• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM, ÇOK CANIM ACIYOR...

hımm evet daha iyi anladım
teşekkürederim açıklama için

hayatın insanın karşısına ne çıkaracağını bilemeyiz

ancak değer verdiğin biri varsa
diğer seçeneği gözardı etmek lazım

Kesinlikle.
Ama insanlar duygusal boşlukta pek ayırdedemiyorlar bazı şeyleri..
10 sene az değil ki..
İnsan sudan çıkmış balığa dönebiliyor..

Kesinlikle.
Ama insanlar duygusal boşlukta pek ayırdedemiyorlar bazı şeyleri..
10 sene az değil ki..
İnsan sudan çıkmış balığa dönebiliyor..

alışkanlığın insan fizyolojisi ve psikolojisi üzerinde etkileri kanıtlanmıştır
sırf elimiz alıştığı için
sigara bağımlılığından kurtulmak bile güçleşiyor

AMA İNSAN DEĞİŞEN YENİLENEN VE YENİDEN ALIŞAN BİR VARLIKTIR

bu nedenle çok karamsar olmayın

kimse vazgeçilmez değildir
kendisinizden vazgeçmeyin
yeter

yeri doldurulamayacak insanlar bellidir
evlatlarımız
anne baba ve kardeşlerimiz
çoğu zaman içinde (mutluysak ) hayat arkadaşlarımız

onun dışındikler için

vazgeçilmez lik hata olur

Neresinden başlasam bilmiyorum.daha önceki konumu okuyanlar bilir.10 yıllık ilişkim bitti.düğüne birbuçuk ay kala çok sorunlu bir şekilde ayrıldık.ayrıldıktan sonra ilk zamanlar onun tarafından kısıtlandığım herşeyi yaptım eğlendim.ailem hep yanımdaydı belkide acımı yaşamadım hep erteledim.ama suan boşluktayım sürekli ağlama halindeyim bazen kızsamda özlüyoorum.facesine bakıyorum merak ediyorum.ve zaman zaman kendimi suçluyorum.bu süreç nasıl gececek bilmiyorum.bir anda kıpır kıpır mutlu olurken bir anda ölecek kadar daralıp bunalıyorum.endişeler korkular yaşıyorum.geleceği düşünüyorum.ya hayatıma bir insan girince o şahıs tekrar karşıma çıkarmı hayatım alt üst olurmu diye tedirginlik korkular yaşıyorum.yani kısacası kafamda kırk tilki hesabı delirmek üzereyim düşünmekten.

Bence ani duygu patlamalarinin sebebi acinizi zamanında yasamadiginiz için. Ağlamak istiyorsaniz aglayin ertelerseniz kendinizi kandirip biriktirmis olursunuz. Çok klişe ama tek care zaman ne yazık ki. Kısacası zamanla sabretmeyi öğrenmek.

bak fıstık ben zamanında birine öyle aşık oldum öyle sevdım kı onsuzlugu dusunemıyordum.o benı o kadar sevmemıstır belkı...sonra şaaak diye aldatıldım,daha 19 yaşında bebeydim onu tanıdığımda.sonraa ben ilaçlar ıntıharlar evde camları kırmalar.aılemı o g.t herıf ıcın oyle uzdum kı.cahıllıkle kaç ınsanı yarabandı kullandım.terkettım vs vs..hep ağladım ben bırdaha asla asık olamam ıstanbulda yaşanmaz dedım..23 yasımda eşimle hıc ummadığım aska tövbe ettıgım an tanıştım.hemde ılk gruste eger bu evlı degılse ben bununla evlenırım dedım.Allahım o anı ıyıkı yasattı bana

gel gelelim bız rabbime coook sukur oyle güzel bır sevgiyle evlendık kı..ınanamazdım bunu tekrar yasamaya.hattta ben daha once sadece sevmısım..sevılmemısım.kendım takılmışım kendı çapımda...

o yüzden bazı gıdenlere cok teşekkür etmelısın.inan bana daha ıyısını oyle güzel yasatıyorkı rabbım sana..

onu hatırlarken ıııykkk böööğğğ diyeceksın canım emın ol :)

Araya girdim özür dilerim.Ama zamana nasıl bırakılır ki,geçmiyor ışte bu hastalık gibi birşey.Zaman geçmiyor,acı geçmiyor hiçbiri geçmiyor.:(

Çok acı emek ver sev yıllarca ama bitsin erkekler kadınlar gibi üzülmez sevmez....

ciddi anlamda depresif bir durumdaysan bir psikologdan yardım al. terapiye git. ama burada bütün arkadaşlar demiş zamanla geçer diye. ben 2 sene önce 5 yıllık eşimden ayrıldım. ilk zamanlar bende rahattım sonra senin gibi kuruntu yapmaya takıntı yapmaya başladığım bir gün bir de baktım beyimiz nişanlandı diye bir hanım kızla fotolar koymuş facebooka. sonra dedim kendi kendime hayat öyle de böyle de akıyor işte. aradan 2 yıl geçti daha bu yazın başları falandı işte beyefendi tekrar aramaya falan başladı. çünkü hayat eldekinin kıymetini bilince elindekini almış oluyor. o yüzden sakın üzülme. geçecektir. ama eğer ciddi anlamda ruh durumunda bozulma olursa danışmalık yardımı al.

Back
X