Kimi cocugun huyu oluyor canim ben ikinci cocugumda cok cektim nasil olurda bir butun gun uyumaz cocuk uyumuyodu keyfide yerindeydi 1 yasindan sonra duzelir dediler gercekten duzeldi ama o bir sene nasil gecti bir ben bi Allah bilir kucagimda tasimaktan boyun fitigi oldumsuan 4 yasinda halada uykuyla arasi yok oglen uykusunu birakti gece yarisi uyuyor sabah 7 de uyaniyor
Ah canim ya ne desem sana boş benim soyleyecegim her yolu denemissindir bende herseyden umut ederek deniyordum birde ozaman buyuk kizim ilkokula baslamistiİnanın kendimde değilim, uykusuzluk resmen asabi çekilmez bir insan yaptı beni. Nasıl yoluna sokarim nereden başlarım bilemiyorum. Artık bataniyede sallamaktan kollarim tutmuyor. Evliligimde olumsuz etkilendi çünkü depresyondan halsizim hiç bişeye Yetisemiyorum. Tek bildiğim gece olacak ve sabaha kadar bebeğimin uykusu için savasacagim. Gündüz uyusa oda yok.Gece devamli uyuyabilmek için memede. Karı Koca perişan olduk inanin.
İnanın kendimde değilim, uykusuzluk resmen asabi çekilmez bir insan yaptı beni. Nasıl yoluna sokarim nereden başlarım bilemiyorum. Artık bataniyede sallamaktan kollarim tutmuyor. Evliligimde olumsuz etkilendi çünkü depresyondan halsizim hiç bişeye Yetisemiyorum. Tek bildiğim gece olacak ve sabaha kadar bebeğimin uykusu için savasacagim. Gündüz uyusa oda yok.Gece devamli uyuyabilmek için memede. Karı Koca perişan olduk inanin.
Aynen bizim gibi:/3aylık kızım hergün ağlıyor galiba kolik kolik olmayida geçtik hiç bir şey memnun etmiyor her an ağlıyor sakin oldugunu görmedim bazen sakin durar oda 5 dk falan artk hem kendim harab oldum sinirim gergin ağlıyrom onla... yalnz bakmak çok zor.. uykusu yok zaten buda uyumak istuor ama uyuyana kadar işgence veriyor banada kendinede bağırıyor sürekli bir yöntem buldum yatağıma koyuyorum kendime sıkıyorum ağzına emzik koyup pış pış yaparak bir elimle popsuna bir elimle omzunu vuruyorum yavaşca öyle yatdı ama yinede 2 3gün sonra yine başladı bağırarark uyumayaArkadaslar lütfen yardım edin. 10 aylık bir kızım var. Doğduktan sonra ilk 6 ay ciddi kolik bir bebekti. Ne gecem belliydi ne gündüzüm. 6 ay geçti rahatladım derken diş sıkıntısı başladı. 4 tane disimiz var şuan. Ne yapsam bebeğim uyumuyor bütün gece hareketli. Gündüz de uykusu var fakat bir türlü uykuya geçemiyor. Evde 4 çeşit Salıncak var çingene Salıncağı dahil. Asla kabul etmiyor. Ayakta zaten asla sallatmiyor. İnanın uykusuzluktan logusa depresyonundan çıkamadım hala. UYkusu olduğundan beslenmeyi de reddediyor. Bebeğimi yedirmek ve uyutmak işkence gibi. Tek uyuma yöntemi bataniye ile sallamak ama o da mümkün değil gün içinde yalnızım. Salincaklarda devamli ters dönüyor kendini atıyor o yüzden korkuyorum da düşecek diye. Ne yapacağımı şaşırdım.
Ah canim ya ne desem sana boş benim soyleyecegim her yolu denemissindir bende herseyden umut ederek deniyordum birde ozaman buyuk kizim ilkokula baslamistiseni cok iyi anliyorum artik insanlarla iletisimi kesmistim cunku konusacak halim yoktu kimseyi kafamda almiyordu zaten senin tek cocukmu baska cocugun varmi ? Nacizane tavsiyem yinede umutlu ol oyle yada boyle bigun hersey yoluna giriyor Allah kimseye kaldiramayacagindan fazla yuk vermezmis bunu dusun demekki sen bu yuku kaldirabilirsin saglik olsun gerisi hallolur.
Bn de aynı durumdayım cnm.sabaha kdr oturuyoruz kızımla. Gündüz uyuyor gece sabah 5 ya da 7 de uyuyor .şu an Bn de ağır grip oldum oturucak halim yok.şu gece çayı diye bişey önerdiler. Kullanan var mı acaba
Ben dun dr gitdim bebeğimin bağırsağında mikrop varmış hemde spazm varmış karninda onub için öyle ağlıyormuş uyuamiyormuş iki ilaç yazdı daha bir gümdür kullandim şükür dün gece deliksiz uyudu çok mutluyum... azerbaycandaym bu arada ilaçların ismi lorobiotik 20 kapsul biride rusçaydı ismi tam bilemedimArkadaslar lütfen yardım edin. 10 aylık bir kızım var. Doğduktan sonra ilk 6 ay ciddi kolik bir bebekti. Ne gecem belliydi ne gündüzüm. 6 ay geçti rahatladım derken diş sıkıntısı başladı. 4 tane disimiz var şuan. Ne yapsam bebeğim uyumuyor bütün gece hareketli. Gündüz de uykusu var fakat bir türlü uykuya geçemiyor. Evde 4 çeşit Salıncak var çingene Salıncağı dahil. Asla kabul etmiyor. Ayakta zaten asla sallatmiyor. İnanın uykusuzluktan logusa depresyonundan çıkamadım hala. UYkusu olduğundan beslenmeyi de reddediyor. Bebeğimi yedirmek ve uyutmak işkence gibi. Tek uyuma yöntemi bataniye ile sallamak ama o da mümkün değil gün içinde yalnızım. Salincaklarda devamli ters dönüyor kendini atıyor o yüzden korkuyorum da düşecek diye. Ne yapacağımı şaşırdım.
Ayni benii anşatmşsnz... bi çözüm bulabldnz mii beslenme ve uyku dert bizdedeArkadaslar lütfen yardım edin. 10 aylık bir kızım var. Doğduktan sonra ilk 6 ay ciddi kolik bir bebekti. Ne gecem belliydi ne gündüzüm. 6 ay geçti rahatladım derken diş sıkıntısı başladı. 4 tane disimiz var şuan. Ne yapsam bebeğim uyumuyor bütün gece hareketli. Gündüz de uykusu var fakat bir türlü uykuya geçemiyor. Evde 4 çeşit Salıncak var çingene Salıncağı dahil. Asla kabul etmiyor. Ayakta zaten asla sallatmiyor. İnanın uykusuzluktan logusa depresyonundan çıkamadım hala. UYkusu olduğundan beslenmeyi de reddediyor. Bebeğimi yedirmek ve uyutmak işkence gibi. Tek uyuma yöntemi bataniye ile sallamak ama o da mümkün değil gün içinde yalnızım. Salincaklarda devamli ters dönüyor kendini atıyor o yüzden korkuyorum da düşecek diye. Ne yapacağımı şaşırdım.
Bagirsak mikrobu teshisini nasil koydularBen dun dr gitdim bebeğimin bağırsağında mikrop varmış hemde spazm varmış karninda onub için öyle ağlıyormuş uyuamiyormuş iki ilaç yazdı daha bir gümdür kullandim şükür dün gece deliksiz uyudu çok mutluyum... azerbaycandaym bu arada ilaçların ismi lorobiotik 20 kapsul biride rusçaydı ismi tam bilemedim
kaka testiBagirsak mikrobu teshisini nasil koydular
Senin adina cok sevindim bebisin rahatlamis insallah benimkide rahatlarkaka testi
Ilk çocuğum arkadaşım. şuan 11 aya girdik konuyu açtığımdan beri türlü yola başvurdum sonuç hüsran. İnanın yapmadığım şey kalmadı. Zaten ilk 6 ay ağır kolikti 6 aydan sonra düzene girer sandım yok malesef. Sabah kadar ya memede ya gecenin bir yarısı uyanıp oyun istiyor :'( biraz daha sabır allah tüm annelere kolaylik versin.
süt alerjisi olabilir emziriyorsanız kendiniz süt ve içinde süt olan herşeyden uzak durun...gözlemleyip doktorunuza danışın derim...Arkadaslar lütfen yardım edin. 10 aylık bir kızım var. Doğduktan sonra ilk 6 ay ciddi kolik bir bebekti. Ne gecem belliydi ne gündüzüm. 6 ay geçti rahatladım derken diş sıkıntısı başladı. 4 tane disimiz var şuan. Ne yapsam bebeğim uyumuyor bütün gece hareketli. Gündüz de uykusu var fakat bir türlü uykuya geçemiyor. Evde 4 çeşit Salıncak var çingene Salıncağı dahil. Asla kabul etmiyor. Ayakta zaten asla sallatmiyor. İnanın uykusuzluktan logusa depresyonundan çıkamadım hala. UYkusu olduğundan beslenmeyi de reddediyor. Bebeğimi yedirmek ve uyutmak işkence gibi. Tek uyuma yöntemi bataniye ile sallamak ama o da mümkün değil gün içinde yalnızım. Salincaklarda devamli ters dönüyor kendini atıyor o yüzden korkuyorum da düşecek diye. Ne yapacağımı şaşırdım.
Kundak yap ayağında cıldırsa da poposuna da hafıf hafıf yandan vur aç araba sesı ıle uyuyanlar muzıgını 40 gün sıfır uyku ıle geldım sımdı 11 ayşıkArkadaslar lütfen yardım edin. 10 aylık bir kızım var. Doğduktan sonra ilk 6 ay ciddi kolik bir bebekti. Ne gecem belliydi ne gündüzüm. 6 ay geçti rahatladım derken diş sıkıntısı başladı. 4 tane disimiz var şuan. Ne yapsam bebeğim uyumuyor bütün gece hareketli. Gündüz de uykusu var fakat bir türlü uykuya geçemiyor. Evde 4 çeşit Salıncak var çingene Salıncağı dahil. Asla kabul etmiyor. Ayakta zaten asla sallatmiyor. İnanın uykusuzluktan logusa depresyonundan çıkamadım hala. UYkusu olduğundan beslenmeyi de reddediyor. Bebeğimi yedirmek ve uyutmak işkence gibi. Tek uyuma yöntemi bataniye ile sallamak ama o da mümkün değil gün içinde yalnızım. Salincaklarda devamli ters dönüyor kendini atıyor o yüzden korkuyorum da düşecek diye. Ne yapacağımı şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?