benim de bebegim 3 aylik olmak uzere, dogumumda dahil hep tek basinaydim sadece esim vardi yanimda.. o da 4. gun ise basladi.. inanin bir bebek nasil tutulur onu bile bilmiyordum:) ilk zamanlar kafayi yemek uzereydim, cocuk yaptigima cok pisman oldugum zamanlar oldu, o agladi ben agladim..
oncelikle ilk zamanlariniz oldugu icin surekli emmek isteyecektir, emzirin gitsin tek bildigi sey sizsiniz.. her emmek istemesi ac oldugu ocin degildir, tek bildigi emmek unutmayin..
esiniz insallah yemek ve ev isleri konusunda anlayis gosterir ve yardimci olur, bebegi de onla yikayabilirsiniz..
mutlaka bir duzen olusturmaya calisin, emme, oyun, uyuma gibi..
Unutmayin o derdini sadece aglayarak anlatabiliyor, yeni dunyasina alismaya calisiyor..
Sabirli olun, 2. aya yaklasirken her sey daha da duzeliyor.. cunku onu tanimaya basliyorsunuz
gaz icin damla kullanabilirsiniz, bir de ayse oner gaz masaji var, gercekten cok etkili tavsiye ederim.. babalar daha iyi gaz cikariyor bu arada:)
Cok cabuk buyuyor bebisler, zor gunlerin gececegini bilin ve her anin tadini cikarmaya calisin.. onlarin bir tebessumu her seyi unutturuyor..