• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yemek üzereyim!!!!

sakın ha razı olma . gerisi gelir daha doğmayan çocuğunun rızkını mı yiyecek bi de utanmadan. nasıl kapatırsa kapatsın .

Malesef babasının parası bizde onu vercez başka vermem diyorum hatta ona bile razı değilim ver babana o naparsa bilir diyorum ama bi tutturdular ölür diye..
3 yasinda oğlum var bu 2. Çocuklarımın geleceğini veremeyiz diyoruz eşimle

Malesef babasının parası bizde onu vercez başka vermem diyorum hatta ona bile razı değilim ver babana o naparsa bilir diyorum ama bi tutturdular ölür diye..
3 yasinda oğlum var bu 2. Çocuklarımın geleceğini veremeyiz diyoruz eşimle
aynen öyle duyurmicaklarsa kendisi ödeyecek o zaman hem utanmadan yolsuzluk yap hemde kalan borcunuda başkaları ödesin eee nolacak baktı arkasını toplayan var adam kendine çeki düzen vermeyecek tabiki. aklı başına gelmesi lazım öbür türlü zor.

Evet öyle canım malesef bizdeki paralarını vercez üstüne kredi çekecek ödeyecek bakalım yani kayınpederime söylesekte değişmicek bizdeki para verilecek şeytan diyor git kendin anlat aramızda iyidir hep muhabbet ederiz yani ama riskleri göze alamıyorum benim üstüme kalır bişey olsa psikolojikmen bende etkilendim galiba taş gibi adam gözümde ölme adayı tövbe tövbe :eek:

canım sen çalışıyormusun çalışmıyosan pek söz hakkın olcanı sanmıyorum sen kimseyle kötü olma kendi ailene anlatma kaynananla da bu para konularını konuşma sadece eşini ikna et vermemesi konusunda sen araya girersen sonra sen kötü olursun kaynanan zamanı gelince benim oglumun parası sen ne karışıyosun der.

Malesef öyle demeye hakkı yok evlenmeden önce güzel bi işim vardı evlenip şehir degistirince mecbur çıktım çocuk felan derken çalışmadım ama en az çalışmış kadar desteğim oldu her türlü ihtiyaçlarımdan ödün verdim idare ettim içime attım ev ödüyoruz diye kendimi teselli ettim 3 tane diş çektirdim sıkıntılar yaşadım.... kimse çıkıpta bana oğlumun parası diyemez en başta eşim dedirtmez hepsini çok iyi biliyor eşim

Kayın babanızdan saklı verdiniz diyelim ki adamcağız size sormayacak mı noldu benim 52 binim diye.
3-5 değilki .
Kaynınızda bi zahmet yaptıklarının ceremesini çeksin yani.
Az değil 81 bin ya.

Kayınpederinizle kendiniz konuşun ya da eşinizi ikna edin .Ama mutlaka söyleyin.
Asıl söylemezseniz sizin üzerinize kalır.Birşey olmaz Kayınpederinize merak etmeyin.Kayınvalideniz bence kocasından çok kaynınızı düşünüyor.Hem böyle şeyler saklandıkça daha da sarpa sarıyor sonuçta.Gidin parayı kayınpederinize teslim edin.Kayınvalideyle ,kaynınız ne isterse onu söylesin.Hamile halinizle daha fazla üzülmeyin, verin parayı bırakın ne halleri varsa görsünler

kendisi yemiş kendisi temizleyecek o kadar.
beraber mi gezdiniz elli küsür bin lirayla.
sahte fatura düzenleyebiliyorsa borcunu ödemenin de bir yolunu bulur.

Aynı amcam ! Bu huyun sonu yok ki devamı elbet gelir. ''Nede olsa olsa arkamda ailem var hiçbir şey olmaz bana..'' kafası.
Amcamı şımarık yetiştirdiler. Fakat amcam ve babam öyle değildir. Küçük amcam yıllardır kumar, alkol, borç aklına ne geliyorsa milyarlar kadar borçlandı. Hepsini Büyükbabam öder ve yapardı. Büyükbabama söyleyemezken abilerinden isteyecek yüz olmayınca annemden isterdi.
Bunun inan bana sonu gelmiyor. Ne kadar söz verirse versin, namaza başlasın, tövbe etsin sonu gelmedi. En sonunda saldık hiç yardımcı olmadı bizimkiler. Şimdi iş bulacam borçları ödeyeceğim diye yanıp tutuşuyor. Kesinlikle diyorum yardım etmeyin. Acımayın... Bu borç olayını yaşamadıkça akıllanmaz.

Kahroluyorum kızlar yaa ben anlatsam mı ki bu konuda ne dersiniz yani durum değişmeyecek ama en azından adam bilecek .... öyle böyle mecbur ödenecek

Kaynanan da az uyanık değilmiş ha. Siz yabancı mıymışsınız... Aynı duruma siz düşseniz o 52 bini de vermezler.
Sizdeki parayı verin, sizden uzak olsunlar.
'5 kuruş fazla verirsen hakkımı helal etmem, benim ve çocuğumun rızkını kimseye yediremezsin' de.
Kayınbabana da de ki 'ben hamileyim, kocam ve çocuğum dışında şu an kimseye verecek param yok. biz burada yeni bir aile kuruyoruz.'
Yüzsüz insanlar ya..

Kaynanan da az uyanık değilmiş ha. Siz yabancı mıymışsınız... Aynı duruma siz düşseniz o 52 bini de vermezler.
Sizdeki parayı verin, sizden uzak olsunlar.
'5 kuruş fazla verirsen hakkımı helal etmem, benim ve çocuğumun rızkını kimseye yediremezsin' de.
Kayınbabana da de ki 'ben hamileyim, kocam ve çocuğum dışında şu an kimseye verecek param yok. biz burada yeni bir aile kuruyoruz.'
Yüzsüz insanlar ya..

Aynısını dedim artık bıraktım

Sakın yardım etmeyin. Hırsıza dolandırıcıya mı yardım edeceksiniz?
Bu kv leri de hiç anlamıyorum. En başta tepki göstermesi gerekirken üstünü örtüp faturayı diğer aile bireylerine ödetiyorlar.
Verin sizde olanı gerisine karışmayın.

Su annelerin tirim tirim ogullarinin arkalarini toplamalarini anlamiyorum. Kimden neyi sakliyorsun ya. Sanki ortaya cikmayacak. Eminim ki kayninizin bu halde olmasinin sebebi annesidir.

Su annelerin tirim tirim ogullarinin arkalarini toplamalarini anlamiyorum. Kimden neyi sakliyorsun ya. Sanki ortaya cikmayacak. Eminim ki kayninizin bu halde olmasinin sebebi annesidir.

Annesi oğullarını çook korur aşırı merhameti vardır babalarına da laf ettirmez aynı şehirde değilim ama az çok bende öyle düşünüyorum 4 senelik evliyim kocasına laf sayar oğullarına tek kelime etmez ne derlerse yapar merhametden maruz doğar kelimesi tam uyuyor... kızı yok 3 oğlu var

Ben kayınpederimi de suçlu buluyorum oğlunu biliyor pavyona gittiğini eve çok geç saatlerde geldiğini bi peşine düş bi bak ne haltlar yiyo... ama yok iki laf sayiyo şu sıralar hiç konuşmuyor salarsan cayira başına dertler açar

Hic kusura bakmasin bir kurus vermezdim allah bilir parayi sizden almak icinde böyle bie oyun yapiyordur...

Back
X