- 28 Şubat 2016
- 207
- 98
- 13
- Konu Sahibi Pembe-kedi
kızlar biraz uzun olacak ama 2gündür düşünmekten istahım kaçtı uyuyamıyorum sürekli planlar filan bana allah için akıl verin.. Bir erkek arkadasım var ilk aşkım.. Çok seviyorum onu, beni sevdiğinide dusunuyorum ancak geçen instagramına bakıyodum bir kız " :) " şeklinde yorum yapmış tabiki yapabilir ama kızın hesabına baktım kilitli hesap ama profil fotoğrafından ben bu kızı tanıdım daha öncede sevgilimin çok nadir kullandığı bir twitter hesabında onun fotoğrafını görmüstüm paylaşıp ustune biseyler yazmıs filan takılmamıstım ama aynı kız eski kız arkadası galıba zaten onunlada baya kötü ayrılmışlar neyse ben baya eminim eski kız arkadası olduğuna buna fake bir hesap hazırladım instagramdan takip isteği gönderdim kaç kere kabul etmiyo kızın 328 fotoğrafı var acaba birliktede fotoğrafları varmıdır diye içim içimi yiyor ancak elim kolum bağlı öyle duruyorum erkek arkadasımada bu konuyu açamam
daha 7 aydır çıkıyoruz o kızla kaç yıl çıkmışlar bide off şu fotoğrafları görmek için herşeyi yapardım ya