kızlar ben haksızlığı kabullenemiyorum.. o çocuğu savunuyorsunuz ama benim uğradığım haksızlığı görmüyorsunuz2 ay önce ayrılmış olabiliriz ama hala görüşüyorduk be hala birbirimize aşk sözleri söylüyorduk.. ben onun vazgeçilmezi iken unutulmazı iken bunları o söyledi ayrıldıktan sonrada söyledi hatta bi ara aşkım demeye başladık yine bana arzuladığım tek kadınsın dedi ayrıldıktan sonrada.. biz büyük bi aşkla sevmiştik birbirimizi en azından ben öyle sanıyordum.. takii o kızla tanıştı bana resti çekti 5 gün sonra bana s.git beni bidaha arama dedi beni şoka uğrattı benim düştüğüm durum ne olacak yanınamı kalacak... o benim için çok değerliydi bende bu süreçte biri ile tanışabilirdim ama hiç bi 5 günlük biri benim yıllarımı verdiğim o adamdan değerli olamazda onu kırmasına asla izin vermezdim.. hep böyle diyordum kendi kendime.. çünkü kötü ayrılmamıştık ki biz severek ayrılmıştık... haksızmıyım kızmakta ben yaa
ayrılıp birbirinize aşk sözleri mi söylüyordunuz?
birini bulana kadar cepte durmuşunuz resmen üzgünüm. Farzedinki öldü Allah rahmet eylesin diyip yolunuza bakın..
evet
evet işte ayrıldık anlaşarak ama kopamadık hemen taki o kız çıkınca karşısında bana gerek kalmadı
ortada büyük bir aşk YOKkızlar ben haksızlığı kabullenemiyorum.. o çocuğu savunuyorsunuz ama benim uğradığım haksızlığı görmüyorsunuz2 ay önce ayrılmış olabiliriz ama hala görüşüyorduk be hala birbirimize aşk sözleri söylüyorduk.. ben onun vazgeçilmezi iken unutulmazı iken bunları o söyledi ayrıldıktan sonrada söyledi hatta bi ara aşkım demeye başladık yine bana arzuladığım tek kadınsın dedi ayrıldıktan sonrada.. biz büyük bi aşkla sevmiştik birbirimizi en azından ben öyle sanıyordum.. takii o kızla tanıştı bana resti çekti 5 gün sonra bana s.git beni bidaha arama dedi beni şoka uğrattı benim düştüğüm durum ne olacak yanınamı kalacak... o benim için çok değerliydi bende bu süreçte biri ile tanışabilirdim ama hiç bi 5 günlük biri benim yıllarımı verdiğim o adamdan değerli olamazda onu kırmasına asla izin vermezdim.. hep böyle diyordum kendi kendime.. çünkü kötü ayrılmamıştık ki biz severek ayrılmıştık... haksızmıyım kızmakta ben yaa
yok yok siz kesinlikle beni anlamıyorsunuz bunun neresi normal madem koşacak başka kollara beni nie oyaladı 2 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?