Kafayı solucanlarla bozdum ... Çıldırmak üzereyim ...

Bu sene olmadılar Allah 'tan. Bu seferde sürekli bnyoda hamam böceği oluyo bnyoda biyerden geliyorlar

Hamam böceğine tabletler çok iyi geliyor, hani şu raid'in falan tabletleri var ya, her köşeye ve sık sık her yere koyun bunları, bizde de bir kere olmuştu da kökünü kurutmuştuk böyle.
Benim de karıncalarım var :) mutfak tezgahında gezinip duruyorlar. Onlar için ilaç kullanmadım ama şimdilik pek sorun olmuyor benim için, doysun garibanlar :)
Çöp sineğinden büyük normal sinekten küçük sinekler türedi bu yaz da bizde, nerden geliyorlar bilmiyorum ve ilk defa böyle bir sinek türü gördüm, bende onlara bir çözüm bulamadım.

Ne uyuz bi konu
Konu sahibi umarım kurtulursun valla okudukça bana bi haller oldu kabus gibi ya
Tavuk önerisi güzel gerçekten iki tavuk bi horoz bu işi çözer gibi yumurtada beleş ;)

Yaa nasıl abiliyorsunuz elinize ? Ben nette zehirli diye okudum ama boşuna mı bir tane gorunce ortalığı velveleye verdim ben.:110:

Bu türün adı Tachypodoiulus niger, çıyan değil kırkayaktır. Dilerseniz yabancı dilde kaynakları da araştırabilirsiniz. Çürüyen bitki artıklarıyla beslenir.

İçiniz rahat etmezse bir tanesini alıp bir ziraatçiye götürün bilgi alın.

Hamam böceğine tabletler çok iyi geliyor, hani şu raid'in falan tabletleri var ya, her köşeye ve sık sık her yere koyun bunları, bizde de bir kere olmuştu da kökünü kurutmuştuk böyle.
Benim de karıncalarım var :) mutfak tezgahında gezinip duruyorlar. Onlar için ilaç kullanmadım ama şimdilik pek sorun olmuyor benim için, doysun garibanlar :)
Çöp sineğinden büyük normal sinekten küçük sinekler türedi bu yaz da bizde, nerden geliyorlar bilmiyorum ve ilk defa böyle bir sinek türü gördüm, bende onlara bir çözüm bulamadım.
Bzde yok yok yatakta kraliçe karınca vardı geçen kocaman kanatlı. tablet aldm işe yaramadı şu bnyo da hergün hamamböceği öldürüyoruz en korktuğum hayvan da o. Bnyo yapmaya korkar oldum. Sonra bazen kırkayak oluyo acayip hızlı hareket edio. Örümcek oluyo evde hep. Tuvalet sineği oluyo böle minik kelebek gibi kanatları belki sizdeki de ondandır bıktım yani anlayacağınız en kötüsü ve en iğrenç olanı da evdeki bnyoda su giderinden kurt çıkıyo uzun ince yılan gibi. İğrenç. İki günde bi temizlik yaparım ev tertemiz ama bunlardan kurtulamıyorum. Ev nemli rutubetli dökülüyor duvarlar yatak odasında ucuzda oturmuyoruz kalorifer de yok ama 700 tl çok da pahalı vlla yeri iyi mutfağı yerleri iyi diye tuttuk bırakmıyoruz da ferah manzaralı balkonumuz var dükknda yakın diye çıkmıyoruz da böcekler de zorluyo

Bu türün adı Tachypodoiulus niger, çıyan değil kırkayaktır. Dilerseniz yabancı dilde kaynakları da araştırabilirsiniz. Çürüyen bitki artıklarıyla beslenir.

İçiniz rahat etmezse bir tanesini alıp bir ziraatçiye götürün bilgi alın.
İnternette hep ingilizce şyler var hakkında bilgi edinemedim. Sen bi bilginz var mı

bi tane tavuk al bahçeye sal
ciddi söylüyorum
yumurta da verir hem
Yaaaaaa aşırı güldüm yorumunuza cok hoşuma gitti:KK70::-)acaip zekice bi teklif ya nerden aklınıza geldi. Mantıklı bişey sonucta neden bu kadar güldüm bende anlamadım. Allah iyiliğinizi versin

İnternette hep ingilizce şyler var hakkında bilgi edinemedim. Sen bi bilginz var mı

Zehirsiz olduğu yazıyor, ama yine de ağzıyla ısırabilirmiş. Bitkisel artıklarla beslendiği ve yıllarca yaşayabildiği belirtiliyor. Ben de korkmadan elleyebiliyorum o yüzden. Bir de aşırı sıcaklarda kayboluyorlarmış, yani geçici bir dönem boyunca ortaya çıkıyorlarmış. Nem olan yerlere geliyormuş.

Back
X