• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafayi yemek üzereyiiiiiiimmmm :( :( :(

burdaki tüm bayanlar gibi bende aynı görüşteyim.. önüne bak canım beim ne güzel genceciksin bir daha bu yaşlar geri gelmeyecek hazır gençken sağlıklı iken ailenle huzurla yaşa .. sen huzurlu olursan tüm ailenede bunu yansıtırsın .. eğer kaderinde varsa evli iken aldatılmak afedersin ne olursa olsun basına gelir .. bence eşin öyle yada böyle sana olayları anlatmış evlenmeden önce sana dürüst olmuş .. bu yandan bakmaya çalış .. eğr böyle huzursuz olursan geçmişte yaşarsan esas o zaman eşini kendinden soğutursun .. hayatta en önemli şey sağlık o yüzden bunları kafana takıp kendini hasta etme .. hersey ne yaparsak yapalım olacağına varır .. sen iyi bir eş olmaya çalış elinden geldiğince gerisini Allaha bırak ..:KK68:

Çok tesekkurler yorumlariniZ icin yasim genc belkide oyuzden bu kadar kolay atlatamadim .... :( :(

Bana olan sevgisinden eminim ama aklımdan çıkaramiyorum sadece görüşmüş onunla yatma gibi bisey yok asla ama ya bidaha ayni seyleri yasamaktan korkuyorum esimle bu konuda

Aradan 2 sene geçmiş kabullenmişsin. Olay zaman aşımına uğramış. O zaman tepki göstermiş ve affetmişsin. Tekrar gündeme getirmek kimseye fayda sağlamaz.

Düşünüp düşünüp depresif ruh haline bürünmek çok saçma. Unut, aklına geldikçe başka şeylerle oyalanmaya bak. Uzaklaştır kafandan. Başka yolu yok.

Merhaba 2 yillik evliyim bi çocugum var e§imlede mutluyuz cok sukur ama önceden nişanliyken yaşadımiz okadar büyük sorunlar varki en başindan başliycam eşim benimle tanismadan 2 ay önce bi ilişkiden ayrılmış bu kişi peşini bırakmamış yapişkan şey sözlendikten sonra aramiş ama esim ağzinin payini vermiş derken zaman öyle Böyle Geçti o kızin eşim bi şekilde eski sevgilisinin onu sevgiliyken aldattini öğreniyo intikam almak için oda onunla benimle nişanliyken tekrar görüşüyo benim bunlardan haberim yok tabi bu arada bi gün beni evden aldi kan ter içinde gelmiş arabada ne oldu diyorum gelemsini beklemiyordum basladi anlatmaya o kizla sevfilisini dövmüş baGirdim ağladim bitti bu iş dedim beni bi şekilde ikna etti ama hala aklimdan çikmiyo ne için olursa olsun beni aldatmış olması aklimdan çikmiyo unutamiyorum..........
2 yıl sonra çocuk doğurunca mı aklına geliyor bunlar ? kusura bakma ama o zaman afffettiysn şimdi de unutmalısın

Aklima yeni gelen bisey deyil di fark ettiyseniz aklimdan çikaramiyorum dedim yeni fark ettim demedim

Bunalimda falan değilim ama aklimdan cikmiyo sorun olan dabu esimin en ufak soguk davranişini buna yoruyorum

Back
X