Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kafayi yiycem degil yedim artik kimse yardim etmesin istemiyorum
Oglum 9 aylik oldu sut yumurta et alerjisi var 7 aydir diyetteyim.hadi aylardir ac gezmemi gectim tek basimayim bu sehirde kimseyi tanimiyorum. Gittigim bakkala hastaneye bile yardimci bayan istiyorum diye numara birakiyorum aylardir ne kimse ariyor nede bi komsunun umrundayim ne de kendi ailemin.esimin ailesi zaten dort gozle bosanmamizi bekliyor. Cocuk sabah aksam agliyor.kendime bir dakika ayiramiyorum ev islerine zaten yetisemiyorum. Bu kadar zaman ne yasfigimi ben biliyorum.cocugum cok sukur saglikli ama ben akil sagligimi kaybettim
Oglum 9 aylik oldu sut yumurta et alerjisi var 7 aydir diyetteyim.hadi aylardir ac gezmemi gectim tek basimayim bu sehirde kimseyi tanimiyorum. Gittigim bakkala hastaneye bile yardimci bayan istiyorum diye numara birakiyorum aylardir ne kimse ariyor nede bi komsunun umrundayim ne de kendi ailemin.esimin ailesi zaten dort gozle bosanmamizi bekliyor. Cocuk sabah aksam agliyor.kendime bir dakika ayiramiyorum ev islerine zaten yetisemiyorum. Bu kadar zaman ne yasfigimi ben biliyorum.cocugum cok sukur saglikli ama ben akil sagligimi kaybettim
bu kadar daraldıysan sütten kes derim zaten ilk ay anne sütü sonra anne sütü ve ek gıda geliyor kendine zaman ayırman lazım komşu aile vs boşmuş bende yaşadım gördüm ne zorlukla büyütüyorum ve hala tek başımayım sen herkese kulağını tıka ayda 1 temizlikçi tut sende ara ara evi süpür toz al ağır işleri kadın yapsın senden kıymetli değil sonuçta sen iyi olacaksın ki bebeğin iyi olsun bide ağlaması gazdan olabilir yada aç kalıyordur ondan olabilir sana tavsiyem mama sandalyesi al ilk başlar da ağalar ama sonra alışır eline de ya oyuncak yada kemirecek bir şey verirsin rahat edersin ben öyle yapıyordum
ya bende kadın tutuyorum her hafta yarım gün geliyor ha çokmu maddi durumum yoo az yerim diyorum yinede çağırırım gelmezse çok afedersiniz pisliğimizin üstünde yaşıycaz yetişemiyorum ne yapıyim. haklısın. burada şunu düşünüyorum kendi adıma kimseye güvenip ben bu çocuğu doğurmadım komşular el niye yardım etsinler aile herkesin derdi var. gün olur kervan döner
kendinizi ve hayatınızı bu kadar kendinize dar etmeyin .. bol bol çocuğunuzla dışarıya hava almaya çıkın derim ev ortamı sizi çok daraltmış parka gidin en azından gökyüzüne bakıp , derin nefes alıp motive olun ...
Bende yetisemiyorum sürekli eleştiriyor eşim ailem bizde çocuk büyüttük diye çocuğu bahane ediyorum onlara göre kimseye yaranamaz sın o yüzden aldırış etme yalnızca bebeğini düsün
Geçeceeeeeek bu günlerde geçeceek. Sakince bir program yapın .Cocuk dr unuzu değistirin .Sütten kesin . Bişey olmaz .Bakıcı bulamazsanız haftalık temizlikci bulun . Mutlaka temizlikçi alan birileri vardir etrafinizda.
Canim bencede sutten kes zaten ek gıda verirsin bool bool cocuklar icin yapilan sebze corbalari yaparain yedirirsin emen ama aklini kaybetmis bir annemi yoksa saglikli ama emmeyen ve iyi sağlikli bir annemi zaten sen cocugun emmesinden onemlisin ona zaten ek gida verirsin allah yardimcin olsun
Ben de 6aydır diyetteyim zor ama biraz da siz abartıyorsunuz sanki. Ailemden çok çok uzaktayım. Komşu arkadaş vs yok yalnızım ben de yani. Bebeğim 10aylık. Aşağı yukarı aynı şartlardayız. Sabredin alerji geçici biliyorsunuz ki. Sütten kesmeyin tabiki. Diyete uyduğumuz taktirde elbet bir gün bitecek alerji. Ki genelde bir yaşında son bulurmuş. Umudunuzu kesmeyin, sabredin...
Allah sağlık ve sabır versin. Anne olmak gerçekten zor. Çocuk sahibi olmadan önceki hayatınızı bikere bi unutun. Artık geçmişe dönemezsiniz bundan sonra inşallah Çocuğunuz hep sizinle. Yapabileceğiniz en doğru şey durumunuzu kabullenmek. Burdaki annelerin %90'ı aynı ya da benzer sıkıntıları yaşıyor,emin olun. Ailelerden yardım bekleme işi insanı çok yıpratır,bilirim. Güçlü olmayı bi şekilde öğreneceksin gör bak! Sonra zaten kimseye eyvallahın kalmaz! Arkadaşlar emzirmeyi bırak demişler ama ben katılmıyorum. Devam et,kendisi istemezse yapacak bir şey yok tabi..ek gıda işi de sadece süt yumurta et değil ki. Sebze meyve balık..internette bilgi Derya mübarek! Sağlığı yerinde maşallah her şey daha güzel olur. Zayıflayamıyorum diye neden üzülüyorsun ki? Daha 9 ay olmuş doğum yapalı..her bünye bir değildir. Yavaş olsun üzme kendini. Sen üzgün ve sinirli olursan evladın sürekli Ağlar! Hayatında bazı şeyler istediğin gibi gitmiyor olabilir bunda evladının suçu ne? Asla yargılamıyorum,yanlış anlama. Ev işlerini kim yetiştirebiliyor? Temizlik yaptıysan yemek yok yemek yaptıysan temizlik ya da hiç biri yok :)) maddi Gücünce temizliğe birini al. Eşinle Konuş çalıştığı yerdekiler sorsun. O da olmadıysa İnternet'e bak. Zaten zaman ilerledikçe iyice otomatiğe bağlıyorsun. Sosyal medyaya bakıp kendini bunaltma. Kimse kötü gün fotosunu paylaşmaz. Çocuğunu başkası bakan evini başkası temizleyenler havalı havalı ben her şeyi başarıyorum pozu verirler. Herkes laylaylom çok eğleniyoruz mutluyuz falan fistan yazar. Ama herkes kendi kapılarının arkasında bin bir türlü zorlukla cebelleşir! Sana gerçek bi söz söyliim mi? Bi silkelen kendine gel! Çocuğun haricinde kimsenin umrunda olmaya çalışma. Vik vik vik ağlamak miz miz mızmızlanmak sana hiiiiç bir şey kazandırmaz! Üzgünüm! Ne sanıyordun? Öyle kolay ana olunmuyor! Bu yazdıklarıma şimdi kızarsın ama zaman geçince anlarsın. Rabbim bedeninize ve aklınıza sağlık evinize ve kalbinize huzur versin.
Merhaba arkadaşım öncelikle Allah ya rdimcin olsun ben ıst. Yaşıyorum bende günlükk temizlik işlerine gitmek istiyorum daha önceden gittim eger dusunursen nerede yaşadığını bilmiyorum ama ilgilenirsen seve seve yardimci olurum
arkadaslar dogru soyluyor. cogu kadin ayni seyleri yasiyor. Uslu aglamayan bebegi olanlar cok az deneyimli anneler bile boyle seyler yasiyor 2 tane sorunsuz bebek buyuttukten sonra 3 cu devamli aglayan huysuz bir bebek olabilir. Bebeginin aglamasi seni cileden cikartir. Ama sana sunu soyliyim bebegin saglikliysa karnini doydugundan emin ol ve yatagina birak. Elbette agliyacak sen zor dayanacaksin ama bir sure sonra yorulup uyuyacaktir tabiki arada gir odasina sakinlestir ama tekrar birak. bu belki 1 hafta belki 2 hafta boyle surer ama sonra bebegin aglamiyacaktir.
Ve sana tavsiyem herseyi planli yapman. Bebekler duzen istiyor.Gece bebegin uyudugu an sende uyu. gunduz isterse hic uyumasin yorgunluktan helak olsun ama aksam dayanamiyacak aglaya aglaya sonunda uyuyacaktir. bir sekilde duzene girecek. gece uykusu ve 1 defa oglen uykusu yeterli. Oglen uykusunda soyle hafif bir temizlik ve yemek yapip sonra dinlen sende. cunku bebegin uyandiginda dinc bir anne ol.Bebebgin banyo yaparken keyif al birak suyla oynasin sende yaninda taburede otur cayini ic muzik ac veya yuksek sesle sarki soyle rahatla.
Ayrica gece uyuymuyor mu esin calisiyor muhtemelen ama vardiya yapin 19-24 arasi sen uyu baba baksin bebege 24-7 arasi sen bakarsin bebegine. En azindan bir kac saatlik uyku sana iyi gelecektir. Ayrica bebegin buyumus o kadar kasmaya gerek yok sadece anne sutu vercem diye. Doymuyor bile olabilir sen stres yaptigin icin yeterince dinlenemedigin icin sutun yetersiz gelebilir ne kadar saglikli bile olsa bebegin ! Ek gidaya gecebilirsin veya devam sutu verebilirsin.
Bebebgin kucuk degil bebek arabaasina bindir disari oyun parkina gotur baska cocuklarin oldugu. Bebebgine iyi gelecektir baska bebekler cocuklari gormek. hatta cimlere birak biraz otursun oynasin. sende temiz nefes al dinlen.
inşallah en kısa zamanda bebeğiniz iyileşir. bir arkadaşımın da çocuğunun yumurta, süt ve sadece gluten değil unlu her türlü ürüne alerjisi vardı. yedinci aydan sonra sütten ayırdı artık dayanamadım demişti. diyetine uydu bebeği baya düzeldi bir yaşında süt ve un alerjisi nerdeyse geçti.
Allah yardımıcınız olsun inşallah bu günler en kısa zamanda geçer. bebeğinizin diyetine ne kadar çok dikkat ederseniz bebeğiniz o kadar çabuk iyileşir.