Kafayi yemek uzereyim. Yol gosterin

bayankapriss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
255
53
28
Daha onceki yazimdada bahsetmistim kizlar uzaga gelin gidicem eylulde 26 yasindaym uni de tanistim nisanlimla mesele su cok takintili bi insanim elimde degl hic huzurm yok ya mutlu olamazsam ya esimin ailesiyle anlasamazsam annemden babamdan uzakta nasil dayancm onlari birakip nasl gidcm hastalik olsa gelip gidemeyz dugunden sonra onlari nasl gondercm vs vs ne kdr olumsuz dusnce varsa aklmda donuyo hpsi hc heycnm yok napmaliym sizce psikologa flan mi gitsem

Gözünüzü kapatın ve şu anda dünyada tam tarif ettiğinizi yaşayan binlerce insan olduğunu düşünün. Uzağa gelin giden, ailesinden ayrı yaşayan hatta şu an ailesinden biri hasta olan...

Hala rahatlamadıysanız evliliği erteleyin, belki de hazır değilsiniz.

Ne kadar uzağa gideceksiniz? Mesela uçakla gitmek isteseniz kaç saat?
Evlilik tabi ki inşallah mutlu mesut sürer de, bitmeyecek bir şey de değil. Anlaşamazsanız, mutsuz olursanız ucunda ölüm yok, boşanırsınız. Özlem konusuna gelince o aynı şehirdeyken bile olabilen bir şey. Mutlu bir evililikle 6 ayın sonunda toparlarsınız inşallah.

Evet hepsi çok olası şeyler hatta olan şeyler.
Başa gelen çekilecek o kadar.
Kafa yormakla hiçbir şey değişmiyor

evlenmeyin

Evlenirken bu tür düşünceler olabiliyor.Sonuçta yeni bir ortama gidiyorsun.Yeni bir aile.Nişanlıyken konuşmak başka.Ailenin yanında içinde olmak başka.

Yalnız bu tür düşüncelerin fazlasıda iyi değil.Sevdiğin yanında olduktan sonra diğer şeylerin pek bir önemi yok.

Anne baba ayrılığınada bir şekilde alışıyorsun.Sende yuva kuruyorsun yarın senin çocuğunda senden ayrılacak.Ailenin sağlığı huzuru yerinde olsunda özledinmi atlar gidersiniz.

Sen mutlu olduktan sonra onlarda mutlu olur.

Eşine kavuşacağın zamanki mutluluğu düşün.Onunla uyuyup onunla kalkacaksın.Hep beraber olacaksınız.

Aile size gereken güveni vermemiş anlaşılan. Benim anlamadigim psikolog ne yapacak?? Benim bu konudaki bütün endişelerime gereken ayarı eşim vermişti ve endişelerime nokta koymak için verdiği bütün sözleri de tuttu. Ha ben uzağa gelin gitmedim gerce. . Yani korkularını nisanlinla Paylaş. İçini rahatlatacak sana güven verecek o bence. Yarın bigün ailesi arıza çıkarırsa ki bu kaçınılmaz bence kaynana kaynanaligini yapacaktir ilk fırsatta, gerektiğinde seni ailesine karşı koruyacak ta odur.

Otobusle 12 saat ucakla 2 aktarma yani basina gelen ilk insan ben deglm

Cok karamsar bir insanm genel manada yapim bu ama bir okadarda kendimi teselli edebilirm. ama bunu asiyorm sonra tekrar genelde nisanlimla tartisinca daha cok oluyor

Galiba haklisiniz psikolog ne yapsin nisanlm gercekten anlayisli ailesini 6 yildir taniyorm sorn benmle alakali beynme soz geciremiyorm yoksa nisanlima bni ezdrmemesi konusnda guvnm tam ama olurya insanz degsrse diye hep en kotusunu dusunrm

Cevremde cok mutsuz evlilik

Aslında o evlilikleri örnek alıp ders çıkarmak lazım. Neden mutsuzlar, sorunlarını nasıl çözüyorlar? Ya da çözebiliyorlar mı? Bunlar önemli. Korkmayın, insan korksa da korkmasa da yaşıyor. Korkmak yerine terapi alın, evlilik konferanslarına katılın, eşinizi tanıyın. Daha faydalı olacaktır.

Cok karamsar bir insanm genel manada yapim bu ama bir okadarda kendimi teselli edebilirm. ama bunu asiyorm sonra tekrar genelde nisanlimla tartisinca daha cok oluyor

Hah işte bu, bize bunu anlatın. Ne konuda tartışıyorsunuz ve en önemlisi de tartışmadaki tavrı nasıl?

Evet haklisiniz ders cikariyorm zaten ama ailemin uzak uzak diyip durmasida etkili sanirim

Caninini sıkmak istemem ama bu korktuğun şeylerin hepsi başına gelebilir. Gerçekler acı malum. Aileme 10 sene uzakta eşimin ailesinin yanında 1 ay kaldım. nasıl kendi ailemin yanına kactim ben bilirim resti çektim. Çok şükür ailemin yanındayız su an. İs esinde bitiyor. Sana karşı merhametli anlayışlı olursa hicbir şey olmaz. İns eşin iyi olur bu sorunları yaşamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…