uzun süreli bir ilişkim var . sürekli küsüp barıştık . bir sürü yanlış anlaşmalar ,kızgınlıklar ,kıskançlıklar oldu . ama birbirimizden hiç vezgeçemedik . ya o döndü yada ben döndüm dayanamadık .sevgilimin ailesiyle sorunları var . ailesi baskıcı bir aile . sürekli herşeye karışıyorlar . biz evlenmeye karar verdik . ama ailesi beni daha tanımadan istemiyor .nedenini bilmiyorum . bir nedenide yok aslında . hiç görüşmedik bile ama benden haberleri var istemiyorlar bariz . sevgilime soruyorum nedenini seni doldurmak istemiyorum falan diyor . gizliyor . ben ne yapıcağımı şaşırdım bazen çıkıp gideyim diyorum gidemiyorum . aslında çok güzel anlaşıyoruz aramızda tutkulu bir aşk var .ama ailesi beni korkutuyor açıkacası . bu forumdada hep eşlerin ailelerinden yakınan kadınları gördükçe korkuyorum .düşünüyorum sürekli ayrılmak istiyorum msjını görünce aradığını grünce heyecanlanıyorum ayrılamıyorum . ne yapsam bilmiyorum . kalbim çok kırık ailesine karşı . evlenirsek onları görmek bile istemiyorum .