Kafayı yemek üzereyim

Olay benim evime girmiş o değilde Instagram’dan takip etmem mi olay yani gerçekten değişiksiniz ben olduki başıma geldi önce ev almasını takılırım internetini edeyim yani
Evinize geldiğini bilmiyorum. Söylediklerinizde haklı olabilirsiniz ama bazı insanlar bu sosyal medya olayını çok önemsiyor. kim kimi takip etmiş niye etmiş falan diye. Ben sosyal medya pek kullanmam. Çok yakınlarım dışında kimseyi de takip etmiyorum o yüzden bana gereksiz geliyor.

Ay valla konunun başından beri anlamadım gitti adam boşanmak istiyor herkes boşanmasın diye peşine düşüyor sonrads ilişkisi vardı bilmem ne eee yani adam istemiyor işte zorlamı
Benim zaten derdim bu değil evet başta söyledi başta sonuçta her evlilikte doğduğu gibi insanlar barıştırmaya çalıştı olmadı ama ailem daha büyük olduğu için biliyorsunuz eski insanlar biraz daha dar görüşlü kabullenemedi boşandılar bu kadından da başından beri şüphelendi için sonradan çıkınca beni aldattı bu yüzden bıraktı dediği için ailemin de tepkisi bu yüzden ama ben abime inandığım için ve yalnız kalmasın diye bir kere görüştüm ve destek oldum ama suçlusu kabahatli si orospu olan ben oldum bu kadar yani

Evinize geldiğini bilmiyorum. Söylediklerinizde haklı olabilirsiniz ama bazı insanlar bu sosyal medya olayını çok önemsiyor. kim kimi takip etmiş niye etmiş falan diye. Ben sosyal medya pek kullanmam. Çok yakınlarım dışında kimseyi de takip etmiyorum o yüzden bana gereksiz geliyor.
Ben zaten kendim takip atmadım kendisi atmış abim de yanımdaydı kabul et deyince kırılmasın diye yaptım ya tamamen ben ailemi kırmamak için yaptığım şeydi orospu oldum suçlu oldum

Eski yengenle görüsmeyi bırak sana o lafları diyen biriyle asla muhattap olma
Zaten öyle yapacağım çünkü duymamış olsaydım dememiş olsaydı evet 20 yılın hatırına bir açıklama yapardım ama o bana bu fırsatı vermeyip hakaret ediyorsa zaten hak etmiyor demektir benim için önemli olan ailem bir arada dursun yeğenlerim sırtını dönmesin bu saatten

Zaten öyle yapacağım çünkü duymamış olsaydım dememiş olsaydı evet 20 yılın hatırına bir açıklama yapardım ama o bana bu fırsatı vermeyip hakaret ediyorsa zaten hak etmiyor demektir benim için önemli olan ailem bir arada dursun yeğenlerim sırtını dönmesin bu saatten
Abiniz ve yeğenleriniz kaç yaşında ?

Yengenin ve ailenin şüpheleri varmış. Yengen, boşanmadan önce o kızla abinin bir ilişki içerisinde olduğundan şüpheliymiş.tepkleri bu yüzden değil mi. Yoksa abin herhangi bir kızla seni tanıştırsa bu kadar olay olur muydu. Ben olsam abime bunu hatırlatır ve okların sana doğru yönleneceğini anlatır tarafsız kalırdım. İlla da tanışacaksan gizli olsaydı bari.maalesef bu tarz boşanmalarda kişiler günah keçisi ararlar kimse kendinde suç bulmak istemez. Bu kadar üstüne gelmelerinin sebebi de bu. Bu saatten sonra yapacağın bir şey yok. Zamana bırak. Taraf olmuş insanların yanında olmak zorunda da değilsin. Herkesin kendi hayatı hatası kararı her neyse artık.

Yengenin ve ailenin şüpheleri varmış. Yengen, boşanmadan önce o kızla abinin bir ilişki içerisinde olduğundan şüpheliymiş.tepkleri bu yüzden değil mi. Yoksa abin herhangi bir kızla seni tanıştırsa bu kadar olay olur muydu. Ben olsam abime bunu hatırlatır ve okların sana doğru yönleneceğini anlatır tarafsız kalırdım. İlla da tanışacaksan gizli olsaydı bari.maalesef bu tarz boşanmalarda kişiler günah keçisi ararlar kimse kendinde suç bulmak istemez. Bu kadar üstüne gelmelerinin sebebi de bu. Bu saatten sonra yapacağın bir şey yok. Zamana bırak. Taraf olmuş insanların yanında olmak zorunda da değilsin. Herkesin kendi hayatı hatası kararı her neyse artık.
olabilir doğru da söylüyor olabilir ama bunun hesabını soracaksan ben değilim ha öfkelenirsin telefon açar dersin ki Sibel böyle böyle ben zaten her şeyin açıklamasını yaparım inan dimi bir kere görüştüğümüz sonuçta abim olduğunu her şeyin bir açıklaması var her şeyi geçtim arkadan orospu diyecek ya da anneme babamı küfür edecek kadar kötü bir şey yok ortada bir hesap görmen gereken varsa eski eşin biz değiliz bizler günah keçisi değiliz olay bu en azından bunca yılın hatırı için bir kere açıklama yapardım ama o küfründen sonra asla yüzüne bile bakmam Allah’a havale ediyorum zaten

Arkadaşlar gerçekten imdat demek üzereyim aracı dayak yer derler ya aynı durumdayım bana lütfen bir akıl verin lütfen bundan üç sene önce abim eşinden boşanmak istedi iki tane de çocukları var yetişkin çocuklar sürekli kavga ettiklerini artık soguduğunu mutsuz olduğunu ve bu evliliği sonlandırmak istediğini söyledi biz ilk başta buna karşı çıktık inanın peşine adam bile tuttum iki sene boyunca uğraştık ama olmadı mahkemeye verdi boşandılar Kasım ayında vs 6-7 ay sonra da hayatında birisi olduğunu öğrendik ve bu kişiyi biz önceden tanıyorduk ortak Firmamızda çalışıyordu Hatta aralarında bir şey olduğu iması falan oldu Yengem önceden şüpheleniyormuş şu anda aldatıldığını enayi yerine koyulduğunu söylüyor bu konuda evet bu konuda haklı olabilir ama abim çocukların ölüsü üstüne yemin ederek boşanmamın sebebi o kız değil ben sonradan tanıştım kalbimi açtım bu kadar dedi ve iki senedir görüşüyorlar en son bir ay önce benle tanışmamı rica etti ilk başta kabul etmedim sonra küstü triplendi annem babam zaten bilmiyor Yeğenlerim de aynı şekilde ve ben abim artık tek kalmasın diye yanında olduğumu hissettirmek için bir kere tanıştım ve beni Instagram‘dan takibe aldı bunu dün herkes öğrenmiş ve benim üstüme yükleniyorlar ben sadece herkesin gönlü olsun kimseye sırtımı dönmemek için adım attım tamamen iyi niyetimle Yengem bir sürü beddua etti nasıl tanışırsın takipleşirsin diye annem babam da aynı şekilde ama ben onları düşündüğüm gibi abimi düşündüm kimseye sırtımı dönmek istemedim bir kere görüştüm diye bana demedikleri kalmadı siz olsaydınız bu durumda ne yapardınız artık telefonlarımı kapattım ve kimseyle konuşmak istemiyorum yengemi aradım açmadı yeğenlerime ayrıca anlattım inanırlar inanmazlar zaten büyük olanı babasını anladı ve yanında olduğunu söyledi ama ben artık kimseyle konuşmak istemiyorum bana ulaşsınlar da istemiyorum siz olsaydınız gerçekten ne yapardınız
Ben abinizin bu kadına çok önceden ilgi duyduğunu düşünüyorum.Yenge şüphelenmiş,hatta firmada ima edercesine dedi kodu çıkmış Zaten boşanmayı abiniz istemiş.Ben yeğenlerimden ve yengemden taraf olurdum kimse kusura bakmasın,evet ömür boyu evli kalınacak diye bir kural yok ama evli adamların ve bunu bile bile ilişki kuran kadınların tarafında olamıyorum içim almıyor.....

Ben abinizin bu kadına çok önceden ilgi duyduğunu düşünüyorum.Yenge şüphelenmiş,hatta firmada ima edercesine dedi kodu çıkmış Zaten boşanmayı abiniz istemiş.Ben yeğenlerimden ve yengemden taraf olurdum kimse kusura bakmasın,evet ömür boyu evli kalınacak diye bir kural yok ama evli adamların ve bunu bile bile ilişki kuran kadınların tarafında olamıyorum içim almıyor.....
Malesef sadece düşünmekle olmuyor ayrıca uzaktan herşey kolay geliyor insana yengem yarın bi gün evlense hayatımdan gitse ailem kalıyor bi tek yarın bi gün gidicek insan için aileme sırt dönemem ailem dediğim abim ayrıca yengeme yeğenlerimde dönmedim üstelik büyük oğlu babasının yanında sırtını bile dönmemiş herkes iyi olcak ben kötü yengeme de herşeyin açıklaması var dinleseydi baştan beri yaşananları burda yazamadım anlattığımın yaşanılanın 10 da 1 i o yüzden dışardan içinin almaması çok normal firmada haklarında dedikodu çıkmadı ayrıca yanlış anladın sanırım

Malesef sadece düşünmekle olmuyor ayrıca uzaktan herşey kolay geliyor insana yengem yarın bi gün evlense hayatımdan gitse ailem kalıyor bi tek yarın bi gün gidicek insan için aileme sırt dönemem ailem dediğim abim ayrıca yengeme yeğenlerimde dönmedim üstelik büyük oğlu babasının yanında sırtını bile dönmemiş herkes iyi olcak ben kötü yengeme de herşeyin açıklaması var dinleseydi baştan beri yaşananları burda yazamadım anlattığımın yaşanılanın 10 da 1 i o yüzden dışardan içinin almaması çok normal firmada haklarında dedikodu çıkmadı ayrıca yanlış anladın sanırım
Burada kimse ailene sırtını dön demiyor,sakin!!!Bizler doğal olarak yengenin yerine koyuyoruz kendimizi aldatılmış bir kadın var ne yazdığınıza dönüp bakarsanız ortak firmada çalışıyor ikisinin arasında ima var yazmışsınız bizde doğal olarak firmada dönen dedi kodu olarak algıladık,abine tavır koyma ama gidip konuşmanın şu an sırasımıydı tabi ki tepki çekersin zaten tanıdıkmış niye gittin?? Abi isteme de sözde konuşuruz demek çok mu zor Dışardan hiç iyi gözükmüyor sizin yaptığınız.....

Burada kimse ailene sırtını dön demiyor,sakin!!!Bizler doğal olarak yengenin yerine koyuyoruz kendimizi aldatılmış bir kadın var ne yazdığınıza dönüp bakarsanız ortak firmada çalışıyor ikisinin arasında ima var yazmışsınız bizde doğal olarak firmada dönen dedi kodu olarak algıladık,abine tavır koyma ama gidip konuşmanın şu an sırasımıydı tabi ki tepki çekersin zaten tanıdıkmış niye gittin?? Abi isteme de sözde konuşuruz demek çok mu zor Dışardan hiç iyi gözükmüyor sizin yaptığınız.....
Ben herkes yanında olmaya çalıştım tek birinin değil ! Sözde de konuşsam aynı hesaba geliyor sonuç aynı kadın o zaman aaa iyi yapmışsın demeyeceklerdi ayrıca 7-8 ay sonra görüştüm ilk kez boşandığının ertesi günü değil umarım kendime tek şey sordum aynı durum yengemin başına gelse yanında olmazlarmıydı adım gibi eminim olurlardı bende eksik bi şey yapmadım ben elimden geleni zamanında yaptım mı yaptım ( çoğu yazılmayan şeyler ) o yüzden artık zamana bıraktım umarım başınıza böyle bi şey gelmez gelmezde ortada kalmanın ne kadar zor olduğunu görmezsiniz !!!

He ayrıca bende yengemin yerine koydum kendimi benim yanımda 3 yıldır destek olan birini daha dinlemeden arkasından orospu demezdim annesine babasına küfür etmezdim arkadan o yüzden herkes yüzünü gösterdi herşeyin açıklaması var dinleyebilene

bu kadar yaygara yapmaya gerek yok
bu tarz bir olayla boşanma geçirmiş bir yakınım var. bu yakınım yengenizden çok daha beter şeyler yaşadı ama zerre kimseye saldırmadı. kadın sustu kendi hayatına çekildi fakat gelin görün ki kendisi hasta oldu. kötü durumda yani. onun yaptığı da kendisi için çok sağlıklı diyemem. musibete sebep olanlar bedel ödemiyor bize de kendi yoluna baksın demek düşüyor. el mecbur yani tercih hakkı olduğundan değil.
burada bu tarz olaylarla sevgilisinden ayrılana bile bırak onunla ilgilenme kendine dön diyoruz ama ortada 20 sene artı çocuklar olunca işler değişiyor zor geliyor demesi. ama ne yapacak başka yani intikam mı alacak? alsa ne işine yarayacak? bırakacak işin peşini musibetten kurtuldum diyecek. kendini iyileştirecek mutlu olmaya çalışacak. umarım kısa zamanda kafası yerine gelir. yalnız kalacak bu gidişle demişsiniz zaten yalnız kaldığını düşündüğü için hakaretler etmiş. zamanla her şey yerine oturur merak etmeyin. herkes abisini tercih edecekti tabii der sizin için. anlayış gösterilir. aileniz de oğullarının yanında durur. zamanla sakinler her şey.

bu tarz bir olayla boşanma geçirmiş bir yakınım var. bu yakınım yengenizden çok daha beter şeyler yaşadı ama zerre kimseye saldırmadı. kadın sustu kendi hayatına çekildi fakat gelin görün ki kendisi hasta oldu. kötü durumda yani. onun yaptığı da kendisi için çok sağlıklı diyemem. musibete sebep olanlar bedel ödemiyor bize de kendi yoluna baksın demek düşüyor. el mecbur yani tercih hakkı olduğundan değil.
burada bu tarz olaylarla sevgilisinden ayrılana bile bırak onunla ilgilenme kendine dön diyoruz ama ortada 20 sene artı çocuklar olunca işler değişiyor zor geliyor demesi. ama ne yapacak başka yani intikam mı alacak? alsa ne işine yarayacak? bırakacak işin peşini musibetten kurtuldum diyecek. kendini iyileştirecek mutlu olmaya çalışacak. umarım kısa zamanda kafası yerine gelir. yalnız kalacak bu gidişle demişsiniz zaten yalnız kaldığını düşündüğü için hakaretler etmiş. zamanla her şey yerine oturur merak etmeyin. herkes abisini tercih edecekti tabii der sizin için. anlayış gösterilir. aileniz de oğullarının yanında durur. zamanla sakinler her şey.
Teşekkür ederim yargılamadan yazdığınız için insanlar öyle konuşuyor ki aradakalmanın ne kadar zor olduğunu bilmeden umarım bir gün iyi olur yalnız kalmasını istemem ama arkamdan orospu denmesini hakketmedim ben en azından dinleyebilirdi tek korkum annemlerin abimi silmesi 🥺🥺

Back
X