Kafayı yedimmm!!!

slapbang

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
237
214
18
29
Merhaba hanımlar önceden erkek arkadasim evli çıktı diye konu açmıştım. Daha sonra numaramı falan degistirdim beni rahatsz eden olmasin diye. Ben üzerime düşeni yaptım karisina ses kayitlarini da atmistim fakat aklımda hep o pislik cezasini buldu mu diye sorular var cok mantiksiz biliyorum bunu herhangibir arkadasim söylese salak mısın ne takiyorsun derim ama bu ara nedenini bilmedigim bi sekilde olay sürekli kafamda. Sacma sapan rüyalar görüyorum tüm gun basim ağrıyor düşünmekten.
Psikologa da gidiyorum 3 seans gittim daha devam ediyorum iyi de geldi en son konusmamizda cok iyi gördüğünü de soyledi sendeki sevgi degilmis kafandaki insani o adam sanip onu sevmissin dedi belki de oyleydi. Bu aralar cok fazla aklıma geliyor napicam bilmiyorum tek istedigim unutmak. Aklima da iyi sekilde gelmiyor gelince keske cezasini cekse belasını bulsun diye düşünüyorum.
Aslında vaktimi dolduracak cok seyim de var. Evimizin altinda seramik - resim atolyesi var orada resimler yapiyorum hatta psikologum parayla satin almak istedi. Onun haricince babam kendini gelistirmek icin mimarlik ofislerine git diyor ayarladi hatta bi iki yer vaktini degerlendir öğren bir seyler diyor fakat odaklanamiyorum. Program falan ogrenmem lazm oturuyorum bir kac dakka sonra kalkiyorum sadece o konu kafamda surekli kendimi degersiz görüyorum bu olay yüzünden. Umarim geçer kendime zaman ayıramiyorum ben böyle degildim belkide icimdeki bi bosluktan bu kadar takiyorum bilmiyorum gercekten. Napmam gerekiyor bu takintidan kurtulmak icin tabsiyeleriniz benim icin gercekten önemli hanımlar sizi seviyorum ❤

Son düzenleme:
Ne kadar zaman geçti olay olalı? Şaşkınlık verici bir durum. Sendelemeniz normal gibi duruyor. Hem aile hem de psikolojik destek görüyorsunuz. Şanslısınız. Bu yaşadıklarınız tecrübe olsun. Önünüze bakın.

çocuğu vefat eden insanlar bile aşk acısı çeken kadından daha kolay toparlanıyor, daha erken mantıklı davranmaya başlıyor. dünyanın sonu değil yani abartmayın.

Psikolog çok doğru diyor.
Beynimizde hayal ettiğimizi sevgilimiz saniyoruz sonra " değişir sandım değişmedi " durumlarina variyoruz ( genel bi sorun bu )

Siz degerlisiniz ve O insancik sizin değerinizi düşürmedi.

Kötü bir tecrübe yasadiniz ve üstünüze düşeni yaptiniz.

Artık bu kötü aniyi ardinizda birakin yaninizda değil.

Yeni bi olay sanırım ilk zamanlar yogun hatirlama normal ama zaman içinde geçecek bu durum.

Evet caniniz çok yanıyor ama nasıl ki şu an gelişme var duzeliyorsunuz işte böyle zamanla geçecek.

Sosyallesin ve yeni şeyler öğrenin :)
Aklimiza nahos anilat gelince bi çıkın yürüyün hiç olmadı bir mesguliyet bulun.

Bi cocuk sevin bence bi cocuk yuvasına gönüllü hizmet verenlere katılın sevgimize ihtiyaçları var.

Güzel toparlamışsın bence.
Psikolog, atölye, çeşitli faaliyetler vs.

Çabalamaya devam etmelisin sadece
Yapman gereken bu diye düşünüyorum.

Bi de insan içine çık.
Tek kişilik olmasın programın.

1 ay olacak aynen psikolog da iyi geliyor fakat cok taktim yine bu aralar

Güzel toparlamışsın bence.
Psikolog, atölye, çeşitli faaliyetler vs.

Çabalamaya devam etmelisin sadece
Yapman gereken bu diye düşünüyorum.

Bi de insan içine çık.
Tek kişilik olmasın programın.
Aynen resim yapmak oradakilerle takilnaj iyi geldi. Ilk gunler sadece tek basima agliyordum insallah tamamen gecer. Bazen takılıp kalıyor kafama atamiyorm

Bos vaktin cok gibi geldi bana. Beynini oyalayacak baska seyler bul.
Tatilde oldugumdan heralde bu kadar düşünüyorum düşündüce de işin içinden çıkamıyorum dediğiniz gibi daha cok seyle doldurmam lazım vaktimi. Sürekli kafamda o olay olduğu icin odaklanamiyorum hicbir seye

çocuğu vefat eden insanlar bile aşk acısı çeken kadından daha kolay toparlanıyor, daha erken mantıklı davranmaya başlıyor. dünyanın sonu değil yani abartmayın.
Cok cok haklısınız aşk acısı da değil yani ay cok seviyorum keske beraber olsak diye asla aklimdan geçmedi dedimya bi takıntı olarak kaldı olay bende. Nasil inandim diye kendime kiziyorum sanirim

Tavsiyeleriniz icin cok teşekkür ediyorum. Olay olali 1 ay olacak. Bende takıntı oldu ışte biraz nasil inandim falan diyorum ve insanlar nasil bu kadar kötü. Resmen söylediği her sey yasadiklarimiz falan yalan bir seyin üzerine kuruluymus tek istedigim hic gelmesin aklima. Bi geldi mi gitmiyor

Böyle hissetmeniz normal. Psikolog ile olayları görüştüğünüz icin tekrar akliniza geliyor. Simdi herseyi daha net gördüğünuz icin daha da cok kizacaksiniz. Hem ona hem kendinize. Kendinize zaman verin. Geciyor sonra

Yaşadıklarınızdan toparlanmakta güçlük yaşamanız çok normal. Size haksızlık etti, zarar verdi kendinizi değersiz hissetmenize neden oldu, kandırdı. Siz bunları öğrendikten sonra geride bırakmak için çabalarken bunca şeyi yapan adam(!) ın da layığını bulup bulmadığını merak ediyorsunuz. Yaptıklarından dolayı cezasını çekmesini bir nevi adaletin yerini bulmasını istiyorsunuz.
Psikolojik destek almaya başlamanız, çeşitli hobilerle kendinizi meşgul etmenşz çok güzel. Mesajınızda söz etmemişsiniz arkadaş çevreniz nasıl bilmiyorum. Böyle durumlarla başa çıkmada sosyal kaynakların da çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarınızla verimli vakitler geçirmek gibi.

Siz, bu adama niye bu kadar çok taktıniz anlamış değilim.... Önceki konularınızi da okumustum.

Ne çok kadın var, evli, onca yilini kocalarina vermisler, ihanete uğramış, boşanmış, bir iki çocukla tek başına kalmış, hayat mücadelesi içinde kadınlığını unutmuş....

Siz sanslisiniz. Psikolog, kurs, mimarlık gibi aktiviteleriniz de var.

Siz, eşine anlattiniz ve ayrıldınız zaten içiniz neden soğumadi ki. Takıntı yapmışsınız başka birşey değil.

Arkadaşlarım cok desttek oluyor vakit geciriyoruz fakat onlarda bu durumu cok taktin senlik bi durum yok uzerine duseni yaptin sal artik düşünme diyorlar ama çoğu zaman kendimi düşünürken buluyorum

Aynen kesinlikle takinti arkadasim böyle bir seyi taksa salak misin salla derim. Nasil bu kadar taktim bende anlamiyorum arkadaslarimda bu konuyu kapat düşünme artik cok düşünüyorsun kendine zarar veriyorsun diyorlar. Sadece takıntı dediginiz gibi

Birkaç ay geçince daha rahat hissedeceksiniz.
En kötüsü geçti diye düşünün.
Ya sahte evlilik yapsaydi ya da aldattığı eşi siz olsaydiniz?

Beterin beteri var ve siz beterini yasamaktan kurtuldunuz.

Yalan ciddi bi sorun. Bu kötü tecrubeyi unutacak ve yasadiginiz mutsuzluktan büyük mutluluk yasayacaksinizdir.

Ses olsun odanizda yabanci dil gelisimine de katkılı yabancı diziler de izleyebilirsiniz.

Sesler dusuncelerinizi bolebilir.Ilginizi çekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…