Kafayı yemek üzereyim düşünmekten :(

Sahte hesap bi bayan adinami bi erkek adinami?
Neden kabul etmemiski acaba?
Bayan adına öyle erkeklerle çok ilgilendiğini sanmıyorum ama neden etmedi bilmiyorum kıza kac gündür kabul etmiyo diye nasıl sövüyorum ya :D

içindeki ses doğru da olabilir. hileye fazla gerek yok bir kaç sayfa beğen bir kaç foto at inandırıcı olsun bak ve emin ol. yoksa için rahatlamaz
Aynen şu takip isteğini kabul etsinde bende rahatlıyayım artık foto atıyorum kendi fotolarım veya herhangi birinin fotosu değil ama yinede inanırmı acaba yani hep manzara sanatsal seyler istanbuldan kesitler filan

Bayan adına öyle erkeklerle çok ilgilendiğini sanmıyorum ama neden etmedi bilmiyorum kıza kac gündür kabul etmiyo diye nasıl sövüyorum ya :KK70:

Ilahi sen, bi kiz diger tanimadigi bi kizi neden eklesin sosyal medyada.Ben olsam bide bi erkek hesabi acardim, yakisikli tiplerden birininde resmini kordum. Bak bakalim oltaya geliyormu gelmiyormu. Sirf " bu yakisikli beni nerden taniyor acep, bi soruyum" diye kabul eder istedgi.

Ben olsam bide bi erkek hesabi acardim, yakisikli tiplerden birininde resmini kordum. Bak bakalim oltaya geliyormu gelmiyormu.
Yaa bunuda deniyim ozaman ne biliyim erkeklerle ilgilenen bi tipe pek benzemiyo bide fake erkek resmi bulmak gercelci çok zor ya :/

Yaa bunuda deniyim ozaman ne biliyim erkeklerle ilgilenen bi tipe pek benzemiyo bide fake erkek resmi bulmak gercelci çok zor ya :/

Zor degil, bulursun ararsan.
Yabanci bi mankende olabilir bu.
Varsin 1 saat sonra caksin sahte hesabin oldgunu. Amac sadece resimlerde sevgilinin olup olmadigini gormek. 1 saate sen 100 kere bakarsin o 300 fotografi teker teker.

Ilahi sen, bi kiz diger tanimadigi bi kizi neden eklesin sosyal medyada.Ben olsam bide bi erkek hesabi acardim, yakisikli tiplerden birininde resmini kordum. Bak bakalim oltaya geliyormu gelmiyormu. Sirf " bu yakisikli beni nerden taniyor acep, bi soruyum" diye kabul eder istedgi.
Yanlız baya haklısın nedense bu hic aklıma gelmedi peki gizli hesap mı yapıyım sence tek takipçi sayısını ve profil resminden görsün gibisinden

Yanlız baya haklısın nedense bu hic aklıma gelmedi peki gizli hesap mı yapıyım sence tek takipçi sayısını ve profil resminden görsün gibisinden

Tabi oyle canim. Simdi hic bi sosyal medya hesabin yok ama eskiden faceden birisi beni eklerdi. Mesela bi kizmi? " Yanlislikla ekle butonuna basti galiba" derdim, kabul etmezdim.
Instagramdan pek bilgim yok. Takipci sayisinida gizleye bilirmisin? Mumkunmu bu? Takipcim yukselsinde inandirici olsun diye ugrasma simdi. Sadece bi resmini gordun yeter. Isin zaten 15 dklik is.Gizli hesap derken resimlerini gorup gormemesindenmi bahsediyosun?

Aynen şu takip isteğini kabul etsinde bende rahatlıyayım artık foto atıyorum kendi fotolarım veya herhangi birinin fotosu değil ama yinede inanırmı acaba yani hep manzara sanatsal seyler istanbuldan kesitler filan
Ya cok sıkıntı yapıyorsan ben ekleyeyim kızı :KK70: özelden söyle ekleyim bakim

Eski sevgilisi olduğuna eminsen niye bu alengirli işlerle uğraşıyorsun canım? Eski sevgilin neden hala ekli ya da hangi samimiyetle sana yorum yapıyor yoksa iletişiminiz devam mı ediyor vs vs vs aklındakileri sorabilirsin. 7 ay bunları sormak için yeterli bir süre bence. Hatta ilişki başladıktan 7 dakika sonrası bile yeterlidir benim için :KK47:

Kızlarr hepinize tesekkur ederim kız instagramda takip onayını onayladım baktım yokmus bi kaç beğeni dısında oda eskiden yapılmıs beğeniler sanırım :) aşırı rahatladı içim

Hm, gormus oldun boylelikle canim.
Ama simdi birde hesap sor bakalm sevgiline; ne hakla hala eski sevgilisiyle konusuyormus.

Offf ne cok ugrasiyorsunuz su sosyal medyayla
Bos vaktiniz cok sanirim
Sosyal medyayla ben hic uğesmıyorum aslında yaklasık bi 3 yıl önce facebook twitter vs herseyimi kapattım bitek whatsapp kullanıyorum ama öğrenciyim bölümüm gereği instagramdaki fotoğraflardan ayrılamıyorum :KK66:

Sosyal medyayla ben hic uğesmıyorum aslında yaklasık bi 3 yıl önce facebook twitter vs herseyimi kapattım bitek whatsapp kullanıyorum ama öğrenciyim bölümüm gereği instagramdaki fotoğraflardan ayrılamıyorum :KK66:
Olsun ama sevgilininkiler yeterince aklini kurcalamis bak, hic ugrasma hafiyelige falan da girme adama guveniyorsan devam et guvenmiyorsan sepetle canim ;) dert etme hic kendine

Back
X