nerdeyse 2.5 aydır özel bi şirkette çalışıyorum finans uzmanı olarak..
müdürle hiç anlaşamıyorum.. böyle giderse patrona şikayet edeceğim
kendi işlerini bile bana yaptırıyor.
kendi sabah 9 da gelip akşam 5 te çıkıyor.. ve çıkarkende elinde bi dolu dosyayla odama geliyor .bunları yarına kadar hallet diye.. bende siz bugün bunları yapmanız gerekiyordu bütün gün boyunca ne yaptınız diye sorduğumdada sana hesapmı vereceğim diyor..mafoldumben
ben o dosyalara saat 20:00e kadar bakıyorum yarına hazırlıyorum
2 güne bi yapıyor bunu mafoldumben
2 hafta önce yurtdışında bir toplantı oldu..müdür kendi gidecekti ..son anda benim bi işim çıktı gidemicem sen git dedi bana.. benim fazla ingilizcem yok dedim.. yanına tercüman al git dedi.. mecburen gittim.. ve bu benim ilk yurtdışı toplantımdı çok zorlandım..toplantı çok kötü geçti..geldiğimdede patrol bi yığın kızdı banamafoldumben
bende ağlayarak odama gittim..daha sonrada müdürün odasına gittim.. onunla konuştum..
bana bu şekilde davranmaya devam ederseniz sizi patrona şikayet edeceğim dedim..
git şikayet et havanı alırsın dedimafoldumben
bu ne demek yasenağlama
ne yapıyım kızlar ya..
işimi de bırakmak istemiyorum
Canım kusura bakma ama hiçbir çalışanın müdürüne aşama kadar ne yaptınız bunları sizin yapmanız gerekiyordu deme lüksü yok....
Müdür olmak demek iş yükünü altındaki çalışanlara paylaştırmak daha sonra da yapılan işleri kontrol etmek demektir...
Yani müdürünün 9 5 çalışması, sana iş devretmesi gayet normal... Ama ayrıca kendi sorumluluğunda olan işleri de sana yaptırdığını düşünüyorsan yapma... Ertesi gün niçin yapmadığını sorunca mesaim bitti çıktım zamanım kalmadı dersin...
Ayrıca müdürü patrona şikayet ederim falan demek de hiç profesyonelce bir davranış değil...
Sorun müdürünüzleyse sorunu onunla halledeceksiniz... Sen ianneme şikayet ederim der gibi seni patrona şikayet edicem denmez...
ış hayatı maalesef acımasızdır.. Zamanında da müdürünüz başkalarının işlerini yapış ve bu yaptığı fazladan işler sayesnde tecrübe kazanarak müdür olmuş...
Hayat böyle ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz...
Ben de şuan yönetici olarak çalışıyorum.. Ve birçok işimi de altımda çalışan arkadaşlara devrediyorum, ben sadece ontrol ve raporlama işleriyle ilgileniyorum....
Çalışanlardan biri akşama kadar sen ne yapıyorsun senin yapman gerekirdi bunları dese ben senin yapmanı uygun buluyorum, sen yapıcaksın derdim.... Patrona şikayet ederse de patrom 3-5 aylık bir elemanı değil tabii ki yönetici yada müdür pozisyonunda olan kişiyi korur, çünkü müdür yada yönetici pozisyonundaki kişinin tecrübesine ihtyacı vardır....
Bence müdürünle, hele de bu kadar kısa zamanda fazla yüzgöz olmuşsunuz...
nerdeyse 2.5 aydır özel bi şirkette çalışıyorum finans uzmanı olarak..
müdürle hiç anlaşamıyorum.. böyle giderse patrona şikayet edeceğim
kendi işlerini bile bana yaptırıyor.
kendi sabah 9 da gelip akşam 5 te çıkıyor.. ve çıkarkende elinde bi dolu dosyayla odama geliyor .bunları yarına kadar hallet diye.. bende siz bugün bunları yapmanız gerekiyordu bütün gün boyunca ne yaptınız diye sorduğumdada sana hesapmı vereceğim diyor..mafoldumben
ben o dosyalara saat 20:00e kadar bakıyorum yarına hazırlıyorum
2 güne bi yapıyor bunu mafoldumben
2 hafta önce yurtdışında bir toplantı oldu..müdür kendi gidecekti ..son anda benim bi işim çıktı gidemicem sen git dedi bana.. benim fazla ingilizcem yok dedim.. yanına tercüman al git dedi.. mecburen gittim.. ve bu benim ilk yurtdışı toplantımdı çok zorlandım..toplantı çok kötü geçti..geldiğimdede patrol bi yığın kızdı banamafoldumben
bende ağlayarak odama gittim..daha sonrada müdürün odasına gittim.. onunla konuştum..
bana bu şekilde davranmaya devam ederseniz sizi patrona şikayet edeceğim dedim..
git şikayet et havanı alırsın dedimafoldumben
bu ne demek yasenağlama
ne yapıyım kızlar ya..
işimi de bırakmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?