- 5 Haziran 2015
- 255
- 53
- 28
- Konu Sahibi bayankapriss
-
Daha onceki yazimdada bahsetmistim kizlar uzaga gelin gidicem eylulde 26 yasindaym uni de tanistim nisanlimla mesele su cok takintili bi insanim elimde degl hic huzurm yok ya mutlu olamazsam ya esimin ailesiyle anlasamazsam annemden babamdan uzakta nasil dayancm onlari birakip nasl gidcm hastalik olsa gelip gidemeyz dugunden sonra onlari nasl gondercm vs vs ne kdr olumsuz dusnce varsa aklmda donuyo hpsi hc heycnm yok napmaliym sizce psikologa flan mi gitsem
Daha onceki yazimdada bahsetmistim kizlar uzaga gelin gidicem eylulde 26 yasindaym uni de tanistim nisanlimla mesele su cok takintili bi insanim elimde degl hic huzurm yok ya mutlu olamazsam ya esimin ailesiyle anlasamazsam annemden babamdan uzakta nasil dayancm onlari birakip nasl gidcm hastalik olsa gelip gidemeyz dugunden sonra onlari nasl gondercm vs vs ne kdr olumsuz dusnce varsa aklmda donuyo hpsi hc heycnm yok napmaliym sizce psikologa flan mi gitsem
evlenmeyinDaha onceki yazimdada bahsetmistim kizlar uzaga gelin gidicem eylulde 26 yasindaym uni de tanistim nisanlimla mesele su cok takintili bi insanim elimde degl hic huzurm yok ya mutlu olamazsam ya esimin ailesiyle anlasamazsam annemden babamdan uzakta nasil dayancm onlari birakip nasl gidcm hastalik olsa gelip gidemeyz dugunden sonra onlari nasl gondercm vs vs ne kdr olumsuz dusnce varsa aklmda donuyo hpsi hc heycnm yok napmaliym sizce psikologa flan mi gitsem
Cevremde cok mutsuz evlilikSizi bu düşüncelere iten ne?
Otobusle 12 saat ucakla 2 aktarma yani basina gelen ilk insan ben deglmNe kadar uzağa gideceksiniz? Mesela uçakla gitmek isteseniz kaç saat?
Evlilik tabi ki inşallah mutlu mesut sürer de, bitmeyecek bir şey de değil. Anlaşamazsanız, mutsuz olursanız ucunda ölüm yok, boşanırsınız. Özlem konusuna gelince o aynı şehirdeyken bile olabilen bir şey. Mutlu bir evililikle 6 ayın sonunda toparlarsınız inşallah.
Cok karamsar bir insanm genel manada yapim bu ama bir okadarda kendimi teselli edebilirm. ama bunu asiyorm sonra tekrar genelde nisanlimla tartisinca daha cok oluyorGözünüzü kapatın ve şu anda dünyada tam tarif ettiğinizi yaşayan binlerce insan olduğunu düşünün. Uzağa gelin giden, ailesinden ayrı yaşayan hatta şu an ailesinden biri hasta olan...
Hala rahatlamadıysanız evliliği erteleyin, belki de hazır değilsiniz.
Galiba haklisiniz psikolog ne yapsin nisanlm gercekten anlayisli ailesini 6 yildir taniyorm sorn benmle alakali beynme soz geciremiyorm yoksa nisanlima bni ezdrmemesi konusnda guvnm tam ama olurya insanz degsrse diye hep en kotusunu dusunrmAile size gereken güveni vermemiş anlaşılan. Benim anlamadigim psikolog ne yapacak?? Benim bu konudaki bütün endişelerime gereken ayarı eşim vermişti ve endişelerime nokta koymak için verdiği bütün sözleri de tuttu. Ha ben uzağa gelin gitmedim gerce. . Yani korkularını nisanlinla Paylaş. İçini rahatlatacak sana güven verecek o bence. Yarın bigün ailesi arıza çıkarırsa ki bu kaçınılmaz bence kaynana kaynanaligini yapacaktir ilk fırsatta, gerektiğinde seni ailesine karşı koruyacak ta odur.
Cevremde cok mutsuz evlilik
Durum benim psikolojmle alakali sanrm cok karamsar bakiyorm hayataBelli ki kafanda oturmamiş bazi şeyler.
Şu an böyle ise ileride farklı düşünemezsin
Cok karamsar bir insanm genel manada yapim bu ama bir okadarda kendimi teselli edebilirm. ama bunu asiyorm sonra tekrar genelde nisanlimla tartisinca daha cok oluyor
Evet haklisiniz ders cikariyorm zaten ama ailemin uzak uzak diyip durmasida etkili sanirimAslında o evlilikleri örnek alıp ders çıkarmak lazım. Neden mutsuzlar, sorunlarını nasıl çözüyorlar? Ya da çözebiliyorlar mı? Bunlar önemli. Korkmayın, insan korksa da korkmasa da yaşıyor. Korkmak yerine terapi alın, evlilik konferanslarına katılın, eşinizi tanıyın. Daha faydalı olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?