Kafayı yemek üzereyim

Teşekkür ederim yargılamadan yazdığınız için insanlar öyle konuşuyor ki aradakalmanın ne kadar zor olduğunu bilmeden umarım bir gün iyi olur yalnız kalmasını istemem ama arkamdan orospu denmesini hakketmedim ben en azından dinleyebilirdi tek korkum annemlerin abimi silmesi 🥺🥺
anne babanıza helal olsun yanlışa yanlış demişler ama kimse oğlunu silecek kadar da etik değildir ya herhalde.
tahmin ettiğim kadarıyla abinizin eşinin sizinkilerle tanışması falan da olaylı olacak bu kaos burada bitmez gibi. o yüzden eski yengeniz tavrınızı şimdiden netleştirmiş oldu aslında. abi doğal olarak eşi aileye dahil etmek için önce sizi kullanıyor. ileride yine oklar size dönecek. aileyle arayı yaparken destek olmanız istenecek. bunları düşünün..
yenge sizin bu hakaretlerden haberinizin olduğunu ve ona kızdığınızı biliyor mu? konuşma şansınız hiç var mı? çocuklarla falan mı haber gönderiyorsunuz?

Teşekkür ederim yargılamadan yazdığınız için insanlar öyle konuşuyor ki aradakalmanın ne kadar zor olduğunu bilmeden umarım bir gün iyi olur yalnız kalmasını istemem ama arkamdan orospu denmesini hakketmedim ben en azından dinleyebilirdi tek korkum annemlerin abimi silmesi 🥺🥺
Siliyorlarsa silsinler. Abiniz boşanmasın diye 2 sene adamın ardında gezmişsiniz. Adam boşanalı 7-8 ay olmuş. Daha ne istiyorsunuz adamdan ? Çocukları reşit, kendisi 45 yaşına gelmiş adam.

Bu konuyu bu kadar büyütmeye gerek var mı gerçekten ? Yengeniz aynı zamanda akrabanız mı, abiniz akraba evliliği mi yapmıştı ? Bu konunun hayatınızda bu kadar yer kaplama nedeni bu mu ?

He ayrıca bende yengemin yerine koydum kendimi benim yanımda 3 yıldır destek olan birini daha dinlemeden arkasından orospu demezdim annesine babasına küfür etmezdim arkadan o yüzden herkes yüzünü gösterdi herşeyin açıklaması var dinleyebilene
Size ettiği küfür kabul edilir gibi değil asla doğru bulmuyorum o konuda yengeye kızdım.Ona laf getirenler bire bin katmış olabilir,21 yıl evli kalmak herşeyden önce insanda alışkanlık yapıyor ihanetle yuva yıkılınca ya sağa sola saldırır insan ya da gönlüne küser.Yengeniz acılı ve hırsını herşeyden çıkarmak istiyor ,içinde inanılmaz bir öfke var ama o öfkenin tarafı siz değilsiniz....

anne babanıza helal olsun yanlışa yanlış demişler ama kimse oğlunu silecek kadar da etik değildir ya herhalde.
tahmin ettiğim kadarıyla abinizin eşinin sizinkilerle tanışması falan da olaylı olacak bu kaos burada bitmez gibi. o yüzden eski yengeniz tavrınızı şimdiden netleştirmiş oldu aslında. abi doğal olarak eşi aileye dahil etmek için önce sizi kullanıyor. ileride yine oklar size dönecek. aileyle arayı yaparken destek olmanız istenecek. bunları düşünün..
yenge sizin bu hakaretlerden haberinizin olduğunu ve ona kızdığınızı biliyor mu? konuşma şansınız hiç var mı? çocuklarla falan mı haber gönderiyorsunuz?
Evet şu an kızgınlar ama ilerisini tabii ki bilemem hiçbir anne baba evladini silemez evlat da öyle gerçekten annesine babasını seviyorsa ama ben her iki tarafında yanında olmaya çalışıyorum haberi olmaz çünkü arkamdan söylemiş daha haberi olmayacak bir durum yok öyle bir kelime kullanan insanla daha konuşmam zaten çünkü ben üç yıldır yanında her türlü desteği verdim yanında oldum tek bir hareketim de Neden yaptın diye sormadan bile arkandan orospu diyen de zaten işim olmaz yeğenlerimin her zaman arkasındayım zamana bıraktım ama ben onu hak etmedim sonuç olarak kendisi aynı durumda olsa kardeşleri yanında olmayacaklar mıydı eminim %100 olacaktı o yüzden empati yapmak lazım bazen bazı şeylere ve ben kimsenin yuvasını da yıkmadım öncelikle yapmadım destek de olmadım köstek de olmadım

Siliyorlarsa silsinler. Abiniz boşanmasın diye 2 sene adamın ardında gezmişsiniz. Adam boşanalı 7-8 ay olmuş. Daha ne istiyorsunuz adamdan ? Çocukları reşit, kendisi 45 yaşına gelmiş adam.

Bu konuyu bu kadar büyütmeye gerek var mı gerçekten ? Yengeniz aynı zamanda akrabanız mı, abiniz akraba evliliği mi yapmıştı ? Bu konunun hayatınızda bu kadar yer kaplama nedeni bu mu ?
Şöyle 20 yıllık evlilik kolay bitmesin diye biz elimizden geleni yaptık içimiz rahat etsin diye sonuçta kimse bıçak zoruyla evine sokmadık olmayınca olmuyor zaten kabullendik sadece o kızı kabul etmediler ben de zaten ilk defa görüştüm bunun için suçlu oldum ki ben herkesin yanında olmaya çalıştım sadece ailem abimi sileceğini söylüyor abim annemin babamı sileceğini söylüyor mutlu olmasını istemediği için ben arada kaldım ben sadece aile bağları kopmasınından endişeliyim bu kadar

Size ettiği küfür kabul edilir gibi değil asla doğru bulmuyorum o konuda yengeye kızdım.Ona laf getirenler bire bin katmış olabilir,21 yıl evli kalmak herşeyden önce insanda alışkanlık yapıyor ihanetle yuva yıkılınca ya sağa sola saldırır insan ya da gönlüne küser.Yengeniz acılı ve hırsını herşeyden çıkarmak istiyor ,içinde inanılmaz bir öfke var ama o öfkenin tarafı siz değilsiniz....
Evet ben de bunu anlatmak istedim çünkü aynı şey yengemin başına gelse eminim kardeşleri onun yanında olur çünkü kimse kardeşini satmaz da bırakmaz da ben elimden geldiğince destek oldum hiçbir zaman ona köstek olmadım ve ben vicdanen rahatım çünkü ben kimsenin yuvası yıkılsın diye uğraşmadım sadece abimin yanında da olmak istedim annemin babamın yeğenlerim de yanında olduğum gibi ama suçlu yine ben oldum ve arkamdan bu kelimeyi kullanmaya asla hak çekmedim evet bir şey görmüşsündür adın gitmiştir ama her şeyin bir açıklaması var paldır güldür olacak şey değil bunlar 20 yılın hatırı var ama demekki hatırım hiç yokmuş öfkeyle de olsa bir insana orospu demezsin ya da bunu duyurmazsın en basiti abime direkt bunu söylüyor benim kulağıma geleceğini hiç mi bilmiyor demek ki beni tamamen silmiş ben bu saatten sonra ailemin ve yeğenlerimin arkasındayım

Boşandıktan sonra sonsuza kadar bekar kalacaklarına dair birbirlerine söz mü verdiler ? Olayda sizi ilgilendiren bir şey yok. Abiniz yarın yeniden evlenebilir de. Ne yapacaksınız, abinizi kardeşlikten mi çıkaracaksınız ? Yengeniz de yeniden evlenebilir.

Sizinle kan ve akrabalık bağı olanlar yeğenleriniz, yengeniz değil. Kadın isterse sizinle hiç görüşmeyedebilir.
Adı üstünde boşanmıslar. Yengen kendi hayatına bakmayı öğrenmesi gerekiyor boşandı diye sonsuza kadar bekar kalacak değil.

Back
X