Kafayı Yemek Uzereyim

bilinmeyen92

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
66
20
8
32
Kizlar ne olur yardim edin. Bugun evlilik yildonumumuz ama bayram dolayisiyla kayinvalidemlerdeyiz.Esim benimle ilgilenmiyor. Sabah hatirlasin diye mesaj bile attim ama okumamis gibi umursamamis gibi yapiyor.Bu arada 1 yillik evli olcaz ve hamileyim.moralim cok bozuk.

Kizlar ne olur yardim edin. Bugun evlilik yildonumumuz ama bayram dolayisiyla kayinvalidemlerdeyiz.Esim benimle ilgilenmiyor. Sabah hatirlasin diye mesaj bile attim ama okumamis gibi umursamamis gibi yapiyor.Bu arada 1 yillik evli olcaz ve hamileyim.moralim cok bozuk.

Sürpriz falan hazırlamış olabilir mi?

Hayir. Supriz hazırlayacağı bir ortam yok ve supriz yapmadi 5 senedir sevgililik dönemimiz de var ama hic supriz yapmadi

Eğer gördüğü halde hala kutlamadıysa belki kafasında bir plan vardır.
Bugün olmasa bile yarın falan belki bir şeyler ayarlar,sıkmayın canınızı.

Sanmiyorum yarin sabah beni babamlara birakcak ailesiyle ve 4 aya yakin gorusemiycez.Cunku ben dogum. Iznine ciktim sürekli annemlerde kalcam

Özel günlere bu kadar anlam yüklemeyin.
Hamileymişsiniz en güzel hediyeniz zaten karnınızda :)
Böyle düşünün ve mutlu olun...

Siz gidip yemeğe çıkalım diye teklifte bulunun ki belkide planı vardır ama yapmayacak gibiyse beklentiyi düşürün , can sıkacak mesele değil. Ama annenizde kalmak için acele etmişsiniz. 4 ay ayrı geçer mi? hem de hamileyken. Yakınınızda anne kayınvalide ya da bi akraba varsa izni evinizde geçirmeniz daha rahat olurdu. Eşiniz de bu durumdan uzak kalmazsı. Her anı onlarında yaşaması taraftarıyım.

Evlilik yıldönümü gizli değil ki

Gidin pasta alın kesin kutlayın vs herkes bilir evlilik yıldönümünüzü

Bir de dört ay ayrı olunmaz çok uzun

hani doğum olur sağlık sorunu vs olur mecbur kalınır o ayrı da

daha siz izne ayrıldığınız an ailenize gidip dört ay dönmemekten söz ediyorsunuz eşiniz çocuğa nasıl adapte olacak

4 hafta sonra dogumum var ve yasadigimiz yerde de bize yardimci olcak kimse yok.Kendisinin en bsindan beri plani buydu dogumdan sonra annende kalip cocugu buyut ele avuca gelsin diye

Sanmiyorum yarin sabah beni babamlara birakcak ailesiyle ve 4 aya yakin gorusemiycez.Cunku ben dogum. Iznine ciktim sürekli annemlerde kalcam
Aa bunu da okuyunca birseyler yapmaliydi diye dusunuyorum.erkekler genelde dusunemiyorlar bu tarz seyleri ama bir de yarin ayrilacakmissiniz.en azindan son kez senle basbasa kalmak isteyebilirdi

4 hafta sonra dogumum var ve yasadigimiz yerde de bize yardimci olcak kimse yok.Kendisinin en bsindan beri plani buydu dogumdan sonra annende kalip cocugu buyut ele avuca gelsin diye
Ben zorunluluklar dışında böyle olmasını doğru bulmuyorum. Baba olacaksa eğer her anını yaşamalı, at annesine baksın büyütsün göndersin oldu. Yarın bi gün bişey olsa ,çocuğu annenin evinden mi getirdin diyen de aynı bu tipler. Neyse söyleyin, yıldönümü için bi planın var mı gidip bi kahve içelim en azından deyin. Yarın gidiyorum zaten falan deyin. Düşünmeye sevk edin

Hatirlatmasam.beklentim olmazdi ama hatirlatinca insan ufakta olsa 3n azindan nice mutlu senelere deyip opmesi de yeterli olurdu benim icin

Back
X