Kafayi yemek uzereyim.. bitmiyor derdim.

Ya gördüğüm.mesajlar beni daha kötü hale getirirse.. korkuyorum

Ne diyebilirim? En azından öğrenmiş, emin olmuş, yaşamış, geçmiş olursunuz zaman gelir. Öbür türlü de şüpheye kendinizi kemirtir durursunuz. Hangisi daha korkunç sizin için, siz bilirsiniz.

Benim için şüphe ile sürekli huzursuz ve tetikte olmak, emin olamadıkça düşünüp düşünüp kendimi stresten alamamak daha korkunç olurdu.

Ama yaşlarını bilmediğinizi, ayrıca 2 yaşındaki kızınızı emanetten de artık çekineceğinizi yazmışsınız ve şöyle bir korku da yaşamışsınız ve bu tek olayı değil:

Ne düşündüğünüzü karıştıracak kadar stres altında olduğunuzu ve bilinçdışı, kendinizi en kabul edilirebilir'e ikna etmeye çalıştığınızı varsayıyorum. Her ne ise.

Kızların yaşını, kim olduğunu vb öğrenmek kolay, benim üzerine bastığım nokta "Bununla anne-babanızı yüzleştirmek istediğinizde ya da pedofili gibi ağır bir durumda, inkara, kaçışa hiçbir yol bırakmadan delilleri öncesinden toplamış olmak".
Bunun için gitmemem burada kalmam gerekir. Yüzüne bakmaya utanıyorum. Bu arada anneme az önce sordum. Adam karşıda dükkanı varmış. 3 kizi varmis.Yarın hiç bisey demeden bakıcı arar gibi gideceğim. Kızıma bakıcı arıyorum genç kız vs şeklinde konuşup en büyük kızı kaç yaşında öğrenmeye çalışacağım. Ayrıca kizin adını biliyorum. Onun yaşını ne sorup öğrenebilirim. Eğer 18 den küçükse babamı ihbar etmek zorundayım. Ama delil lazım delil.. bu tek başına yeterli olmaz ki. Kızı konuşturmaya çalışsam bu sefer babası babamı öldürür
Ne zor.

Düşünsenize bende böyle bir adamın kızı olacağım bu durumda.. rezillik resmen. Keşke karistirmasaydim.. Keşke.. vicdanım da sessiz kalmaya el vermiyor. Yada babamı alacağım karşıma . Yüzüne vuracağım.

Düşünsenize bende böyle bir adamın kızı olacağım bu durumda.. rezillik resmen. Keşke karistirmasaydim.. Keşke.. vicdanım da sessiz kalmaya el vermiyor. Yada babamı alacağım karşıma . Yüzüne vuracağım.
Yüzüne vurunca inkar edecek. Siz kötü evlat olacaksınız. Çok dikkatli sakin adımlar lazım. Anneniz yine gün görmüş kadındır. Bence durumdan haberdar olmalı. Eni sonu öğrenecek zaten

Bugün bisey gördüm. Beynimden vurulmuş gibiyim.. babam ya babam.. hep mesafeli ıdik bir kere sarılıp öptüğünü bilmem. Gelirim tokalasmaz bile.. meğer sebebi varmış. 64 yaşında.. duşa girdim bi baktım telefonu orada unutmuş. Şeytan durttu bak diye. Whatsap ta gördüm ben mi yanlış anladım bi alil verin.. kiracisinin kızı yazmış bunları. Gizlice numarasını aldım karşısına çıkmalı miyim ne yapayım.. işin kötüsü 2 yaşındaki kızımı bazen parka götürüyor. Bana hiç öyle bir hareketi olmadı ama.. bilemiyorum ben mi yanlış anladım. Annemin hiçbişeyden haberi yok. Bunları görünce boşanmayı düşündüğüm eşime gidip sarilasim geldi. Allah im ben kimlere emanet edecegim yavrumu.. yüzüne bakamiyorum tiksiniyorum. Normalde başka ilde yaşıyorum. Ziyarete gelmiştim şeytan diyor baş git. Eşime ne açıklama yapacağım. Bu kiz kim kac yasinda bilmiyorum muhtemelen bekar. Litfen ya lütfen küçük olmasın kafayı yicem
Bı kim abi abi dediği baban mı ben şoook. Abi demiş ondan mı bu ellemeler..amca dese araya mesafe olurdu en azından..

Yüzüne vurunca inkar edecek. Siz kötü evlat olacaksınız. Çok dikkatli sakin adımlar lazım. Anneniz yine gün görmüş kadındır. Bence durumdan haberdar olmalı. Eni sonu öğrenecek zaten
Az önce ağzını aradım. Baban asla kimseyle işi olmaz çoluğu çocuğu var. Filan dedi. Garibim nasıl güveniyor..

Hadı babanız sapık kızın orançsını burasını ellemıs kız whatsapp kullanabıldgıbe gore cokta kucuk degıl, ellenmısse bıle elledıgı halde nasıl gorusme planı yapıyor babanla, ayrıca annesınınde haberı var snaırım babanla goruscegınden kı o yasta adamla ne ısın var dıye kızmıs kıza. Esıne anlatırsan ne annenle ne babanla gorusturmez senı dıye dusunyorum
Kız da masum degil niye bana elledin demiş açıkça.. Bi daha beni elle der gibi töbe töbe...

Kız da masum degil niye bana elledin demiş açıkça.. Bi daha beni elle der gibi töbe töbe...
Aynen ona da sınır oldum. Yani öyle olduğunu farz ediyorum öyle mi yazılır küfür edersin ne bileyim tehdit edersin bidaha yaparsanşikayet ederim dersin veya gerçekten gider şikayet edersin..
Iki ihtimal var. Ya kızda iyi ayak değil yada umarım bu olmaz ama lisede falan saf bir genç kiz.. Yarın gidip yaşını öğreneceğim

Ya eşim yine kızı için ölür. Ondan şüphem.yok. biz anlaşamıyoruz ama kızına en azından zararı olmaz. Öz babam böyleyse bu kız büyüyecek ilerde serpilecek. Tabiki babası olursa daha iyi korunur baksana ben öz babamdan korumayı düşünüyorum bu dünya nasıl bir yer
Bende sorguluyor m dünya pislik bi yer..

Bugün bisey gördüm. Beynimden vurulmuş gibiyim.. babam ya babam.. hep mesafeli ıdik bir kere sarılıp öptüğünü bilmem. Gelirim tokalasmaz bile.. meğer sebebi varmış. 64 yaşında.. duşa girdim bi baktım telefonu orada unutmuş. Şeytan durttu bak diye. Whatsap ta gördüm ben mi yanlış anladım bi alil verin.. kiracisinin kızı yazmış bunları. Gizlice numarasını aldım karşısına çıkmalı miyim ne yapayım.. işin kötüsü 2 yaşındaki kızımı bazen parka götürüyor. Bana hiç öyle bir hareketi olmadı ama.. bilemiyorum ben mi yanlış anladım. Annemin hiçbişeyden haberi yok. Bunları görünce boşanmayı düşündüğüm eşime gidip sarilasim geldi. Allah im ben kimlere emanet edecegim yavrumu.. yüzüne bakamiyorum tiksiniyorum. Normalde başka ilde yaşıyorum. Ziyarete gelmiştim şeytan diyor baş git. Eşime ne açıklama yapacağım. Bu kiz kim kac yasinda bilmiyorum muhtemelen bekar. Litfen ya lütfen küçük olmasın kafayı yicem
BIraktığın yerden olur dediğine göre bişyler yaşandı demek ki
Kız küçük mü acaba ya

Işler iyice karıştı. Galiba babam bizim eski evimizi kıRaya vermiş ve annem o evi boş sanıyor. Biraz uzak. Bakicim burada yok şu an. Ben yarın gidip kapıyı çalacağım kızımla. Ne diyeceğim onu bilsem. Ne desem ne uydursam bu kızı görmek için. Adını yazmış adını biliyorum...

Back
X