Kafayi yiycem yaa

İş abisinin isiyse orda çalışanların maaşını da abisinin düşünmesi gerekmiyor mu..
Evet iş abisinin oda diyor abim diyor ıstiyorsan gitmeyin oda gidiyor insanlar ordan ekmek yiyor sokağa çıkma yasağı olsa herkes çıkmaz ama şimdi insanlara gelmeyin dersem belki ihtiyaçları vardır filan diyor yani orda abisini değil işçi leri düşünüyorum diyor

yok abisinin ama o daha çok ilgileniyor işçilerle o konuşuyor o ayarlıyor
Anladım yani o iş yerinde çalışan değil mi? Şöyle düşünün bunu eşiniz sanki başka bir iş yerinde çalışıyor patronu da abisi değil. Yine aynı şekilde kızacak mıydınız? Kaldı ki abisi istersen gitme de diyormuş. Sosyal mesafeye dikkat edip el hijyenine önem verirse insallah bir şey olmaz :( sizi haklı buluyorum benim burada takıldığım tek konu abisi ile kıyaslamanız neticede o iş yerinin sahibi ister gider ister gitmez.

Sorumluluğu üstüne yıkmışlar almış ya da belli ki düzgün biri eşin daha fazla üstüne gitme istersen. En azından dönüşümlü çalış de başka alternatifler sun.
Yok abisi gitmez çünkü abisi ben gitmiyorum sende ıstiyorsan gitme demiş eşim işçileri düşünüyorum çünkü hepsiyle samimiler arkadaş gibiler gitmemek gibi bişey olsa abisi değil eşim onlara soyliycekida ondan çekiniyor olabilir

Anladım yani o iş yerinde çalışan değil mi? Şöyle düşünün bunu eşiniz sanki başka bir iş yerinde çalışıyor patronu da abisi değil. Yine aynı şekilde kızacak mıydınız? Kaldı ki abisi istersen gitme de diyormuş. Sosyal mesafeye dikkat edip el hijyenine önem verirse insallah bir şey olmaz :KK43: sizi haklı buluyorum benim burada takıldığım tek konu abisi ile kıyaslamanız neticede o iş yerinin sahibi ister gider ister gitmez.
Evet onu başta bilmiyordum ıstiyorsan gitme dediğini bilmiyordum o yüzden öyle dedim yani niye gitme demiyor diye

Evet iş abisinin oda diyor abim diyor ıstiyorsan gitmeyin oda gidiyor insanlar ordan ekmek yiyor sokağa çıkma yasağı olsa herkes çıkmaz ama şimdi insanlara gelmeyin dersem belki ihtiyaçları vardır filan diyor yani orda abisini değil işçi leri düşünüyorum diyor
Eşiniz ince düşünceli ama işçileri düşünmesi gereken kişi iş sahibi yani abi..
Abi topu eşinize atmış, merhametini kullanıyor sanırım 😕
Eşinizin de en önce düşünmesi gereken kendi ailesi..

Ben abiyi pek iyi niyetli göremedim...
Çalışanları da mağdur etmeyen bir çözüm bulunmali, ama bunu işin başındaki abi yapmalı.

Eşiniz ince düşünceli ama işçileri düşünmesi gereken kişi iş sahibi yani abi..
Abi topu eşinize atmış, merhametini kullanıyor sanırım 😕
Eşinizin de en önce düşünmesi gereken kendi ailesi..

Ben abiyi pek iyi niyetli göremedim...
Çalışanları da mağdur etmeyen bir çözüm bulunmali, ama bunu işin başındaki abi yapmalı.
Işte

bir ay işe gitmese “kayıp edip etmeyeceğini” siz bilemezsiniz.
evet gerçekten binlerce insan üç kuruşa çalışmaya devam ediyor
biri de benim eşim
üzülüyorum ama sinirlenmiyorum
çünkü hayat şartları...
Ama şöyle düşünün konu sahibinin esi calısacak. Ama abisi kazanca ortak olacak.

Back
X