kafayı yemek üzereyim

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
kızlar ben haksızlığı kabullenemiyorum.. o çocuğu savunuyorsunuz ama benim uğradığım haksızlığı görmüyorsunuz :( 2 ay önce ayrılmış olabiliriz ama hala görüşüyorduk be hala birbirimize aşk sözleri söylüyorduk.. ben onun vazgeçilmezi iken unutulmazı iken bunları o söyledi ayrıldıktan sonrada söyledi hatta bi ara aşkım demeye başladık yine bana arzuladığım tek kadınsın dedi ayrıldıktan sonrada.. biz büyük bi aşkla sevmiştik birbirimizi en azından ben öyle sanıyordum.. takii o kızla tanıştı bana resti çekti 5 gün sonra bana s.git beni bidaha arama dedi beni şoka uğrattı benim düştüğüm durum ne olacak yanınamı kalacak... o benim için çok değerliydi bende bu süreçte biri ile tanışabilirdim ama hiç bi 5 günlük biri benim yıllarımı verdiğim o adamdan değerli olamazda onu kırmasına asla izin vermezdim.. hep böyle diyordum kendi kendime.. çünkü kötü ayrılmamıştık ki biz severek ayrılmıştık... haksızmıyım kızmakta ben yaa

Adam karaktersiz onun için daha ne kadar zamanınını feda etmeyi düşünüyorsun ?
Not: Önceki konuyu bilmiyorum.

Edit: Adam sana s.. git demiş. Başkasıyla görüyormuş. Hop diye çıkmamıştır o kız. Hep vardır senin haberin yoktur.

kızlar ben haksızlığı kabullenemiyorum.. o çocuğu savunuyorsunuz ama benim uğradığım haksızlığı görmüyorsunuz :KK43: 2 ay önce ayrılmış olabiliriz ama hala görüşüyorduk be hala birbirimize aşk sözleri söylüyorduk.. ben onun vazgeçilmezi iken unutulmazı iken bunları o söyledi ayrıldıktan sonrada söyledi hatta bi ara aşkım demeye başladık yine bana arzuladığım tek kadınsın dedi ayrıldıktan sonrada.. biz büyük bi aşkla sevmiştik birbirimizi en azından ben öyle sanıyordum.. takii o kızla tanıştı bana resti çekti 5 gün sonra bana s.git beni bidaha arama dedi beni şoka uğrattı benim düştüğüm durum ne olacak yanınamı kalacak... o benim için çok değerliydi bende bu süreçte biri ile tanışabilirdim ama hiç bi 5 günlük biri benim yıllarımı verdiğim o adamdan değerli olamazda onu kırmasına asla izin vermezdim.. hep böyle diyordum kendi kendime.. çünkü kötü ayrılmamıştık ki biz severek ayrılmıştık... haksızmıyım kızmakta ben yaa

Bakın siz de anlatıyorsunuz sizce böyle bir adam için üzülmeye değer mi?

ayrılıp birbirinize aşk sözleri mi söylüyordunuz? :deli:
birini bulana kadar cepte durmuşunuz resmen üzgünüm. Farzedinki öldü Allah rahmet eylesin diyip yolunuza bakın..

evet
ayrılıp birbirinize aşk sözleri mi söylüyordunuz? :deli:
birini bulana kadar cepte durmuşunuz resmen üzgünüm. Farzedinki öldü Allah rahmet eylesin diyip yolunuza bakın..

evet işte ayrıldık anlaşarak ama kopamadık hemen taki o kız çıkınca karşısında bana gerek kalmadı

evet

evet işte ayrıldık anlaşarak ama kopamadık hemen taki o kız çıkınca karşısında bana gerek kalmadı

Tatlım burda tek yapman gereken şey Allaha havale edip önüne bakmak. Hoplayıp zıplayıp dönmek isterse de haddini bildirmek.

adam kızla tanışır tanışmaz söylemiş size başkasıyla görüşüyorum diye, ne yapsaydı ikinizi birden mi idare etseydi?
ayrıldığınız sevgilinizle aşk sözcükleriyle konuşurken onun hayatına her an birinin girebileceği düşüncesine hazır olmalıydınız zaten, ayrılmışsınız, bitmiş, neden hala sevgili gibi konuşursunuz anlamıyorum ki.
ayrıca kıza sorarak çoook büyük bir hata yapmışsınız, ne olmuşsa sizinle eski sevgilinizin arasında olmuş bunu kıza bulaştırmaya ne gerek var? hani ikinizi idare etmiş olsa insanlık yaptım söyledim dersiniz ama öyle bişey de yok, adam biriyle görüşüyorum diyor siz inanmayıp o kişiye teyit ettiriyorsunuz.
bu yaptıklarınız sadece 14 yaşında olsanız normal karşılanabilecek şeyler, şu anda onların gözünde ayrılığı kabullenmeyip başa bela olan eski sevgilisiniz, kendinizi bu duruma düşürmeyin.

Tamam haklısın da ne yapabilirsin ki bu saatten sonra.
Sana s.tr git demiş, 5 gün öncr arzulayan adam. Karaktersizliğini görüyorsun.
Onun için üzülmene değmez, mutlu olmana bak

önceki konunuzu okudum. benim düştüğüm durum ne olacak onun yanına mı kalacak demişsizniz. siz karsınızdaki kişinin mesleğini sartlarını bilip adamı zora sokmussunuz yok işini birak baska iş bul ailenizde kabul etmemiş .sizce o kişinin durumu ne oldu ???? Sizin yanınıza kalsaydı sorun olayacaktı sanırım. kusura bakmayın ama haksızsınız.adamın meslegi ortada begenmiyorsanız bastan baslamayactınız.oda kendine gore bir yol cizmiş sizede yalan soylememis aldatmamıs.hayat boyu sizi bekliycek halı yok. yıllarımı verdim demişsiniz evli degilsiniz nişanlı değilsiniz insanlar 20 yıllık evliliklerini bitirp hayata devam ediyor. kötü ayrılmadınız severek ayrıldınız diyede adam cehennem hayatı yasayacak değil.ayrıca uğradığınız bir haksızlık yok insanlar sevgili oldular diye evlenmek zorunda değiller ki adam evlenmek istemiş işi zaten siz bozmussunuz

Bu uzman olan doğuda görev yapan degil mi..siz zaten bu adami oyle de boyle istemiyorum dediniz size fırsat işte bosverin gitsin

Arkadaşım elbette, çekip gidene değil de, terk edilene çok pis dokunuyor bu durumlarda. Ayrıldıktan sonra uzatmaları oynamasaydın, bu iş bitti diyen sen olsaydın, egon bu kadar zedelenmeyecekti.

Şimdi haklı olsan ne fark eder, olmasan ne fark eder. Netice de değişen bişey var mı? Ne kadar çabuk bu şoku atlatırsan, çarçur etmediğin günler yanına kar kalır. Başka da bir olay yok şu noktada.

Hayır seni 3 sene anasının yanında bırakıp, uzağa gidecek adam niye bu kadar kıymete bindiki şimdi? Başka bir kız bu duruma razı olunca mı değeri arttı adamın?

İyi de başkasıyla görüşen adamdan ne bekliyorsunuz ki?
Adam bir de küfür ederek sizi istemediğini söylemiş,daha ne yapsın,yakasından düşmeniz için?

yok yok siz kesinlikle beni anlamıyorsunuz bunun neresi normal madem koşacak başka kollara beni nie oyaladı 2 ay

Ne kadar takıntılı olduğunuzun farkında mısınız? Ada'mın peşinden gitmek istememişsiniz. Ayrılmışsınız. Ama cepte dursun diye görüşmeye devam eden sizsiniz. Ada'm da bu ilişkiden bi halt olmayacağını anlayıp başkasını bulmuş size de söylemiş. Siz yapışırsanız her türlü hakareti işitirsiniz tabi ki. Sanki Ada'm kalmadı piyasada. Unut önüne bak. Pembe dizi mi çeviriyorsunuz intikam planları falan. Çok mantıksız düşünüyorsunuz en başından beri.

kızlar ben haksızlığı kabullenemiyorum.. o çocuğu savunuyorsunuz ama benim uğradığım haksızlığı görmüyorsunuz :KK43: 2 ay önce ayrılmış olabiliriz ama hala görüşüyorduk be hala birbirimize aşk sözleri söylüyorduk.. ben onun vazgeçilmezi iken unutulmazı iken bunları o söyledi ayrıldıktan sonrada söyledi hatta bi ara aşkım demeye başladık yine bana arzuladığım tek kadınsın dedi ayrıldıktan sonrada.. biz büyük bi aşkla sevmiştik birbirimizi en azından ben öyle sanıyordum.. takii o kızla tanıştı bana resti çekti 5 gün sonra bana s.git beni bidaha arama dedi beni şoka uğrattı benim düştüğüm durum ne olacak yanınamı kalacak... o benim için çok değerliydi bende bu süreçte biri ile tanışabilirdim ama hiç bi 5 günlük biri benim yıllarımı verdiğim o adamdan değerli olamazda onu kırmasına asla izin vermezdim.. hep böyle diyordum kendi kendime.. çünkü kötü ayrılmamıştık ki biz severek ayrılmıştık... haksızmıyım kızmakta ben yaa
ortada büyük bir aşk YOK
vazgeçilmeyen bir kadın YOK
unutulmaz bir ilişki YOK
Severek ayrılmak diye dandik bir bahane hiiiiç YOK.
olsaydı burda bu konuyu açmazdın.

Adam gayet güzel kopabilmiş sizden. Demekki değer vermiyormuş size ya da bu zamana kadar istenmeyen kişi olmuş aileniz tarafından ve sizin tarafınızdan. Şimdiki kız da herşeyiyle kabul ediyorsa sizi tabiki istemez. Erkekler böyle maalesef çabuk unuturlar.

yok yok siz kesinlikle beni anlamıyorsunuz bunun neresi normal madem koşacak başka kollara beni nie oyaladı 2 ay

Siz kendi isteğinizle görüşmüşsünüz hanımefendi. Mantıklı birinin sizi anlaması mümkün değil zaten. Bu ne takıntı. Sevseydiniz peşinden giderdiniz. bırakın Ada'm Mutlu olsun siz de biraz gururlu olun. kendi hayatınıza bakın artık.

bence senin gücüne gidiyor başka bir kıza takılması.
kendine biraz zaman vermelisin belki karşına ondan daha cok seveceğin biri çıkacak eski olmuş artık o kişi eskiye bakma derim.

Back
X