Kafayı yemek üzereyim

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.507
53
28
Ee senin kız atanamadı mı daha? (2018 mezunuyum) Vah vah, senin kız da öyle okudu. Benim tanıdığım falancanın çocuğu hiçbir şey okumadı ama memur şimdi.

Ee senin kızın hayatında kimse yok mu? Ondan küçükler evlendi. Sevgilisi de mi yokmuş eheheh(yaşım 22)

Annemi bu sorulara maruz bırakıyorlar ve birinin ağzına çarpmamak için kendimi zor tutuyorum. Sizi ne ulan demek istiyorum kendi noksanlarını yüzlerine vurmak istiyorum insanlığıma yakıştıramıyorum.

Zaten bunalımdayım kpssye 3 ay kaldı ve son 2 haftadır delirmiş gibi çalışıyorum. Atanacagima dair umudum yok ama elimden geleni yapmak istiyorum. Yüksek lisansı boş verdim gitti çünkü oradan yürümem için cebimde para olması lazım ve ben aileme yük olmaktan bıktım.

Hiçbir bursum yok, ailem destek ama en son ne zaman kıyafet aldım bilmiyorum. İçimden almak da gelmiyor param da yetmez diyorum. Alışveriş yapasım gelmiyor. Ne kadar bakımsızım diye düşünüyorum. Yüzümdeki sivilce izlerine bakıyorum bu yaştan sonra çıkan çillerime bakıyorum. Makyaj yapmak içimden gelmiyor.

Yaşıtlarıma bakıyorum laylaylom hayat sürüyorlar güzeller bakımlılar. Bir de kendime bakıyorum çok düzgün fiziğim olduğu halde yani yakıştığı halde hiçbir şey giymek istemiyorum. Nasil anlatsam hevesim yok. Lisanstaki fotoğraflarıma bakıyorum bir de şimdiki halime üzülüyorum. En basit örneği kendi fotoğrafımı bile çekmez çektirmez olmuşum. 1 yılda bu hale gelmişim.

Ben eski lonely olmak istiyorum sürekli gülen, mutlu olan. Hayattaki tüm kartlar aleyhime dağıtılmış gibi. Aldığım her karar yanlışmış gibi. Her şey bana karşı gibi. Herkesin şansı yaver gidiyor hiç gitmeyecekmiş gibi. (hakkaten öyle) Doldum tasacağım sanki

"Sıkıntılarınızı Allah (c.c) bilsin yeter. Başkalarının lafları sizi yıldırmasın. Yaptığınızı Allah rızası için, sevdiğiniz zatın hatırı için yapın."
Gavs-ı Sânî (k.s)
Malesef dünya böyle arkadaşım. Siz ona buna bakmayın. Her zaman yaptiklarina kusur bulacak insanlar çıkacak. Boylelerine yumuşak yüzlü olmayın

Sanki yarama tuz basıyorlar. Bir gün ağzımdan kötü sözler çıkacak ama sabrediyorum

Ailem bir şey söylemiyor şükür o konuda hep şükrediyorum. Ama çok zoruma gidiyor ya insanlar çok kötü ya da ben alınganlık yapıyorum.
Yaşınız cidden 27 ve anneniz böyle söylüyor öyle mi. Bence yeni bir ilişkiye başlayana kadar annenize eskisinden ayrıldığınızı söylemeyin

Aman hayAtta daha ne dertler olucak . Her yaşın kendine göre derdi var . 22 yaş için uygun hissettiklerin. Tabi teyzeleri boşver . Hepsi olur merak etme . Sonra başka eksikler başlar. Hayaller hayatlar işte .

Sinav önce boyle stresler biriktirme. Patlamasi kotu olur. Derslerine de yansır. Biraz sivri dilli olmayi ogren. Bunda bisey yok. Dedikodulardan olabildigince uzak dur.
Millet 30 yasinda işe giriyo. 40 inda evleniyor. Cevreniz uzayda mi yaşıyor. Bence fesatliktan yapılıyor. Sende uzulerek onlari amacina ulastiriyorsun

Aman hayAtta daha ne dertler olucak . Her yaşın kendine göre derdi var . 22 yaş için uygun hissettiklerin. Tabi teyzeleri boşver . Hepsi olur merak etme . Sonra başka eksikler başlar. Hayaller hayatlar işte .
Bence hissettiklerim 22 yas için uygun değil. Daha neşeli daha umursamaz olmam gerekmiyor muydu ne bileyim

Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum çok doldum. İşsizlik değil çevreyle uğraşmak zormuş. Acaba diyorum ben mi boş yere alınganlık yapıyorum

teyzeler zaten işsiz asıl konularıda birilerini çekiştirmek senden başlayıp kimlere değiniyodur o konular o yüzden sıkma canını

Bence hissettiklerim 22 yas için uygun değil. Daha neşeli daha umursamaz olmam gerekmiyor muydu ne bileyim
Yapın gereĞi böyleysen hiç bir yaşta umursamaz olamazsın . Aramızdaki 15 yaş farkı düşünürsek çok şey değişiyor tecrübe edindikçe . İlerleyen zamanlarda daha az takmayı öğreniyorsun . Sonuçta sıkıntılar yaşadığımız sürece hep var olucak . Öyle dört başı bir mahmur bir hayat yok . Mesela ben 22 yaşında mezun oldum . 23 yaşında ilk çalışmaya başladığımda çok çileler çektim . Üstelik hiç ihtiyacım olmadığı halde . Annem bana hep der , sen kendine takacak bişey yaratıyorsun diye.

teyzeler zaten işsiz asıl konularıda birilerini çekiştirmek senden başlayıp kimlere değiniyodur o konular o yüzden sıkma canını
Yine konuşsunlar arkamdan ama anneme sormasınlar. Kadın açıklama yaptıkça canım canıyor sanki anneme karşı mahçup hissediyorum

Anladım. Ama ben önceden böyle değildim sorun bu zaten. 1 yıl içinde bu hale geldim

Yok canim neseli umursamaz haller cocuklukta kaliyor. Ergenlige girdigin anda basliyor kafaya ufak tefek sorunlar takmaya. Illaki her yasta olur. 22 yasindayim. Oo hayat mukemmel olmuyor. Benimde olmadi. Bende sinava hazirlaniyodum bi bekleyisim stresim vardi. Ama baskalarini takmadim

Yine konuşsunlar arkamdan ama anneme sormasınlar. Kadın açıklama yaptıkça canım canıyor sanki anneme karşı mahçup hissediyorum

haklısın canım ama kadınlar böle işte..
bende geçim sıkıntısından ne bir bakımdayım nede doğru dürüst kıayafetim var
bende 23 yaşındayım okuyunca yakın hissettimde yazayım dedim..
ama yarın başlayacağım bakıma ilk önce saçlarımdan :) kestireceğim anacım

Ben de saçlarımdan başlayım diyorum. Önce kestireyim kırıklarımı aldırayım sonra dip boyamı hallederim. Birkaç da takı alayım:)

Ben de saçlarımdan başlayım diyorum. Önce kestireyim kırıklarımı aldırayım sonra dip boyamı hallederim. Birkaç da takı alayım:)

aynen bi yerden başlarsak devamı gelir...
dışarı bi çıkıyorum herkes süs kumkunası ben neden böyle diyorum
sanki süslenmeyeni dövüyolar
bnde kat kat kestireceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…