Kafayı yemek üzereyim düşünmekten :(

Pembe-kedi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2016
207
98
13
kızlar biraz uzun olacak ama 2gündür düşünmekten istahım kaçtı uyuyamıyorum sürekli planlar filan bana allah için akıl verin.. Bir erkek arkadasım var ilk aşkım.. Çok seviyorum onu, beni sevdiğinide dusunuyorum ancak geçen instagramına bakıyodum bir kız " :) " şeklinde yorum yapmış tabiki yapabilir ama kızın hesabına baktım kilitli hesap ama profil fotoğrafından ben bu kızı tanıdım daha öncede sevgilimin çok nadir kullandığı bir twitter hesabında onun fotoğrafını görmüstüm paylaşıp ustune biseyler yazmıs filan takılmamıstım ama aynı kız eski kız arkadası galıba zaten onunlada baya kötü ayrılmışlar neyse ben baya eminim eski kız arkadası olduğuna buna fake bir hesap hazırladım instagramdan takip isteği gönderdim kaç kere kabul etmiyo kızın 328 fotoğrafı var acaba birliktede fotoğrafları varmıdır diye içim içimi yiyor ancak elim kolum bağlı öyle duruyorum erkek arkadasımada bu konuyu açamam :( daha 7 aydır çıkıyoruz o kızla kaç yıl çıkmışlar bide off şu fotoğrafları görmek için herşeyi yapardım ya :(

Sizin hic beraber fotografiniz var mi sevgilinin profilinde? Ya da bi sevgilisi oldugunu biliyo mudur kiz yani size dair biseyler var mi o profilde?

Kendin ins. Bir şey paylaş.
Sevgilinle beraberken al onun telefonunu eline, dur sen görmedin galiba göstereyim bahanesiyle aç bak onun hesabından, ona da bak arada madem açıkça söyleyemiyorsun.

Ama bundan da önemli sorunun var bence. Sen sevgiline de güvenmiyorsun. Önce bunu çözmeye çalış.

Sizin hic beraber fotografiniz var mi sevgilinin profilinde? Ya da bi sevgilisi oldugunu biliyo mudur kiz yani size dair biseyler var mi o profilde?
Hayır bilmiyodur cunku hic beraber fotoğrafımız yok yani varda telefonumda duruyor sosyal medyaya atmadı hic 1-2 günlüğüne profil fotoğrafı yapmışlığı var da arkadaslarıda bizi bilmiyo heralde suan söylemek istemiyo oyuzden diye dusunuyorum

kızlar biraz uzun olacak ama 2gündür düşünmekten istahım kaçtı uyuyamıyorum sürekli planlar filan bana allah için akıl verin.. Bir erkek arkadasım var ilk aşkım.. Çok seviyorum onu, beni sevdiğinide dusunuyorum ancak geçen instagramına bakıyodum bir kız " :) " şeklinde yorum yapmış tabiki yapabilir ama kızın hesabına baktım kilitli hesap ama profil fotoğrafından ben bu kızı tanıdım daha öncede sevgilimin çok nadir kullandığı bir twitter hesabında onun fotoğrafını görmüstüm paylaşıp ustune biseyler yazmıs filan takılmamıstım ama aynı kız eski kız arkadası galıba zaten onunlada baya kötü ayrılmışlar neyse ben baya eminim eski kız arkadası olduğuna buna fake bir hesap hazırladım instagramdan takip isteği gönderdim kaç kere kabul etmiyo kızın 328 fotoğrafı var acaba birliktede fotoğrafları varmıdır diye içim içimi yiyor ancak elim kolum bağlı öyle duruyorum erkek arkadasımada bu konuyu açamam :KK43: daha 7 aydır çıkıyoruz o kızla kaç yıl çıkmışlar bide off şu fotoğrafları görmek için herşeyi yapardım ya :KK43:
Genelde eski sevgililer sürekli ortaya cıkar. Bence bu konuyu acma. Acarsan kötü duruma düşen sen olursun. Kendi capında araştır. Fake instagram acdıysan önce baya kişi takip bir iki manzara fotosu koy inandırıcı olsun ki kız kabul etsin. Sevgilinin gizlice telefonunu al bak mesajlara. Tam emin olmadan konuyu acma ona.

Oda ona gülücük atmıs takılmadım ona ama şu kızın instagram meselesi yiyip bitiriyo haklısınız ama
Oda cevap yazmışsa durum değişir
İnstagram kullanmıyorum onun için o konuda fikir sunamadım.
Ama bence kızla uğraşmayı bırakın
Direk sorun sevgilinize tatlı bir dille

Hayır bilmiyodur cunku hic beraber fotoğrafımız yok yani varda telefonumda duruyor sosyal medyaya atmadı hic 1-2 günlüğüne profil fotoğrafı yapmışlığı var da arkadaslarıda bizi bilmiyo heralde suan söylemek istemiyo oyuzden diye dusunuyorum
7 aydir arkadaslarinin bilmemesi de normal degil ki bence 7 aydir en azindan en yakin arkadasiyla 1 kere karsilasmis olmaniz gerekiyodu.

Direk erkek arkadaşınıza sorun kim bu diye. Ne soyleyecek, nasıl tepki verecek o önemli..
Hatta abartıp takipten çıkarmasını, engellemesini falan isteyin bence. Eğer engellerse sizindir, engellemezse hiç sizin olmamıştır :KK14: İşin şakası tabiii :KK66:

Kendin ins. Bir şey paylaş.
Sevgilinle beraberken al onun telefonunu eline, dur sen görmedin galiba göstereyim bahanesiyle aç bak onun hesabından, ona da bak arada madem açıkça söyleyemiyorsun.

Ama bundan da önemli sorunun var bence. Sen sevgiline de güvenmiyorsun. Önce bunu çözmeye çalış.

Ya aslında güvenmiyorum değil ama ne biliyim biraz kuruntu yapıyorum sanırım :( verdiğiniz taktiğin işe yarıyacağını dusunuyorum ama suan denediğim şey işe yaramazsa deniyeceğim teşekkürler :)

Direk erkek arkadaşınıza sorun kim bu diye. Ne soyleyecek, nasıl tepki verecek o önemli..
Hatta abartıp takipten çıkarmasını, engellemesini falan isteyin bence. Eğer engellerse sizindir, engellemezse hiç sizin olmamıştır :KK14: İşin şakası tabiii :KK66:
cesaretim yok söylemeye ya :/ bekliyorum doğru zamanı bunları söylemek için hic abartı değil bence en doğal hakkım

7 aydir arkadaslarinin bilmemesi de normal degil ki bence 7 aydir en azindan en yakin arkadasiyla 1 kere karsilasmis olmaniz gerekiyodu.
Haklısınız bende öyle dusunuyorum ara ara aklıma takılıyo buda ama biz zaten haftada 1 kez buluşabiliyoruz benim okulum onunda işi derken :( yani kendimize daha çok vakit ayırmayı tercih ediyoruz sanırım 1-2 arkadası biliyo ama karsılasma seklinde değil

Genelde eski sevgililer sürekli ortaya cıkar. Bence bu konuyu acma. Acarsan kötü duruma düşen sen olursun. Kendi capında araştır. Fake instagram acdıysan önce baya kişi takip bir iki manzara fotosu koy inandırıcı olsun ki kız kabul etsin. Sevgilinin gizlice telefonunu al bak mesajlara. Tam emin olmadan konuyu acma ona.

Yaa gercekten çok iyi söylemissin bu yorumundan sonra simdi bi sahte hesap açtım takipçi beğenme hilesi vs gelistirmeye calısıyorum kız çakmasın diye :/ içimden bi ses sanki o hesapta onlarında fotoğrafı varmıs gibi geliyo niye bilmiyorum ama sanırım kafamda fazla buyuttum bu meseleyi :/

Yaa gercekten çok iyi söylemissin bu yorumundan sonra simdi bi sahte hesap açtım takipçi beğenme hilesi vs gelistirmeye calısıyorum kız çakmasın diye :/ içimden bi ses sanki o hesapta onlarında fotoğrafı varmıs gibi geliyo niye bilmiyorum ama sanırım kafamda fazla buyuttum bu meseleyi :/

içindeki ses doğru da olabilir. hileye fazla gerek yok bir kaç sayfa beğen bir kaç foto at inandırıcı olsun bak ve emin ol. yoksa için rahatlamaz

Back
X