Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
enazindan evlenmeden farketmissin gecmis gitmis olsun bosver,arasa ulassa da laf kavgasina girme..ailene de soyle seni rahatsiz ettiginden haberleri olsun
1 yıl kadar önce ayrıldığım nişanlım msj atmış beni aldattin aşkımızı ihanet ettin diye msj attı. benim hayatımda şu an biri var sandığı için yazmış hayatimda biri olsa da onu aldatmıs olmam ki ayriyiz zaten(yok suan ama olsa da saçma değil mi )neyse aradı baya tartıştık hala laf anlamıyor beni suçluyor ayrildimiz zamanı sorguluyor bitti üstelik nişanı atan oydu...ben ne yapıcam daha da büyüsün istemiyorum işler ama anlamıyor hem çekti gitti nişanı attı hemde şimdi hesap soruyor nasıl davranacagim ben
enazindan evlenmeden farketmissin gecmis gitmis olsun bosver,arasa ulassa da laf kavgasina girme..ailene de soyle seni rahatsiz ettiginden haberleri olsun
Ailesinden birini aradım daha doğrusu akrabasını aradım durumdan bahsettim uyarmasını istedim daha fazla büyüsün istemiyorum dedim konusacaklar bakalım
Ailesinden birini aradım daha doğrusu akrabasını aradım durumdan bahsettim uyarmasını istedim daha fazla büyüsün istemiyorum dedim konusacaklar bakalım
Ya insanlar evleniyo yıllarca evli kalıp boşanıyo sonra 2 ay sonra tekrar evleniyo kimse bişey demiyo da bu insan 1 yıllık ayrılıkta hayatınıza biri girmesine nasıl karışıyo hayret verici :O Eğer bi tehdit falan algılarsanız da şikayet etmekten kaçınmayın Allah korusun 3. sayfa haberleri böyle insanlar yüzünden çıkıyo
Ya insanlar evleniyo yıllarca evli kalıp boşanıyo sonra 2 ay sonra tekrar evleniyo kimse bişey demiyo da bu insan 1 yıllık ayrılıkta hayatınıza biri girmesine nasıl karışıyo hayret verici :O Eğer bi tehdit falan algılarsanız da şikayet etmekten kaçınmayın Allah korusun 3. sayfa haberleri böyle insanlar yüzünden çıkıyo