• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yicem yardım edin :(

Merhaba arkadaşlar geçen hafta cuma doğum yaptım. şimdiden çok yoruldum napicam nasil buyuycek benmi abartiyorum bilmiyorum. evim sobali sezeryan doğum yaptım o yüzden annemgilde kalıyorum şimdi onların evide sobali ama en azından bulasik çamaşır derdim yok. ama evleri küçük 1+1 o yüzden oturma odasında kardeşlerim yatiyo ve bende onların yanında yatıyorum. çocuk gündüz duruyo gibi ama gece agliyo sürekli durmuyo çocuklar da okula gidiyolar sabah uykusuz kalicak diye kendimi parcaliyorum şimdi dikislerim alındı kendimi iyi hissediyorum evime gitsem yapabilirmiyim tek basima bakabilirmiyim çocuğa napariz nasil ederiz bilemedim bi akıl verin. cocugu nasil sakinlestiririm nasil bakmaliyim yenidogan bebeğe gazida var :KK43:

Ilk olarak Allah kolaylık versin yeni doğan bebekler genelde miz miz olur ama annelik.iste fedakarlik gerektiriyo yaninda kalabilecek sana yardimci olabilecek bir arkadasin falan varsa veya kuzenin onlardan yardim iste ama yoksa da bakabilirsin bence sonucta evladin yani agir gelmez alisirsin

Off yaa şuan kendime çok kızdım şuan.bu konuşma tarzında olan biriyle muhattap olduğum için.atarlı ablam mı:kusmuk:sen gelip benim YAZIMDAN alıntı yaptığın için bende seninle muhattap olmak zorunda kaldım ve bunu istemiyorum.umarım bunu anlar ve anlayışla karşılarsın
Ben anlayışla karşılarım da her seferin de yanıt yazarsan bu iletişim nasıl kesilecek.

Ya annemgilde kalıyoruz suan ama ondan rahatsız gibiyim. evleri küçük oturma odasında kardeslerimle beraber yatiyoruz. eşim de eve gidiyo yatmaya ne o baba olduğunu bildi ne ben anne oldugumu. Gece uyanamzsa diye annem de diğer kanepede yatiyo çocuk agladikcs kalkiyo bakmaya uyuyamiyo coccuklar okula gidiyolar gece onlar da uyuyamiyo okulları etkilenecek. annemde gece benimle uyumuyo gündüz de ev işi çocukların yemekleri geçmiş olsuna gelen misafirlerle ilgilenmek derken hastalanicak hali kalmicak diye korkuyorum. Gunduz de sesten tedirgin olup uyuyamiyorum. içeri dışarı gelip giderken. uyuyamayinca da sutum kesilirse diye korkuyorum. sıkıntılarım bunlar aslında. eşimle de git gide uzaklaşıyoruz gibi geliyo. evime de gitsem çocuk hastalanir miki diye aklıma geliyo. ev soğuk içeri dışarı yemek yapıp bulasik derdi derken dedim. dikislerim aklıma bile gelmiyo da. anlatmak istediğim buydu. aksam televizyona bakiyolar yaticam da denilmiyo. emzirirken de arkamı donupte emziriyorum hepimiz aynı odada oturuyoz. evimiz de birbirine uzak kwndi evime gitsem de gündüz gelip yardım etse. hergün de bisey lazım oluyo akşamları eşime şunu getir bunu getir millete yük oluyomusum gibi geliyo. surekli agliyasim geliyo daraldim

Back
X