kafayı yemek üzereyim bir akıl verin...

canımm çok üzüldüm bende 23 yaşındayım ama bekarım böyle şeyler okudukça evliilikten soğuyorum vallahi. konuşmayı denedin ve olmamışsa artık tavrını alman lazım ki bu davranış iyice oturmasın

Tahmin etmedim değil . Yengeç burcu erkeği her şeye çok çabuk sinirlenir ve ne yapacağı belli olmaz sinirliyken . Evet size tokatta atmış bir anlık siniriyle yapması beklenir . Ne dese tamam diyeceksin ki ancak o zaman uysal olacak . Çok duygusallar ama sinirliyken yanına yaklaşmamak gerek ... Ayrıca kendinizden önemli kimse yok ve kendini ezdirmeyiniz kimseye . Bu eşiniz olsa bile ... Düzgünce konuşun anlatın derdinizi inşallahta çözersiniz baktınız çözemiyorsunuz daha kötüye gidiyorsunuz o zaman başka bir yol bulursunuz ..

inan ki ben susuyorum zaten bir söylesem bin işitiyorum...ağlasam aciz oluyorum..gerizekalı oluyorum...daha neler neler....

doğru söylüyorsun ben el gün ne der diye düşünüyorum...sen çok haklısın aslında...

o düşündüğünüz el günü kesinlikle ne memnun edebilirsiniz, nede susturabilirsiniz.

bu hayat sizin, elin günün konu komşunun değil.

başınıza bir iş gelse emin olun çoğu pencerisini kapar kapısını örter 3 maymunu oynamaya başlar, size sahip bile çıkmaz.

öyle bir duruş sergileyin ki el gün desin : "helal olsun kadına ezdirmedi kendini, ayakları üstünde durmayı başardı, çekti resti hayatına devam etti"

canımm çok üzüldüm bende 23 yaşındayım ama bekarım böyle şeyler okudukça evliilikten soğuyorum vallahi. konuşmayı denedin ve olmamışsa artık tavrını alman lazım ki bu davranış iyice oturmasın

şimdi ki aklım olsa emin ol daha evlenmezdim...çok acele etmişim.....:14:

o düşündüğünüz el günü kesinlikle ne memnun edebilirsiniz, nede susturabilirsiniz.

bu hayat sizin, elin günün konu komşunun değil.

başınıza bir iş gelse emin olun çoğu pencerisini kapar kapısını örter 3 maymunu oynamaya başlar, size sahip bile çıkmaz.

öyle bir duruş sergileyin ki el gün desin : "helal olsun kadına ezdirmedi kendini, ayakları üstünde durmayı başardı, çekti resti hayatına devam etti"

ne güzel konusuyorsun sen ya keske bende senin gibi gözü kara olabilsem...ama olmak gerekiyor...3 senedir cekiyorum....:14:

canim esinin hic iyi bir yani yokmu sürekli mi ? kavga ediyorsunuz :26:

Son düzenleme:
Canım burda amacım seni suçlamak değil ama, belki kavga ettiniz ve sen burda o sinirle yazıyorsun,
sonuçta ortada bir anlaşmazlık varsa tek taraflı olması mümkün değil, ben eşin haklı demiyorum,
fakat sen burda tamamen kendi tarafından anlatıyorsun eminim eşini dinleme şansımız olsa bakış açısı burdaki birçok insanın farklı olur.
Eğer burdaki insanlardan daha sağlıklı yorum almak ve evliliğine katkıda bulunmak istiyorsan senin olan hataları da saklamadan söylemen gerekiyor.
Umarım beni yanlış anlamazsın, amacın daha objektif bakabilmeni sağlamak. İnşallah düzelir tatlım sorunlarınız.

Son düzenleme:
Canım sen eşinle konuştunmu daha önce bu konuları aile meselesini hakaret vs.. merak ettim ya:26:

bu erkekler kendilerini ne zannediyor ya benimki ortamda konuşunca onu doğduğunapişman ediyoerdum bir konuştumu 2 konuşuyordum şimdi ağzını açamıyor

ne güzel konusuyorsun sen ya keske bende senin gibi gözü kara olabilsem...ama olmak gerekiyor...3 senedir cekiyorum....:14:

cnm ben kocasına deli gibi aşık psikopat bi feministim :27:

o nasıl oluyor diye sorma bende bilmiyorum:44:

binbir hayallerle evlenilen erkeğin eşine karşı bu ve buna benzer davranışlarda bulunması çileden çıkartıyor beni resmen.

tartışma kavga her evde olur, olmuyorsa sorun vardır zaten, ama olay hakaret boyutuna geliyorsa ve size burda böyle bir konu açtırıcak hale getiriyorsa, ortada büyük bi yanlış vardır.

tartışma durup dururken cıkmaz hangi birini anlatayım ama tartışmak demek hakaret etmek demek değil benim sorunum bu zaten...ağzına ne gelirse saydırıyor...

o esinin yapisiyla alakali bence kime sinirlense ona sayiyordur o hakareti tabi ki tartismak demek hakaret etmek demek degil ama huylu huyundan vazgecer mi?
yani tartismalarin sebebini merak ediyorum hani altan alsan huyuna gitsen nasil olur diye kendini ezdir demiyorum tabiki ama yani yuva kurmak kolay degil,
evliligin ilk yillarida sancili geciyor kendimden biliyorum...

Son düzenleme:
Canım burda amacım seni suçlamak değil ama, belki kavga ettiniz ve sen burda o sinirle yazıyorsun,
sonuçta ortada bir anlaşmazlık varsa tek taraflı olması mümkün değil, ben eşin haklı demiyorum,
fakat sen burda tamamen kendi tarafından anlatıyorsun eminim eşini dinleme şansımız olsa bakış açısı burdaki birçok insanın farklı olur.
Eğer burdaki insanlardan daha sağlıklı yorum almak ve evliliğine katkıda bulunmak istiyorsan senin olan hataları da saklamadan söylemen gerekiyor.
Umarım beni yanlış anlamazsın, amacın daha objektif bakabilmeni sağlamak. İnşallah düzelir tatlım sorunlarınız.

ben hatasızım yada dört dörtlüğüm demiyorum ki tamam ben hatam oldumu kabul ediyorum haklısın diyorum ama o her zaman haklı bir gün olsun hiç duymadım ağzından o hep haklı inanmayabilirsin tabi size kalmış....yaşadığımı ben biliyorum...

bence sana kızsa bile hatan varsa, ailene asssslaaaaa laf e-de-mezzzz. hee ayrıca sana da hakaret edemez. biz onlara rabbim in emanetleriyiz ve emanete hıyanetlik olmaz

ben hatasızım yada dört dörtlüğüm demiyorum ki tamam ben hatam oldumu kabul ediyorum haklısın diyorum ama o her zaman haklı bir gün olsun hiç duymadım ağzından o hep haklı inanmayabilirsin tabi size kalmış....yaşadığımı ben biliyorum...

Eğer durum böyle ise ve eşin her tartışmada bu hale geliyorsa o zaman öfke kontrolü için bir doktora gidebilir canım

o esinin yapisiyla alakali bence kime sinirlense ona sayiyordur o hakareti tabi ki tartismak demek hakaret etmek demek degil ama huylu huyundan vazgecer mi?
yani tartismalarin sebebini merak ediyorum hani altan alsan huyuna gitsen nasil olur diye kendini ezdir demiyorum tabiki ama yani yuva kurmak kolay degil,
evliligin ilk yillarida sancili geciyor kendimden biliyorum...

çoğu konuda alttan alıyorum almasam bugüne gelemezdik zaten....sabır çekiyorum...benim aileme kafayı takmış durumda iyi niyetle yaptıkları şeyleri hep ters algılıyor...neler söylüyor annemle babamla ilgili can dayanmaz ya...

çoğu konuda alttan alıyorum almasam bugüne gelemezdik zaten....sabır çekiyorum...benim aileme kafayı takmış durumda iyi niyetle yaptıkları şeyleri hep ters algılıyor...neler söylüyor annemle babamla ilgili can dayanmaz ya...

diger arkadasinda dedigi gibi bence esinde ofke kontrolu sorunu var ayip ama insan esinin ailesine kadarda dil uzatmazki ne olursa olsun:20:

Back
X