Kafayı mı yiyorum diye dusunmeye basladım

Ben çözüm yolu buldum eşiniz işi bıraksın siz ona bakın, siz de böyle şeyler düşünmek zorunda kalmazsınız çünkü kadının attığı mesaj sadece iyilik için e atalarımız boşuna dememiş iyilikten maraz doğar böyle şeyler okudukça insanın iyilik yapası gelmiyor kim bilir bizim iyilik yaptığımız insanların karıları arkamızdan neler konuşuyor düşünmeden edemiyorum korkunç düşünceler!!!

Çocuğunuz ameliyat olacakmış.Bu durumda siz annesi olduğunuzdan, iş düşüncek durumda olmadığınızı düşünüp eşinize yazmıştır.Ama ne demişler..İyilikten maraz doğar..Karı koca kötü niyetli gördüm sizi.Böyle yaşamak zor olmuyor mu? Allah akıl fikir versin.

Art niyetlisiniz ne yazık ki.Birde bu konuyu sanki çok önemliymiş gibi gidip iş yerindeki kişilere anlatmışsınız .Resmen bir kadın hakkında oturup dedikodu yapmışsınız.Cok normal ve gayette resmi olan bir mesaj hakkında bunu günlerdir düşünüyor olmanız kendinize ve eşinize olan guven eksikliğinden kaynaklı sanırım.Kadina üzüldüm açıkçası böyle bir ortamda çalıştığı için.

Kadının mesajına karı koca çok şaşırmış olmanız bile anormal.

Ne yazmış kadında sonradan kafanıza takılıp, diğer çalışanlarla dedikodusunu yapıcak noktaya geliyorsunuz?

Bu kadar kolay bir kadının arkasından kötü bir algı oluşturmak. Sizinle ve arkadaşlarınızla aynı işyerinde çalışıyor olması ne üzücü onun için.

Back
X