Once hastalığın bitmesine odaklanın bitince evi temizler bir de eve temiz bir boya yaparsanız hiç bir şey kalmaz inşallah
Geçmiş olsun Allah kolaylık versin, okurken bile çok üzüldüm
Eşyalardan geçer mi bilmiyorum ama yatak yorgan kıyafetler iyi yıkanmalı, oralarda yaşıyor diye biliyorum
Allah tez zamanda kurtarsın
Önce evi boyatıp herşeyi yıkayacaksınız hatta imkan varsa koltukları ya yenileyin ya kaplatınHanımlar selam
Malum uyuz olmuştuk. Halıları yıkamaya verdik ve geldiği gibi ayrı bi yere koyduk. Hepimiz wilkinson pomadı sürüp bekliyoruz. Kıfayetleri vs yıkayıp çöp poşetlerine koyduk. Evi süpürüyoruz sürekli, dolapları sirkeli suyla sildik ama gitmiyor.
Kendimi çok kötü hissediyorum hiç bitmeyecek gibi. Kaşınmak ayrı evin durumu ayrı moralimi bozuyor. Bu ev nasıl arınacak.
Uyuz geçirmiş biri olarak diyorum uyuz insandan geçer duvarlara kapılara yapışmaz. Zaten çok uzun sürecek birşey değildir en uzununu ben geçirdiğime eminim. Defne yaprağı kaynatir banyo suyuna katardim çok iyi geliyor kaşıntı için bilin isterim. Bu kadar abartılı yaşamayın lütfen herkese geçmez zaten bu hastalık ayrıca kısır döngü olup tekrar bulaşmaz . OKB hastası olmadan kurtulursunuz umarım. Lütfen büyütüp evi boyatma işine girmeyin cidden gerek yok . Geçirdim yüz kişilik bir yerde sadece on kişi olduk kalan hiç kimseye dokunsakta geçmedi aynı evi yurdu kullandığımız halde geçmedi eşyadan geçmiyor zaten. Geçmiş olsun tez zamanda kurtulursunuz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?