Kafayi yemek uzereyim.. bitmiyor derdim.

hayatagacihayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
74
50
3
38
Bugün bisey gördüm. Beynimden vurulmuş gibiyim.. babam ya babam.. hep mesafeli ıdik bir kere sarılıp öptüğünü bilmem. Gelirim tokalasmaz bile.. meğer sebebi varmış. 64 yaşında.. duşa girdim bi baktım telefonu orada unutmuş. Şeytan durttu bak diye. Whatsap ta gördüm ben mi yanlış anladım bi alil verin.. kiracisinin kızı yazmış bunları. Gizlice numarasını aldım karşısına çıkmalı miyim ne yapayım.. işin kötüsü 2 yaşındaki kızımı bazen parka götürüyor. Bana hiç öyle bir hareketi olmadı ama.. bilemiyorum ben mi yanlış anladım. Annemin hiçbişeyden haberi yok. Bunları görünce boşanmayı düşündüğüm eşime gidip sarilasim geldi. Allah im ben kimlere emanet edecegim yavrumu.. yüzüne bakamiyorum tiksiniyorum. Normalde başka ilde yaşıyorum. Ziyarete gelmiştim şeytan diyor baş git. Eşime ne açıklama yapacağım. Bu kiz kim kac yasinda bilmiyorum muhtemelen bekar. Litfen ya lütfen küçük olmasın kafayı yicem

Bugün bisey gördüm. Beynimden vurulmuş gibiyim.. babam ya babam.. hep mesafeli ışık bir kere sarılıp öptüğünü bilmem. Gelirim tokalasmaz bile.. meğer sebebi varmış. 64 yaşında.. duşa girdim bi baktım telefonu orada unutmuş. Şeytan durttu bak diye. Whatsap ta gördüm ben mi yanlış anladım bi alil verin.. kiracisinin kızı yazmış bunları. Gizlice numarasını aldım karşısına çıkmalı miyim ne yapayım.. işin kötüsü 2 yaşındaki kızımı bazen parka götürüyor. Bana hiç öyle bir hareketi olmadı ama.. bilemiyorum ben mi yanlış anladım. Annemin hiçbişeyden haberi yok. Bunları görünce boşanmayı düşündüğüm eşime gidip sarilasim geldi. Allah im ben kimlere emanet edecegim yavrumu.. yüzüne bakamiyorum tiksiniyorum. Normalde başka ilde yaşıyorum. Ziyarete gelmiştim şeytan diyor baş git. Eşime ne açıklama yapacağım.
Bu kız kaç yaşında aldatmanın yaşı yok malesef😪

Bu kızın iftira atma gibi bir hastalığı yoksa ki hiç öyle değil, babanız namussuz bir ırz düşmanı. Annesinin babasının da haberi olur inşallah. Babanız için de diyeceklerimi içimden dedim ayrıyetten.

Nasıl yani kiracının kızını mı ellemış nasıl böyle bıseye ızın vermıste normal bıseym ıs gıbı mesajlasıyorlar 64 yasındaki adamla gerci gencte olsa farketmez de Nerden geliyor bu samimiyet. Ben olsam anneme anlatırdım ve o adamın suratına tükürürdum. Sapık. Cocugumuda kesinlıkle emanet etmem. Bu kız kac yasında.??

Ayrıca bi sürü kadin resmi var. Biri durum atmış onu da almış.. oteki kiracısına merhaba yazmış. O da hayırdır abi bisey mi diyeceksin yazmış. Babam da hiç insan dostuna selam verir iyi olsun yüzü gülsün oster demiş. Kadin da sadece sağol abi yazmış yüz vermemiş.. Annemin bakmasına izin vardığını sanmıyorum. Bi suru konuşma var içeriği silinmis

Anlamadım öncesi yok mu konuşmanın?
Kiracisinin kızı olduğunu nereden biliyorsunuz?
Babanızın yazdığı bir şey yok.
Bu kiracı ile problemli olabilir mi?
Belki pisligine ortalık karıştıran insanlar?
Elaleme bulaşmadan, annenize anlatmadan önce emin olun.
Ortalığı ayağa kaldırıp aaa yanlış anlaşılma olmuş demek olmaz.

Nasıl yani kiracının kızını mı ellemış nasıl böyle bıseye ızın vermıste normal bıseym ıs gıbı mesajlasıyorlar 64 yasındaki adamla gerci gencte olsa farketmez de Nerden geliyor bu samimiyet. Ben olsam anneme anlatırdım ve o adamın suratına tükürürdum. Sapık. Cocugumuda kesinlıkle emanet etmem. Bu kız kac yasında.??
Inanın bilmiyorum. Çok büyük olduğunu da sanmıyorum ama. Ilk o mesaj atmış bizi carsiya kadar atabilirmisin diye. Bu da tamam demiş. Kizin karşısına çıksam mı . Kardeşim anneme çok düşkündür söylesem öldürür babamı. Ben mi yanlış anladım ya. Yemin ediyorum delirmek üzereyim. Bide kızımı parka götürüyor 2 yaşında daha. Ona bisey yapmış olabilir mi. Aklıma neler geliyor.

Ayrıca bi sürü kadin resmi var. Biri durum atmış onu da almış.. oteki kiracısına merhaba yazmış. O da hayırdır abi bisey mi diyeceksin yazmış. Babam da hiç insan dostuna selam verir iyi olsun yüzü gülsün oster demiş. Kadin da sadece sağol abi yazmış yüz vermemiş.. Annemin bakmasına izin vardığını sanmıyorum. Bi suru konuşma var içeriği silinmis

Oooooo... Neyse
Vazgeçtim önceki iyi niyetli yaklaşımımdan.

Hadı babanız sapık kızın orançsını burasını ellemıs kız whatsapp kullanabıldgıbe gore cokta kucuk degıl, ellenmısse bıle elledıgı halde nasıl gorusme planı yapıyor babanla, ayrıca annesınınde haberı var snaırım babanla goruscegınden kı o yasta adamla ne ısın var dıye kızmıs kıza. Esıne anlatırsan ne annenle ne babanla gorusturmez senı dıye dusunyorum

Anlamadım öncesi yok mu konuşmanın?
Kiracisinin kızı olduğunu nereden biliyorsunuz?
Babanızın yazdığı bir şey yok.
Bu kiracı ile problemli olabilir mi?
Belki pisligine ortalık karıştıran insanlar?
Elaleme bulaşmadan, annenize anlatmadan önce emin olun.
Ortalığı ayağa kaldırıp aaa yanlış anlaşılma olmuş demek olmaz.
Oncesi şu şekilde
Kız babama bizi 2 dakka carsiya atar misin demiş. Babam da tamam diyor. Sonra bu yazismalar

Bizimde var kıracımız bir sürüde kiracılar geldı gectı kimseyle boyle diyaloglar girilmedi. Uzgünm ama babanızda karakter sıfır. Kadın avcısı Allah muhafaza birine bişey yapar. Bence o numaradakı kızla konusun abla gıbı yaklasın anlatsın sıze durumu.

Inanın bilmiyorum. Çok büyük olduğunu da sanmıyorum ama. Ilk o mesaj atmış bizi carsiya kadar atabilirmisin diye. Bu da tamam demiş. Kizin karşısına çıksam mı . Kardeşim anneme çok düşkündür söylesem öldürür babamı. Ben mi yanlış anladım ya. Yemin ediyorum delirmek üzereyim. Bide kızımı parka götürüyor 2 yaşında daha. Ona bisey yapmış olabilir mi. Aklıma neler geliyor.
Kızın karsısına cık. Kızla konus en azından o babana soyler kızın benmle kosntu dıye hgemde baban artık ızlenıldıgının sennd ehaberın olduugnunn fsrkına varır

Bugün bisey gördüm. Beynimden vurulmuş gibiyim.. babam ya babam.. hep mesafeli ıdik bir kere sarılıp öptüğünü bilmem. Gelirim tokalasmaz bile.. meğer sebebi varmış. 64 yaşında.. duşa girdim bi baktım telefonu orada unutmuş. Şeytan durttu bak diye. Whatsap ta gördüm ben mi yanlış anladım bi alil verin.. kiracisinin kızı yazmış bunları. Gizlice numarasını aldım karşısına çıkmalı miyim ne yapayım.. işin kötüsü 2 yaşındaki kızımı bazen parka götürüyor. Bana hiç öyle bir hareketi olmadı ama.. bilemiyorum ben mi yanlış anladım. Annemin hiçbişeyden haberi yok. Bunları görünce boşanmayı düşündüğüm eşime gidip sarilasim geldi. Allah im ben kimlere emanet edecegim yavrumu.. yüzüne bakamiyorum tiksiniyorum. Normalde başka ilde yaşıyorum. Ziyarete gelmiştim şeytan diyor baş git. Eşime ne açıklama yapacağım. Bu kiz kim kac yasinda bilmiyorum muhtemelen bekar. Litfen ya lütfen küçük olmasın kafayı yicem

watsapa kaydet nosunu resmine bak, babanla da yüzleş. kızla da konuşurdum ben olsam Allah korusun. böyle durumda baban olsa yüzüne bakmıcaksın.

Back
X