kafayi yemek uzereyim :(

yprkylmz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
48
6
30
Konumu bide buraya acmak istedim.Lütfen beni yargılamadan biseyler söyleyin. Yaptığımın ne kadar büyük bi günah olduğunu biliyorum bi o kadar pismanim çok pismanim. Erkek arkadasimla anal yolla birlikte olduk . hic bir şekilde boşalma olmadı . sadece zevksuyu geldiyse gelmiştir. Hesaplarıma gore 11 haftalık olması gerekiyor. 2 kez adet gördüm 4 defa kan tahlili yaptırdım ultrasona girdim hepsi negatif. Ama içim rahat etmiyor. Bir hafta önce yatmadan Rabbime dua ettim varsa da yoksa da ruyama bi işaret gönder dedim . o gece rüyamda erkek arkadasimdan mesaj geldi 'kızımız' yazan bi mesaj. Bi gün sonra tekrar hastaneye gittim yine baktirdim yine hiç bisey cikmadi. Ama hala çok korkuyorum. bu bi işaret olabilir mi yoksa çok fazla takıntı yaptığım için beynimin oynadığı bi oyun mu bilemiyorum. Çok pismanim ne yapmam gerek bilmiyorum çok caresizim

Son düzenleme:
şaka mı bu? yaşadığın şeyle hamile kalınmadığını bilmiyor musun? Dalga mı geçiyorsun?

Hamile degilsin
ama bence bir de saglik testlerini yaptir
sevgiline ne kadar güveniyorsun da korunmasiz iliskiye girdin a canim ?
Gebelik testinden önce Hiv testi Hepatit testlerini yaptir bence:KK43:

Çok pismanim ya çok pismanim. Korkuyorum elimde değil . zevk suyu mudur nedir vajinama akıpta hamile bırakır diye çok korkuyorum günlerdir uyku uyuyamiyorum

Konu tekrarı farkındayım ama niye fake dediniz onu anlamadım . niye yalan söyleyeyim ki size . rahatlatamıyorum içimi hic bir şekilde . ve acaba benim durumumda olup ta hamile kalan varmıdır birileri görürde yazar belki diye buraya da acma gereği hissettim
Gerçek bir tarafı yokta ondan
hadi birlikte oldun olabilir herneyse
o kadar test yaptırmışsın çıkardı
doğruysa ki ben inanmıyorum
aklını başına alda bir daha yapma

Gerçek bir tarafı yokta ondan
hadi birlikte oldun olabilir herneyse
o kadar test yaptırmışsın çıkardı
doğruysa ki ben inanmıyorum
aklını başına alda bir daha yapma
okuyorum iste internette bakmadigim yer kalmadı kanda çıkmayan gebeliklerde olabiliyormus bunları okudukça insanin psikolojisi alt üst oluyor zaten

okuyorum iste internette bakmadigim yer kalmadı kanda çıkmayan gebeliklerde olabiliyormus bunları okudukça insanin psikolojisi alt üst oluyor zaten
Kanda belli bir zamana kadar çıkmayabilir
ama bu da ilk haftalar
sen 11 haftadan bahsediyorsun
hadi bu belli olmadı ultrasona girdiğinde hamilelik kesesi görünür
teknoloji diye bişey var artık

ay şimdi ben de kafayı yiyeceğim
sen vajinan, rahmin nerede bilmiyor musun
orana mı geldi de hamile kalacaksın da kanda çıkmayacak

totonun orda bağırsak var bağırsak bak

kondom taksaydınız keşke :)))))))))))
ya ciddi ciddi bu sorular soruluyor mu yani ben şoktayım ya
teknoloji var vs var her şey açık açık yazıyor :))
anal dan değil de öpüştünüz mü ? öpüşünce hamile kalınıyo bilioooomusun :KK53:

Doğru soyluyosunuz bunları bende düşünüyorum da napacagimi şaşırdım artik

Saka gibi ...

Butun testler zaten yalan soyluyor ..

Kesinlikle hamilesin ..
Hayirli olsun ..

Konumu bide buraya acmak istedim.Lütfen beni yargılamadan biseyler söyleyin. Yaptığımın ne kadar büyük bi günah olduğunu biliyorum bi o kadar pismanim çok pismanim. Erkek arkadasimla anal yolla birlikte olduk . hic bir şekilde boşalma olmadı . sadece zevksuyu geldiyse gelmiştir. Hesaplarıma gore 11 haftalık olması gerekiyor. 2 kez adet gördüm 4 defa kan tahlili yaptırdım ultrasona girdim hepsi negatif. Ama içim rahat etmiyor. Bir hafta önce yatmadan Rabbime dua ettim varsa da yoksa da ruyama bi işaret gönder dedim . o gece rüyamda erkek arkadasimdan mesaj geldi 'kızımız' yazan bi mesaj. Bi gün sonra tekrar hastaneye gittim yine baktirdim yine hiç bisey cikmadi. Ama hala çok korkuyorum bu bi işaret olabilir mi yoksa çok fazla takıntı yaptığım için beynimin oynadığı bi oyun mu bilemiyorum. Çok pismanim ne yapmam gerek bilmiyorum çok caresizim
:KK57::KK57::KK57:

11 haftalıksa eylülde doğar hayırlısı olsun.

İnşallah dediğiniz gibidir. Ne yaptiysam herseyde her yerde negatif . ama Rabbim verdi cezami kurtulamiyorum bu düşüncelerden . bi daha asla boyle bi günah islemem nasi geçecek bilmiyorum yarin yine ultrasona giricem içim rahatlayana kadar her hafta giricem belkide

X