Kafayi yemek uzereyim

E senin ne cilvesizliğin, ne küçük memeli oluşun, ne onu mutlu edememen hiç bişey kalmamış söylenmeyen de onun 3 saniyede boşalması niye eksik kalıyor bu güzelim sohbette.

Adamın bir sen kadın değilsin demediği kalmış ama olsun onun kalbi kırılmasın. Ponçik kalpli eş yazık ona.

Patidostu Patidostu arkadaşın yazdıklarına kızmışsınız ama gerçekten eşiniz size karşı davranışı hatalı başka bir bayanla görüşmüş ve buna sebep sizi suçluyor çünkü cilve yapmıyorsunuz.Sizinde eşininizden beklentileriniz var ama kırılmasın diye söylemiyorsunuz
Arkadasin yazdiklarina üslubundan dolayı kızdım burası cinsellik bôlümü değil her detayı yazmamalıydı. Ve resmen "or..u istiyor" lafına kızdım. Bir kadin baska bir kadin hakkında nasıl bunu der diye.

Soyleyemedm dilimin ucuna geldi okdr kirlmasin die susutum ama paramparca olan ben oldum
birinci çocukla arayı çok açmadan 2. yapmanı tavsiye ediyorum nasılsa değişen bir şey olmayacak düzgün tavsiye verdiğimizde.kocana çıkmayan sesini burda sana akıl verenlere çıkartacaksın.

Meraba iki gun once anneme geldim aramizda 25km var hastane islerim vardi dun aksam esim instagramdan show yapan kizlara bakmis ve biriylede konusmus kim dedim nie konustun tabikide hatasini kabul etmeyim sen soguksn yatakta istemiyosun bni cilve yapmiyosn fln dedi inkar etmeye basladi ya kisaca or.bu istiyomus afedersiniz hemn bosaliyo ve ilk kendini dusunuyo ben mutlu oluyum olmayim takmaz goguslerim dogumdn sonra kuculdu e haliyle buyuk goguslu p.no izliyo nabim ben nolur kirmadan cevp verin benimde bi hatam varsa soyleyin duzeltiym kendimi
Doğumdan sonra göğüsler kuculuyomu 😳 buarada hatanız yoK kendini düzeltmesi gereken eşiniz.

birinci çocukla arayı çok açmadan 2. yapmanı tavsiye ediyorum nasılsa değişen bir şey olmayacak düzgün tavsiye verdiğimizde.kocana çıkmayan sesini burda sana akıl verenlere çıkartacaksın.
Bahsi arttırıyorum. Evi daha temiz,yemekleri daha güzel yaparsan bence bu iş olur.

Ne diyosun sen ya bi kendine gel
Ya ne kendini bilmez hadsiz yorumlar bunlar. Önüne gelene ağzına geleni yazmışsın. Evde ağzını açama burda millete saldır. Müstehak sizin gibilere yaşadıkları

Gelen yorumlar işine yaramıyorsa kendi sorununla kendin mücadele edecek millete akıl sormayacaksın. Üslüba bak hizaya gel.

Ya ne kendini bilmez hadsiz yorumlar bunlar. Önüne gelene ağzına geleni yazmışsın. Evde ağzını açama burda millete saldır. Müstehak sizin gibilere yaşadıkları

Gelen yorumlar işine yaramıyorsa kendi sorununla kendin mücadele edecek millete akıl sormayacaksın. Üslüba bak hizaya gel.
Kes ya senden ogrencek deilim

Cinsellikten zerre keyif almıyorsunuz ama 2. Çocuğu düşünüyormuşsunuz, bence düşünmeyi acilen bırakın yoksa bu sefer konuşmakla kalmaz kocanız niyeti bozmuş baya baya .
Eğer siz kocanızın problemini uygun bir dille söylemezseniz işte o döner dolaşır böyle sizi suçlu ilan eder.
Son olarakta bence siz de açın geç şeytmeli p.rno izleyin , durum eşitlensin. Çok hırslanmışsınız buradakiler laf yetiştirmekle geçmez bu kısasa kısas 🤔

Back
X