Kafayı yemek üzereyim lütfen yardım......

Ben doğumumda kp getittirmedim kv dedim annemle gelip git diye ne işi var Doğum yapmış kadının yanında ki oturma odasında ayağımı uzatarak oturdum sezaryen de normal oturma pozisyonunda zorlanıyorsun ilk zamanlar şişkinlik falan yaptı bende.İyi ki gelmemiş iki ay sonra memlekete gidince gördü.Gitme hiçbir yere en güzeli kendi evin.Yardımcı olacaklarasa da sana gelsinler

Tatilde bile gidince rahatsız oluyorum ben duş olayından .Ev küçücük doluşuyoruz 8-9 kişi.Valla yetti ev almayı düşünüyorum memleketten.

Merhaba kızlar. Evlendiğimiz günden beri eşimin ailesinin sürekli gorusme surekli birlikte olma isteği yüzünden resmen yaşlandım . Bazı haftalar yavas yavas mesafe koydum haftada 1 gidip geldik ama buna dayanamıyorlar. Kayinvalidem 4 5 gun gitmeyince resmen beni taciz ediyor normal arıyor vatsaptan arıyor görüntülü arıyor . Daha dun aksam saat 6 da onlara gittik ve gece 2 ye kadar durduk sıkıntıdan patladım resmen ağlayacak kıvama geliyorum çünkü kv surekli ama surekli konusuyor tv açıyorum telle oynuyorum gece 2 de hala car car konusuyor . Ve bomba........ saat 2 de kapıdan çıkarken kp bundan sonra 2 gun ev de 3. Gun burdasınız ona göre dedi ve ben şok... bu hafta 2 gun görümcem bizde kaldı bir gun orda esim ben yokken yemek yedi ve adamın dediğine bak . Kendi ailemle 2 3 hafta da bir aksm bi kac saat görüsürüm hic sorun olmaz ama esimin ailesi resmen doyumsuz. Bana bi akıl verin kızlar ya resmen beynim dondu artık . Sabah uyanıyorum ve hic bi ise konsantre olamıyorum nasılsa kv birazdan aramaya baslar islerim yarım kalır diye aramadığı gun bile ha aradı ha arayacak diye strese giriyorum ve bakıyorum koca gun gitmis.
Vallah biz 1 haftadir ne kaynanami aradik ne de kayinbabami aradik ne de ugradik :D hadi annene ugrayalim dedigimde ugradik ama kayinpederim söylendi bize ne aradiniz 1 haftadan beri ne de geldiniz, bende dedim ki baba napalim kis mevsimi bizi agir uyku basiyor ve derste calisiyorum yine de geldik degil mi diyorum gülüyorum hicte takmiyorum kafama sonra zaten söylenmemeye basliyor yalan da konusmadigimi biliyor kendisi beni ve is aramak icinde yeni bil dili ögrenmem sart oldugu icin takmayin ve gitmek zorunda degilsiniz ki zaten calisiyorsunuz anladigim kadariyla esinizle konus ben gitmek zorunda degilim kvnin beni sürekli aramasindan rahatsiz olmaya basladim biz cocuk degiliz ki isime bakmak ve evime ilgilenmek istedigi söyle sen gitme esin gitsin ugrasin yani mesafeli olmak zaten en iyisi insanin kafasi rahat oluyor

Kalmayacağım sizde babamda kalacağım dedim. Bizi istemiyomusun niye bizde kalmayacaksın falan biraz atışma oldu aramızda. Ama artik sinirlendim zaten hamileyim ve geceleri hic uyuamıyorum gun icinde yatip kalkiyorum evleri 1 artı 1 orda nasil rahat edeyim ki bunu anlamıyor kadın . Çünkü kendi zamaninda cekmis benimde cekmemi istiyor

Vallah biz 1 haftadir ne kaynanami aradik ne de kayinbabami aradik ne de ugradik :KK70: hadi annene ugrayalim dedigimde ugradik ama kayinpederim söylendi bize ne aradiniz 1 haftadan beri ne de geldiniz, bende dedim ki baba napalim kis mevsimi bizi agir uyku basiyor ve derste calisiyorum yine de geldik degil mi diyorum gülüyorum hicte takmiyorum kafama sonra zaten söylenmemeye basliyor yalan da konusmadigimi biliyor kendisi beni ve is aramak icinde yeni bil dili ögrenmem sart oldugu icin takmayin ve gitmek zorunda degilsiniz ki zaten calisiyorsunuz anladigim kadariyla esinizle konus ben gitmek zorunda degilim kvnin beni sürekli aramasindan rahatsiz olmaya basladim biz cocuk degiliz ki isime bakmak ve evime ilgilenmek istedigi söyle sen gitme esin gitsin ugrasin yani mesafeli olmak zaten en iyisi insanin kafasi rahat oluyor
Hamile olduğum icin zaten orda hic rahat edemiyorum . Evimde bol bol eşofmanla yatıp kalkmak varken orda koltukta saatlerce oturmak beni cok yoruyor. Kv kendi hamile olmadimi görüyor halimi ama zevk alıyor sanki bundan. Kayinbabama ne diyebilriimki sadece pes diyorum adama karnim burnumda halim ortada adam hala 2 gun orda 3 gun burda diyor

Hamile olduğum icin zaten orda hic rahat edemiyorum . Evimde bol bol eşofmanla yatıp kalkmak varken orda koltukta saatlerce oturmak beni cok yoruyor. Kv kendi hamile olmadimi görüyor halimi ama zevk alıyor sanki bundan. Kayinbabama ne diyebilriimki sadece pes diyorum adama karnim burnumda halim ortada adam hala 2 gun orda 3 gun burda diyor
Hiç taviz verme.gerekirse tersle ama kendi rahatını düşün.

Ne güzel seviyorlar çağırıyorlarsa :) bende 2-3 gune bir gorusmek isterim onlar hep yogun oluyor bozuluyorum :-)

Herşeyin azı karar çoğu zarar.
Gidip 2 saat durup gelsek inanin benim icin hic bi sorun yok haftada 3 4 kez giderim ama asla 2 saat durmayız . Yeni evliyken bile ertesi gun el opme adeti var bizim burda bizi 12 ye kadar salmadı surekli bahane bahane gidince asla elinden kurtulamam. Ahiret sorgusu sorar nereye niye ne kadar durcaksiniz görümcen sıkıldı o da gelsin .....

Kayinvalidem beni zerre kadar sevmiyor buna eminim kızlar çünkü nişanlılıktan beri beni cok üzdü . Annem vefat ettiği icin ben onu annem olarak görmek istedim ama olmadı. Tek amacı eşimle evde yalnız kalmayalım gece 12 lere 1 lere kadar orda duralım istiyor
12-1 e kadar nasil oturuyorsunuz esiniz rahatsiz olmiyor mu ? is guc sabah erken kalmak zorlamiyormu ?

Gidip 2 saat durup gelsek inanin benim icin hic bi sorun yok haftada 3 4 kez giderim ama asla 2 saat durmayız . Yeni evliyken bile ertesi gun el opme adeti var bizim burda bizi 12 ye kadar salmadı surekli bahane bahane gidince asla elinden kurtulamam. Ahiret sorgusu sorar nereye niye ne kadar durcaksiniz görümcen sıkıldı o da gelsin .....
Canım yarın bir gün bebeğin olacak.Herkesinde kendine göre bi düzeni var.Kimsenin evine haftada 3-4 gün gidemem kusura bakmasınlar.

Hic gitmeyin yazik sana da ya hamile süreci zaten kolay degil acaba bi doktora gidip söyle söyle esimi uyarsaniz kariniz yataga istirahat edilmesi dinlenmesi gerekiyo dese acaba dr öyle birsey yapar mi esinizden cekiniyosaniz bu durum aklima geldi :/

Back
X