• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafayı yedim artık

• Konu Sahibi Konu Sahibi dicerr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kabul etmek gerekirki bu erkekler bazen hakkatende insanın sinirleriyle kumar oynuyorlar kötükedihüso kız sinirliyse üstüne gitmesene sakinleştirip iki tatlı söz sölesene ne bağırıyosun:olmaz:

na gore o cok ıı banada baskası thammul etmezmış
cok kaprıslıymısım
asabıymısım
benı bu hale sen getırdın dıyorum kabul etmıyor
o hatasız oyle dıyor bagırmaının bıle hata oldugunu kabul etmıyor sınırlendırırsen bagırırım dıyor

off canım hem ayrı kalmaya dayanamıyor hem de kawga ediyor seninle.
şuan somut olarak ayrılmanızı gerektirecek bir durum olmasa da sen kendini yiyip bitirmişsin.
bu şekilde mutlu değilsin.kendini iyice ölç tart,bu şekilde dewam etmeyeceğini biliyorsun sende we bir karar wer.
bu çocuğun düzeleceği yok bence.hani bi laf warya ya,
ya bu deweyi güdersin ya bu diyardan gidersin....

aynen öle canım
beraberken böyle del bunu bılıyorum ama cok yıpandık
sevıyor muyum sevmıyor muyum bunu bıle dusunur oldum artık
dıyorumkı alışkanlık mıyız yada aıleler felan zorunuluk mu oldu ıkımız ıcın de
bılemıyorum

evet farklı yerdeyız
ustelık daha yenı gorustuk
bır sonrakı gorusmeye kadar hır gür hep böle sonra hıcbısey olmamış gıbı
şaka gibi anlıycagınız

aynen öle canım
beraberken böyle del bunu bılıyorum ama cok yıpandık
sevıyor muyum sevmıyor muyum bunu bıle dusunur oldum artık
dıyorumkı alışkanlık mıyız yada aıleler felan zorunuluk mu oldu ıkımız ıcın de
bılemıyorum

uzakta iken dayanmak çok zorakannehir

evliliği niye hızlndırmıyorsunuz?

babam bu sene ıstemıyor dugun yapcak durumum yok dedı
off offfff

canım bence şuan düşünülecek en son şey ewlilik.
sewip sewmediğini sorguluyorsun,alışkanlık mı acaba diye düşünüyorsun!!!
bu iişin garantisi yok ki uzaktasınız ondan kawgalar war,yakında olunca bitecek diye...
şu an bu durumdayken ewlilik mantıklı gelmiyor canım açıkçası....

bıktım bıktım bıktım
su an ısteyım anlatacak benı sakınleştırecek kımse yok
beyefendiyle uc gundur kavgalıyız bır barıstık tamam derken bırden bı daha
ben sınır hastası oldum durduk yerde sınırlenen asabılıkten bası agrıyan bır kız oldum cıktım
bu ılışkı bı cok yıprattı dun ayrılmak ıstedıgımı soyledım annemlerle konusacagım senın csaretın yoksa sızınkılerle de ben konusayım dedım
hayır ben bırakmıyorum sende kımseye bır sey anlatmayacaksın dedı bende gorursun dedm
sabah dusunmemek için kalktım adlıyeye gıttım
defalarca aramıs en sonunda actım kararlı mısın ne yapıyorsun sen dedı
bende evet kararlıyım eve gıdınce konusacagım dedım
cok pşman olcaksın benım kıymetıı bılemedın dedı
kızlar bu ınsan bana soz verıyor kavga sonucu ıstedıgın gıbı olacagım tamam her sey guzel olacak dıyor gece bana bır ıyı geceler demeye usenıyor nolmus uyuyakalmış hep uyku hep bıktım artık
normal konusurken ben bıraz sesımı yukselteyım hemen bagırıp cagırmaya baslıyor
bılıyorum basıt seyler ama buyute buyte sınır hastası oldum durduk yerde aglaysım bır seyler parcalayasım gelıyor
sızde boyle kavgalar eder mıydınız
ayrılınca gerı donusu olmaz bılıyorum tam olarak cesaretım var mı onu da bılmıyorum sonucta paylaşılan seler o kadar anı emek var
kafamı toplayıp hıcbır sey yapamıyorum tamamen sınır kupuyum
ne yapmam gerek yada nasıl davranmalıyım telı kapatıp acmayayım mı bendekı bu sınır halı nasıl gecıcek

yazdıklarınızdan ben kafayı yedirtecek şey göremiyorum ? bu tarz insanların karakteri bu değiştiremezsinizki, şimdiden sorun yaşıyorsunuz, evlenince sorunlar kapanmıyor devam ediyor. benim bir arkadaşım vardı sizin gibi sürümcemede gidip geldi tam 10 yılını verdi yaşı 35 e geldi hala evlenemediler, en sonunda çocuk bunu aldatmış 10 senelik ilişkide düşünebiliyormusun? ve ayrıldılar. çokta güzel unuttu valla arkadaşım gençliğim gitti ona yanarım diyor sadece. sizin başınıza gelecek diye anlatmıyorum bunu, bence aklı salim düşünün kendiniz için en doğru kararı verin. kafayı yiyecek bir durum yok, kalbi bir kenara koyun, aklınızla karar verin.

uzakta iken br sürü kavga sebebi bulabiliyorsun

yaşadıgım için söylüyorum

yanyana iken problem olmuyo ama uzakta iken her iki taraf da havadan nem kapılabiliyor

uzakta iken seviyor muyum sevmiyor muyum diye sorgulaman da çok normal.. hele biz kadınlar

söz varsa nişanı dert etme bencea.s

sakin olmalısınız her ikinizde:delphin:

çünkü herkesin dayanma sınırı var şutarafagitti

sen bağırıp çağırmaya başlayınca haliyle karşıdaki de bi raddeden sonra "yeterr" der haklı olarakyerimseniben

onlar bizden rahat

biz onlar kadar rahat olamıyurz , herşeyi kafamıza takıp

hayatı önce kendimize sonra karşıdakine zehir ediyoruz

onların rahatlıkları bile kavga çıkarmak için yeterli bi sebep:lepi:

canım

belki bir müddet ondan uzaklaşsan rahatlarsın çünkü devamlı konuşmak aslından önceden kavga ettiğiniz nedeni unutturmadan bir başka sinir bozucu şeyle karşı karşıya geliyorsun

sen daha öncekini unutmaya çalışırken yenisi hortluyor....

bence birazcık ayrı kalın ve birbirinizi özleyinnnn

sonumu cok merak edıyorum
ben sınır hastası oldum sanırım
aramayım dıorm benı uzen bırını neden merak edıyorumkı dıyorum
sonradan arıyorum üzülen gene ben oluyorum

canım nişanlandıktan sonra bende cok yasadm bu tarz eften püften tartışmaları çoğu kez ayrılmak istediğimi dile getridim evlendikten sonra 1 yıl da böle sacma sapan seyler yüzünden sıkıntılı geçti biz bayanlar biraz şımarık oluyoruz sanırım :) erkelerden cok sey bekliyoruz çok değil aslında ufak tefek seyler olmayıncada sinirleniyoruz olay ummadıgımz boyutlara ulaşıyor sevşyorsan eğer bunlar geçici seyler birbirinizi tanyıp alışana kadar olabilen seyler zaman lazım sabırlı ve sakin ol nacizane tafsiyem opuyorumnanaktan

sorun sukı benım bu sınır halım gecmıyor
hayır adam ne dese sınırlenıyorum
önceden boyle dgldım berabrken bır sorunumuz yok telefonda ıkımızde farklı bırer ınsan oluyoruz sankı
bana yuzyuze hayatta dıyemecegı seylerı soyluyor
sevıyuz onun sevıdgıne de emınım
evlenelım duzelcek ayrılıktan boyle dıyor
buna da ınanmıyorum

annem halam teyzelerim
bilimum kişiler
kızım evleneceğin adamı değiştireceğine sakın sakın inanma değişmez sen üzülürsün diyorlar
cümlesi tecrübe etmiş
haklılıar bence de
bazı huyları çekemez insanlar o yüzden bu çok basit bir problem pire için yorganı yakma diyemeyeceğim
ama sinirlilik halim için bence bir uzmandan yardım al
sana da yazık etrafındakilere de

senin sözlün : relax , nasıl olsa olcak diyen..kafaya bişey takmayan maşallah içide dışında biri hır gür çıkarttığına göre..
ee sende
nazik... olsun bitsin olacak şey elimde durmasın diyen bir yapıya sahipsin.tez canlı derler ya..
anlaşıldığı üzere ikinizde zıtsınız..bence sizin ilişkiniz monotonlaşmış ve alışmışlık da var sen seviyorsun oda seviyor fakat eksik olan şey ortak bir konuşma diliniz yok...
ama sabırlar taşmış görünüyor...bence aramama kararı almalısın kendine söz vermelisin..bakalım neyi ne zaman yapıyor yada kendine çeki düzen veriyormu???
ama aramamayı kendine hedef yapmalısın..o senin peşine düşsün
sende de var haaa aramıyacam diyorsun dayanamayıp arıyorsun sonrada üzülen sen oluyormuşsun...seni , senden başka kimse üzemez....aslında kendini üzen sensin canım...o seni üzmüyor sen kararlarında net tavırlar gösteremediğin için planlarının dışına çıktığın için üzülüyorsun..
blöf yapma...
yapmak istediğini direk yap..

Back
X