz varmiş herkeste senin kocana kaldi yani. Karsinizdaki kadin sandiginiz gibi kocanizda gozu olan, kotu kadin olsaydi bile eşinizi kimse zorla alip kaciramaz. :))) Adama guvenmediginizden uykulariniz kaciyor sizin.

Bulunduğum ortam sanırım gaza getiriyor beni. Icınde oldugumuz grupta konustum bu konuyu herkes ona guven olmaz diye soyleyınce ben ıskıllenmeye basladim. Bız ızındeylen yardımcı olmak istemis bıze diye anlattım aklıma sokan onlar oldu

Bulunduğum ortam sanırım gaza getiriyor beni. Icınde oldugumuz grupta konustum bu konuyu herkes ona guven olmaz diye soyleyınce ben ıskıllenmeye basladim. Bız ızındeylen yardımcı olmak istemis bıze diye anlattım aklıma sokan onlar oldu

Durduk yere neden herkes ona guven olmaz desin? Herkesin kocasiyla ayni yerde calisiyor ve o kiz herkesin kocasini mi caliyormuş(?!)
Ya arkadaslariniz da sizin kafada insanlar ya da sizin bu asiri kiskancliginizla arkanizdan dalga gecmek için gaza getiriyorlar.

Kızlar gunkerdır aylardır kafamdan atamadığım bırsey. Seytan mı durtuyo kadın hissi mıdır anlamadım gitti. Sımdı ben ve esim aynı yerde calısıyoruz aynı ortamda cok nadir mrb dedıgımız bir bayan var. Aklı basında gıbı duran sessiz sakin. Ama dedıgım gıbı asla selam sabah yok ısımız birbirimize duserse anca konusur. Daha cok onun sessizliğinden kaynaklanıyor bu durum. Neyse bir gun bız ızındeylen ıs ile ilgili yapılması gereken bir seyı esim ızındeylen yapabileceğini soyledı mudurumuze cok acildi o donem kızımız ameliyat olacaktı. Neyse aradan biraz zaman gecınce Esıme bir emsj geldi bayan diyor ki siz yapmayın ugrasmayın onca ısın ıcınde, ben yapar size atarım siz kontrol eder gonderırsınız diye bir msj. Esim cok sasırdı bu niye yazdı ki sımdı ne alaka dedi. Ben de cok sasırdım ama kotu duusnmedım ilk sonra sonra işkıllenmeye basladim acaba Bı derdi mı var diye ve o gunden beri her gun her dk kafamda soru ısaretı. Yani insanlık yapmıs desem bayan olarak esim ne kadar ıs arkadasıysa ben de oyleyım ben mi geri kafalıyım bana atması gerekmez miydi Bı de boyle olunca esimın de aklına sokmus mu oldum gercı o da ne alaka diyerek sasırdı ama bılmıyorum. Kafamdan gitmemesi kendimi sureklı o dusunce de bulmam beni cok rahatsız ediyor aynınırtamda bulunmaya devam ediyoruz tabi tekrar msj attı mı esim cvp verir mi ben kızarım diye bana tekrar soylemez mı acaba diye dusunmek ten yakında hasta olacagım. Yani yem mı attı acaba diyorum🤦‍♀️ama kime anlattıysam hıc kimse onaylamadı yanı cok gereksiz bir ıyı niyet olarak yorumlayabılıyorum en fazla. Benım asıl derdim ben bu olayın ustunu neden kapatıp aklımdan atamıyorum kotu seneryolar yazıp inanmaya baslıyor gibiyim 🤦‍♀️

İş eşinizin yapması gereken bir işse doğal olarak eşinize atmıştır mesajı. Karı koca garip insanlarsınız bence. Bu mesajdan işkillenmek sağlıklı bir insanın düşünce yapısına uygun değil. Hele ki bu kadar uzatmak.

Madem kafana takacaktin sen arayip aa canim esimin elinde is var ya da baska bir bahaneyle ne gerek vardi canim ya da sagol esimde yogundu gibisinden bir sey soyleseydin.Kizinda boyle bir dusuncesi varsa buradan yuruyemeyecegini,bilgin dogrultusunda msj oldugunu bilirdi.

Çalışan bir kadın olarak bu tür konuları görünce zıplıyorum.
Ne kıymetli kocalarınız var. Çalıştırmayın bir zahmet kocalarınızı.
Kadın oldukça normal bir mesaj atmış. Kocanız bu işi o halleder diye onay vermiş.
Sonra da mesaja şaşırmış.

Cidden anlamıyorum.
Yahu o mesajdan nasıl kocanızda gözü olduğunu anladınız.
Rica etsem bir anlatsanız.

Mesajda başka türlü bir imânın kırıntısı dahi yok kadın insanlık etmiş bu kadar. Benim çalıştığım ortamda kadın erkek boş derslerde muhabbet eder, bırbirine çay doldurur, bazı öğrenciler hakkında yakınır akıl ister, espri yapılır filan şimdi düşündüm de sizin zihniyetteki kadınları bizim öğretmenler odasında on dakika bırak ne senaryolar yazarlar var ya, halbuki bizim için sıradan muhabbetler mesela hepsi de🤣
Kadının günahını da almayın Allah aşkına yazık günahtır

Bende çalışan bir bayanım yeri geliyor msj da atıyoruz tlf ile de konuşuyoruz ne var bunda!!
Gerçekten anlamıyorum sizin gibi kadınları eşinizi ilgilendiren bir konu hakkında gayet normal iş ile ilgili bir msj atmış bunun neresi anormal acaba:KK20:

Back
X