• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM, ÇOK CANIM ACIYOR...

herzamanmutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
140
31
98
Antalya
Neresinden başlasam bilmiyorum.daha önceki konumu okuyanlar bilir.10 yıllık ilişkim bitti.düğüne birbuçuk ay kala çok sorunlu bir şekilde ayrıldık.ayrıldıktan sonra ilk zamanlar onun tarafından kısıtlandığım herşeyi yaptım eğlendim.ailem hep yanımdaydı belkide acımı yaşamadım hep erteledim.ama suan boşluktayım sürekli ağlama halindeyim bazen kızsamda özlüyoorum.facesine bakıyorum merak ediyorum.ve zaman zaman kendimi suçluyorum.bu süreç nasıl gececek bilmiyorum.bir anda kıpır kıpır mutlu olurken bir anda ölecek kadar daralıp bunalıyorum.endişeler korkular yaşıyorum.geleceği düşünüyorum.ya hayatıma bir insan girince o şahıs tekrar karşıma çıkarmı hayatım alt üst olurmu diye tedirginlik korkular yaşıyorum.yani kısacası kafamda kırk tilki hesabı delirmek üzereyim düşünmekten.

Neresinden başlasam bilmiyorum.daha önceki konumu okuyanlar bilir.10 yıllık ilişkim bitti.düğüne birbuçuk ay kala çok sorunlu bir şekilde ayrıldık.ayrıldıktan sonra ilk zamanlar onun tarafından kısıtlandığım herşeyi yaptım eğlendim.ailem hep yanımdaydı belkide acımı yaşamadım hep erteledim.ama suan boşluktayım sürekli ağlama halindeyim bazen kızsamda özlüyoorum.facesine bakıyorum merak ediyorum.ve zaman zaman kendimi suçluyorum.bu süreç nasıl gececek bilmiyorum.bir anda kıpır kıpır mutlu olurken bir anda ölecek kadar daralıp bunalıyorum.endişeler korkular yaşıyorum.geleceği düşünüyorum.ya hayatıma bir insan girince o şahıs tekrar karşıma çıkarmı hayatım alt üst olurmu diye tedirginlik korkular yaşıyorum.yani kısacası kafamda kırk tilki hesabı delirmek üzereyim düşünmekten.

canım senin durumuna tek çare zaman, ama bu zamanda bırakma kendini, bu arada çalışıyor musun

zamana bırak. hemen düzelmesini hemen acılarının gecmesini bekleme.
zamanla düzelip hayatına kaldıgın yerden devam edebiliceksin.

herseyın ılacı zaman cnm. demekki hayırlı degılmıs.. allah engel cıkarmıs karsına.. allaha dua et belkide nekadar buyuk zararlardan dönmüşsündur. gelecegı kımse bılemez. vardır allahın bı bıldıgı

merak ediyorum on yıldır herşeyimde yanımdaydı bende onun herşeyinde yanındaydım.uğruna ölürüm diyen benden bile çok seven adam suan napıyor.

10yil bence de uzun bir sure fakat 20yil sonra 10yasinda bir cocukla da bosanmis olabilirdiniz,
yurumuyorsa yurumuyordur, ayrilmak gerektigni dusunmussunuz ve bitmis, ustune cok dusunmeye gerek yok bence,
tek basina da degilmissiniz, aileniz dostlariniz yaninizda,
zamana birakin ve en onemlisi de onu bosuna merak etmeyin...

10 yil dile kolay...

10 yili , bir ayda bir kac gunde silemezsin , elbette gel gitler yasiyacaksin..
Aci cekeceksin , uzuleceksin.
Bunlar seni sadece her adim daha cok sogutacak..
Kendini frenleme , aglamak istediginde bagira bagira agla.
Zamanla hafifleyecek acin , kapanmayan hicbir yaran kalmayacak.
Geriye baktiginda sadece bir sizin kalacak..

Hayatınıza birini aldığınızda eğer unutmak için değilse tabi, o karşınıza çıktığında bişey hissetmeyeceksiniz ki..
Gülüp geçeceksiniz.

10 yıl dan sonra sevgili ya da nişanlın yok şimdi. bu alışkanlık zaten boşluğa düşürür en başta aşk sevgi zamanla alışkanlığa bırakıyor çünkü. sabret olumlu düşünmeye çalış herzamanmutsuz bu bile seni hep mutsuz edecek

Ben de 10 yıl sevdiğim kişiden çocukluk aşkımdan vazgecmek zorunda kaldıgımda sisin gibiydim ozaman yaşım da küçüktü ama ölecekmişim gibi gelmişti başkasını sevemicekmiş gibi..
Hala onla bağdaştırdıgım şeyler var hayatımda,yeni bi ilişkim var ama bilinçaltımın cogu eski sevgilimle alakalı onun yüzündrn paranoyak oldum ben... Her neyse eski sevgilim yeni ilişkime başladıgım zaman beni aramıştı geri dönmek için bense dinledim dinledim içimdeki her seyi döktüm ve ben aşık oldum dedim bu sefer yıkılma sırası ondaydı...Ve ben cok mutluydum!!
Bu zevki siz de yaşayacaksınız bi gün emin olun ;)

Yıllarını verdiğin adamı bir çırpıda tabi ki unutamayacaksın canım.
Üzerinden uzun yıllar dahi geçse aklının bir köşesinde hep olacak fakat tek bir farkla artık canın yanmayacak.
Şimdi olduğu gibi onu düşündüğünde yüreğine derin bir sızı girmeyecek.
Üzüleceksin belki ama ona olan acıyı artık hissetmeyeceksin.
Çünkü zamanla kabulleneceksin, onsuzluğa alışacaksın.
Yıllar sonra yeni biri ile yeni bir hayat kuracaksın fakat anılar unutulmaz, ölünceye dek.
Ben 2 yıllık ilişkimi 3 senede unutamamıştım, 10 yıl düşün dile kolay.
Biraz zaman alacak ama zaman geçtikçe hissizleşeceksin.

Hayatınıza birini aldığınızda eğer unutmak için değilse tabi, o karşınıza çıktığında bişey hissetmeyeceksiniz ki..
Gülüp geçeceksiniz.

tam anlayamadım kusura bakma
ama bende kendi yorumumda bulunmak istiyorum
HAYATINIZA BİRİNİ ALIYORSANIZ
VE BU KİŞİ gelecekle ilgili planlarınıza dahil olmayacak sa
verdiğiniz değerde temkinli ve cimri olmalısınız

tam anlayamadım kusura bakma
ama bende kendi yorumumda bulunmak istiyorum
HAYATINIZA BİRİNİ ALIYORSANIZ
VE BU KİŞİ gelecekle ilgili planlarınıza dahil olmayacak sa
verdiğiniz değerde temkinli ve cimri olmalısınız

Hani diyor ya konusahibi.
Hayıtam biri girdğinde karşıma çıkarsa diye..
Bazıları çivi çiviyi söker ya da yanlızlık korkusuyla biriyle görüşmeye başlar.
Sevgisiz.
Bunlar istisna tabi.
Gerçekten sevdiği birini alırsa hayatına, o ayrıldığı sevgilisi karşısına çıksa da bişey hissetmeyecek..

Hani diyor ya konusahibi.
Hayıtam biri girdğinde karşıma çıkarsa diye..
Bazıları çivi çiviyi söker ya da yanlızlık korkusuyla biriyle görüşmeye başlar.
Sevgisiz.
Bunlar istisna tabi.
Gerçekten sevdiği birini alırsa hayatına, o ayrıldığı sevgilisi karşısına çıksa da bişey hissetmeyecek..

hımm evet daha iyi anladım
teşekkürederim açıklama için

hayatın insanın karşısına ne çıkaracağını bilemeyiz

ancak değer verdiğin biri varsa
diğer seçeneği gözardı etmek lazım

12 yıllık evlilik, 12 yıllık aşk, dünyalar tatlısı bir çocuk.... ve bir gün terk edilme... ardından boşanma...
Hayat mı desem bilemiyorum. Ne diyeceğimi bilemedim. Acı aynı acı. Rabbim yardımcın olsun, sabırlar versin.

Yaslar kac canim?

Back
X