Kafayı yemek üzereyim

kadın aldatıldığını hissetmiş ki hissettiği de çıkmış zaten. kız diye bahsedildiğine göre abinizden yaşça küçük biri mi bu? yengeniz eski eşe tepki gösteremediği için size boşaltıyor içini, haksızlığa uğradığını mağdur edildiğini hissettiği için destekçi bekliyor. bence insani hisler bunlar ama faydasız olduğu aşikar evet. ben abinize inanmadım da bu saatten sonra eden kendine eder. evlilik bitmiş gitmiş. kötü bitiren abiniz olmuş bence.
siz hem abinize hem yengenize benden beklentiye girmeyin ben herkesin gönlünü yapamam deyin bence. boşanmada arada kalan çocuk gibi taraf seçmenizin beklenmesi saçma oluyor bir noktada. yengeyi teselli edebilir misiniz artık bilmiyorum. o sizi karşı tarafta görmeye başladı. yengeyle yüz yüze konuşun bu mevzuyu bence. abinin yeni sevgilisiyle de sık görüşmeyin. biraz zamana bırakın ve gözlem yapın. ben yeğenlere üzüldüm. anneyle baba iletişim kuramayacak seviyeye gelmiş en tehlikelisi bu. yeğenlerle daha çok ilgilenilmesi lazım ne annenin ne babanın aklı orada değil bence.
Bakın hissettiği doğru ya da yanlış bir kadın olarak anlıyorum her kadın bu tepkiyi verir ama acısı benden çıkmamalı ben zaten kendisi 100 yüze konuşacaktım arkamdan anneme babama küfür Edip bana da orospu demeseydi bunları ben hak etmedim ben herkesin yanında olmaya çalıştım ayrılmaları için de bakım detay vermiyorum iki sene her şeyi yaptım olmayınca olmuyor siz inanın ya da inanmayın ben inanmayı tercih ettim çünkü abimi tanıyorum çocuklarının ölüsünü görmeyi göze alacak kadar adi bir insan değil benim abim o yüzden ben inanmayı tercih ettim inanmayın inanmayabilir ve ben bir kere görüştüğüm insan için kimseyi silmiş de değilim her şeyin bir açıklaması vardı dinlenseydi arkadan küfür edilip hakaret edilmeseydi benim için şu an önemli olan ailen ve yeğenlerim onlara gerekli açıklama yaptım inanır inanmazlar kendileri biriyle ben herkesin yanındayım kim nasıl mutlu olacaksa öyle olsun bu evliliği sürdürüp artı o kızla da görüşebilirdi bu şerefsizliği yapan insanlar da var ama artık olan olmuş biten bitmiş çocukları için akıllı düşünüp konuşmaları lazım kimseyi suç bulmadan kimseyi dışlamadan Allah herkesin gönlüne göre versin kısacası

Yav adam ayrılmış istemiyor demek ki artık ne yuvası insanların boşanmaya hakkı yok mu ben anlamıyorum
Siz anlamadiniz galiba 20 yıl yıllık evlilik ilk duyduğumuzda herkes gibi biz de yuvası yıkılmasın diye çabaladık kimseyi zorlamadık bundan sonrası olanlar için zaten ben abimin yanında oldum

Siz bu işin aracısımı sınız?
hayır tabii ki ben başta öğrendimimde yuvasına geri dönsün istedim doğru ya da yanlış ama artık boşandılar mahkeme sonuçlandı aylar geçti biriyle tanıştırmak istedi ben tanıştım o kız hayatında vardı ya da yoktu ben inanmayı tercih ettim inandım ama ben aracı olmadım ben kimsenin yuvasını yıkmadım sadece gönlü olsun diye abim değil bir kez yanında oldum bu kadar

bir tane viral bir video vardi bir mahallenin muhtari cop konteynirini kaldirtmamak icin bu millet 15 temmuzu durdurdu bunu mu durduramayacak diyordu zabitaya. zabitanin verdigi cevabi sizin de ailenize vermeniz gerekiyor, bu cop konteynirinin 15 temmuzla ne alakasi var???
Ben de kendimi şey gibi görüyorum bilmiyorum gibi gibi izlediniz mi oradaki metin gibi görüyorum herkes Metin’e sallıyor halbuki birbirlerine diyemiyorlar ama Metin’e sallıyorlar Metin’den duymak istiyorlar aynı onun gibi oldum yani aracı da ya yer derler ya aynı o mesele

yengenize ne oluyor tam olarak?
adam istediğiyle evlenir sevgili olur.
Ya onu da anlamaya çalışıyorum baştan şüphelendi bir insan çıkınca aldatıldığını vs düşündü ama ben abimin konuşmasına yeminlerini şahit oldum evet bu insanla iş yaptığı için hayatındaydı ama evliyken olmamış da olabilir boşanmaya karar verdiginde de olabilir evet aklına düşüp boşanmaya da karar vermiş olabilirsin hem seni hem onu idare etmemiş burada kimsenin suçu yok bir hesap soracaksan kendisinden sormalısın ben abimin yanında oldum bir kere görüştüğüm insan için kalkıp kimseyi silmiştim yok herkesin ben mutlu olmasını istedim kimseye sırt çevirmemek istedim olay bu sadece bir kere bile dinlemedi arkamdan orospu demediği kalmadı bunca yılın hatırına insan bir kere konuşur ondan sonra kararını verirdi

bazi insanlar vardir, ‘bu benim kararim der’ ve kimse karsi gelemez. siz o insanlardan degilsiniz anladigim kadariyla. keske iletisime gectiginizi gizleseydiniz. madem anlasildi, artik kararli durma zamani ve ailenizin baskisina boyun egmemeye calisin.

aileniz yengenize kotuluk yapiyor ama farkinda bile degiller. beni istemeyeni ben hic istemem deyip coktan yoluna bakmasi gereken kadini gazlayip duruyorlar. o nesilde evlilik biraz da otelcilik hizmeti. adamin burnu surter ve geri doner diye dusunuyorlar.

yeni kadinla iliskisi konusunda da bence bu kadar kesin yorumlar yapmayin. cocuklarinin ustune yemin eden adamlarin listesini yapsam kac ciltlik seri olur bilemiyorum.
Ben tanıdığım için inanıyorum ve ona göre yorum atıyorum benim abim çocukların ölüsünü görmeyi isteyecek kadar boşuna yemin edecek kadar adi bir insan değil yorumlarınız için teşekkürler

Yenge de dahil herkes boşanmayı idrak edememiş, hiç yaşanmadı gibi davranıyolar. Onlara göre aldatmak 😂
Şimdi boşandıktan 6 ay sonra bunlar ortaya çıktığı için, öncesi olduğu düşünülüyor ki yengeniz zaten şüphelenmiş. Daha yeni biten bir evlilik, yengeniz de istemeyerek ayrıldıysa ve geri döneceğini düşünüyorsa, ondan beddualar etmiştir.
Öncesi olduğunu düşünüyor, sizin abinizle işbirliği bile yaptığınızı düşünüyor olabilir. Biraz ortalık durulsun, eğer hala görüşüyorsanız yengeniz sizin için değerliyse açıklama yapabilirsiniz. Benzer şeyler birebir başıma geldi, ve yengenizin ne hissettiğini çok iyi biliyorum. Sizlik bir şey yok, ama çok zor süreçler.. çok göze sokmadan istediğiniz yapabilirsiniz. Tabi karşı tarafı umursuyorsanız..

Hadi gittiniz tanıştınız da hemen instagramdan birbirinizi eklemeniz çok mu şarttı? Yani ilk görüşmede çok sevdiniz, bayıldınız, bi samimi oldunuz bunu da yengenizin burnuna sokar gibi instagramdan takipleşmeye girdiniz gibi oldu. Yani abiniz kırılmasın diye tanıştınız velev ki kızı da çok beğendiniz ama biraz da zamana bırakmak, zamana yaymak lazım bazı şeyleri.
Olay benim evime girmiş o değilde Instagram’dan takip etmem mi olay yani gerçekten değişiksiniz ben olduki başıma geldi önce ev almasını takılırım internetini edeyim yani

Ya onu da anlamaya çalışıyorum baştan şüphelendi bir insan çıkınca aldatıldığını vs düşündü ama ben abimin konuşmasına yeminlerini şahit oldum evet bu insanla iş yaptığı için hayatındaydı ama evliyken olmamış da olabilir boşanmaya karar verdiginde de olabilir evet aklına düşüp boşanmaya da karar vermiş olabilirsin hem seni hem onu idare etmemiş burada kimsenin suçu yok bir hesap soracaksan kendisinden sormalısın ben abimin yanında oldum bir kere görüştüğüm insan için kalkıp kimseyi silmiştim yok herkesin ben mutlu olmasını istedim kimseye sırt çevirmemek istedim olay bu sadece bir kere bile dinlemedi arkamdan orospu demediği kalmadı bunca yılın hatırına insan bir kere konuşur ondan sonra kararını verirdi

o artık yengeniz değil abinizle boşanmış.
böyle birşey için orospu diyorsa size abiniz iyi dayanmış 20 yıl.
velev ki önceden sevgililerdi ne yapacaktı boşanmayacakmıydı o zaman?
abiniz sizin abiniz o kadın artık yeğenlerinizin annesi sadece aile bağınız yok. görüşmek zorunda değilsiniz.

İçimden bir ses yüksek ihtimal öncesi olması çok muhtemel diyor. Kadınlar hissediyor, bana hayat ne öğretti biliyor musunuz? Bir Erkek bir 'B' planı olmadan 'A' planından vazgeçmiyor.

Sen emin ol ki en iyisini yapmışsın ve sana da yakışan abinin yanında olmaktı, aslında farkındayım kimse kırılmasın dökülmesin yanlış anlaşılma olmasın diye açıklama yapmışsın bu kadar, hatta Zan altında kalmaktan ötürü değil, bu insanlara verdiğin sevgiden değerden kaynaklı, ama lütfen bu konuyu konuşmalarına izin verme artık yorum yaptırma, ben gerekeni söyledim inanmak inanmamak size kalmış beni hiç mi tanımadınız diye de bu konuyu bir an önce kapatmalısın, konuşuldukça seni incitecekler çünkü, insanlar huzur evinde tanışıp evleniyorlar nasip olunca, bu arada fikir vermek benim haddime değil ama, kesinlikle ayıptır günahtır deyip yengenizle bir daha görüşmeyin, hayatınızın hiçbir alanında olmasına da izin vermeyin,beddua edecek kadar çirkinleşmek en ayıbı,
Gerçekten çok teşekkür ederim içimden geçenleri en iyi siz yazmışsınız benim amacım kimseyi sırt dönmemek tamamen iyi niyetten birinin arkasından iş çevirip birini sileyim ihanet edeyim kesinlikle değil ben zaten bir şeylerin kötü olduğuna gerçekten inansaydım ona göre adım atardım artık bitmiş gitmiş bir evlilik evet kendince şüphe duymuş olabilirsin bunu eşinle hallet benimle değil evet benim ona da ihanet ettiğimi arkasına iş çevirdin düşünebilirsin ama 20 yıllık bir evliliğin hiç mi hatırı yok hiç mi benim açıklama Gibi bir şansım olmamalıydı hepsini geçtim benim arkamdan orospu diyorsun ben bu kadar mı kötü bir insanım senin o kadar yanında oldum bunu mu hak ediyorum demek ki sen gerçekten her şeyi hak ediyormuşsun dedim yoksa açıklamama inanın yapacaktım ama o lafı duyduktan sonra asla hak etmediğini düşünüyorum

arkamdan anneme babama küfür Edip bana da orospu demeseydi
o detayları yazmamışsınız ki ya da belki de ben görmedim ve ona göre yorum yaptım.
benim veya başkasının inanıp inanmaması önemli değil elbette yorum istediğiniz için kendi bakış açımı anlattım ama siz yapılanlara sinirlendiğiniz için burada içinizi dökmüşsünüz aslında tavsiye bekleyerek yazmamışsınız onu şuan anladım.
siz bana bile kendinizi açıklıyorsunuz şuan yani karşı tarafa derdini anlatamamak sizi baya yormuş bence bu konuda sakinleşin anlamak isteyen anlar bir şekilde yine de. ben zaten sizin arada kalmanızın saçma olduğunu yazmışım size.
küfür hakaret herhalde olmaz da dediğim gibi dışarıdan abiniz masum görünmüyor ve en önemlisi çocuklar için iletişim kurulabilecek düzeyde bir ilişki bırakmamışlar ortada ve asıl tehlike burada yatar. herkesin birbiriyle ilişkisini zaman gösterir hakkınızda hayırlısı olsun.
evlilikle diğer kadını aynı anda sürdürebilirdi yapmadı diye bir açıklama olamaz bence bu arada.

Şimdi boşandıktan 6 ay sonra bunlar ortaya çıktığı için, öncesi olduğu düşünülüyor ki yengeniz zaten şüphelenmiş. Daha yeni biten bir evlilik, yengeniz de istemeyerek ayrıldıysa ve geri döneceğini düşünüyorsa, ondan beddualar etmiştir.
Öncesi olduğunu düşünüyor, sizin abinizle işbirliği bile yaptığınızı düşünüyor olabilir. Biraz ortalık durulsun, eğer hala görüşüyorsanız yengeniz sizin için değerliyse açıklama yapabilirsiniz. Benzer şeyler birebir başıma geldi, ve yengenizin ne hissettiğini çok iyi biliyorum. Sizlik bir şey yok, ama çok zor süreçler.. çok göze sokmadan istediğiniz yapabilirsiniz. Tabi karşı tarafı umursuyorsanız..
İnanın ben de anlamaya çalıştım daha sonra açıklama yaparım dedim ama arkamdan orospu kelimesini kullandığı için bir daha kendisiyle asla işim olmaz kızabilirsin beddua da edebilirsin yanlış da anlayabilirsin ama 20 yıllık görümcemim ben seni hiç tanımadıysan konuşmama şans vermediysen arkamdan aileme ve bana hakaret ediyorsan o senin ayıbın bundan sonra tek başına kalmayı kendisi tercih etti bundan sonra da o şekilde ilerliyor bir gün karşılaşırsam da ettiği küfürü yüzüne vuracağım ancak o şekilde konuşurum

abiniz sizin abiniz o kadın artık yeğenlerinizin annesi sadece aile bağınız yok. görüşmek zorunda değilsiniz.
Doğru diyorsun ben yengemin huyunu çok iyi biliyorum 20 yıldır neler olduğunu da iyi biliyorum ne kadar dominant ne kadar geçimsiz olduğunu da biliyorum tabii ki de hiçbir şey tek taraflı değil ama bir insanı kendinden soğutursan sonrasını düşünmek zorundasın bu benim için de dahil ve sen beni hiç tanımayıp benim arkamdan orospu diyorsan sen zaten açıklamaya gerek duyulmayacak bir insansın insan ne kadar yanlış da anlasa ne kadar öfkelense de sakinleşip o insanı gerçeği duymak için arar sorar sen bunu tercih etmeyip arkamdan benim orospu diyorsan her şeyi hak ediyorsun kusura bakma ha beddua da ediyorsan her itin duası kabul olsaydı gökten kemik

İçimden bir ses yüksek ihtimal öncesi olması çok muhtemel diyor. Kadınlar hissediyor, bana hayat ne öğretti biliyor musunuz? Bir Erkek bir 'B' planı olmadan 'A' planından vazgeçmiyor.
Aşkım böyle de olabilir ben gerçeği bilmiyorum ben abime inanmayı tercih ettim çünkü çocukların oluşu üstüne yemin bir eden insana inanırım ben abimi de tanıyorsam ona göre inanırım bunun kabahatlisi ben değilim o yüzden bir hesap soracaksa eski eşinden hesap sorsun

o detayları yazmamışsınız ki ya da belki de ben görmedim ve ona göre yorum yaptım.
benim veya başkasının inanıp inanmaması önemli değil elbette yorum istediğiniz için kendi bakış açımı anlattım ama siz yapılanlara sinirlendiğiniz için burada içinizi dökmüşsünüz aslında tavsiye bekleyerek yazmamışsınız onu şuan anladım.
siz bana bile kendinizi açıklıyorsunuz şuan yani karşı tarafa derdini anlatamamak sizi baya yormuş bence bu konuda sakinleşin anlamak isteyen anlar bir şekilde yine de. ben zaten sizin arada kalmanızın saçma olduğunu yazmışım size.
küfür hakaret herhalde olmaz da dediğim gibi dışarıdan abiniz masum görünmüyor ve en önemlisi çocuklar için iletişim kurulabilecek düzeyde bir ilişki bırakmamışlar ortada ve asıl tehlike burada yatar. herkesin birbiriyle ilişkisini zaman gösterir hakkınızda hayırlısı olsun.
evlilikle diğer kadını aynı anda sürdürebilirdi yapmadı diye bir açıklama olamaz bence bu arada.
Ben sadece bu şekilde insanlar da var demek istedim yolunu o insanla devam etmek istiyor da olmuş olabilir o insandan soğu muş da olmuş olabilir ya da hiç hayatında da olmamış olabilir ben sadece ihtimalleri söylüyorum bunu bu kadar yaygara yapmaya gerek yok yaygara yapılacaksa da eski işine hesap sorarsın bana değil ha benim iş birliği yaptığımı düşünüyorsan da onca zaman beni tanıdın ve onca zaman sana destek oldum boşanmamanız için yardım etmiş bir insanım senin için ağlamış bir insanım telefon açıp gerçeği öğrenmek için sorabilirsin samimiyetime inanıp inanmamak sana kalmış ama arkamdan orospu diyorsan iş başka iş değişir herkes kendine yakışanı yapar o da kendine yakışanı yapmış zaten bu zihniyete devam ederse yapayalnız kalacak orası ayrı bir muamma dediğim gibi ben abime inanmayı tercih ettim çünkü tanıyorum biliyorum burada tabii ki de sizi tanımadığın için yorum yapabilirsin tabii ki de size de danışıyorum tabii ki de tavsiye almak için yazdım ama sonuç olarak bunların suçlusu kabahatlisi veya günah keçisi ben Değilim onlara da anlatmaya calistigimi bu saatten sonra anlayan anlar anlamayan anlamaz ben zaten iki gündür anlatmaya çalıştım burada da sadece sizinle paylaştım olur ya tavsiyeniz olur uygulamam gereken bir şey olur sonuçta insan insana danışarak yola çıkıyor artık gerisi için hayırlısı olsun

Ay valla konunun başından beri anlamadım gitti adam boşanmak istiyor herkes boşanmasın diye peşine düşüyor sonrads ilişkisi vardı bilmem ne eee yani adam istemiyor işte zorlamı

Back
X