- Konu Sahibi BeyazGelin
-
6 ay ve kafayı yemek kaydirigubbakcemile3
evet zaten daha önceden gitmeyi planlaıyordum ancak iş hayatı daha baskın geldi hayatımda sanırım. erteleyip durdum.. ama en kısa sürede gidicem. bide ama hemen hamile kalırsam iş hayatımı bitirmek zorunda kalıcam onun içinde korkuyorum. çünkü ben çocuğum ile birebir ilgilenmek istiyorum.. bakıcı falan o tür şeylere güvenemiyorummmm..... en iisi biraz daha beklemek....:sm_confused:
canım hayatındaki hiçbirşeyi erteleme.bak benim bir sorunum yok ama ben tam 3 yıl bekliyorum.ilk evlendiğim zamanlar hemen gebe kalmayayım diye korunuyordum.ah ah..korunmam boşunaymış.ben erkenden başladım neden çocuğum olmuyor die.adetimin 2 ay bazen 3 ay gelmediği oldu.1 sene onlarla uğraştım.derken 2. seneye geldik.yok sperm tahlilleri hormon tahlilleri ovulasyon günleri,yumurta uyarıcı ilaçlar..vs yine gebe kalamadım.(hocaya gdecektim nerdeyse.kaydirigubbakcemile3)geldik 3.seneye..öyle böyle 8-9 ay geçti.sanki bi aralar unutmak istedim herşeyi.dedim ki bu ev bana uğursuz geldi.:roflol:hadi taşınalım.hopp bi ay geçmedi hamile kaldım.oda düşükle sonuçlandı.2 ay oldu işte düşüğümün üstünden.peki ya bana sor pes ettim mi diye?:1no2:etmedim.hala devam.o yüzden erteleme
canım daha cok yenısın doktorlar bıle ıkı yıl bekleyın dıyor ..zamanı gelınce bebısın gelecektır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?