Kafayı yiycem ne olur yardımmm !

Nil-nehri

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
241
111
18
32
Kızlar ne olur bana yardım edin...ben artık kafayi yemek üzereyim.adetim 9 gün gecikdi.bugün bthcg testi yapildi sonuc negatif :( cok üzüldüm.icimde umut vardı simdi yokoldu.sayfada bazı arkadasların basından gecmis galiba gec döllenme denen seyi yasamıslar.ve hamile olduklarını 2 hafta kadar bir sürede öğrenmisler.benim durumumda olan varmı ? Düsüncelerinizi bekliyorum.

Kızlar ne olur bana yardım edin...ben artık kafayi yemek üzereyim.adetim 9 gün gecikdi.bugün bthcg testi yapildi sonuc negatif :KK43: cok üzüldüm.icimde umut vardı simdi yokoldu.sayfada bazı arkadasların basından gecmis galiba gec döllenme denen seyi yasamıslar.ve hamile olduklarını 2 hafta kadar bir sürede öğrenmisler.benim durumumda olan varmı ? Düsüncelerinizi bekliyorum.
beta degerın kac cıktı canım benımde gec dollenme 1 hafta kadar ılk betam 34,1 dı

Sen adet gecikmesinin kaçıncı günü test yapmıstın canım ?
sıfırsa hamıle deılsındır canım benım adetıme yaklasık 1 hafta vardı yaptırdıgımda en azından 5 veya ustu cıksaydı var dıyebılırdım ama sıfırda yoktur :S ınsallah tez zamanda saglıklı bı bebege hamıle kalırsın

sıfırsa hamıle deılsındır canım benım adetıme yaklasık 1 hafta vardı yaptırdıgımda en azından 5 veya ustu cıksaydı var dıyebılırdım ama sıfırda yoktur :S ınsallah tez zamanda saglıklı bı bebege hamıle kalırsın
Çok tesekkürler Allah dileyen herkese nasip etsin.

Back
X