• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayi yiyecegim lutfen bakin :(

cowgirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3.543
2.435
248
Kizlar merhaba. Yaklasik uc dort gun once odamda otururken dolabimin oradan takir tukir ses duydum, karton bi poset vardi ya odur ya da genlesme olayi falandir dedim. Simdi yine uzanmis televizyon izlerken ayni dolabin diger tarafindan tikir tikir sesler duydum. Yani dolap tum duvari kapliyor, iki uc metre vardir cekip bakamiyorum. Fare fobim var benim. Evimiz bahceden itibaren 2. Katta. Fare girebilir mi buraya dersiniz ? Dolap o kadar agir ki itekleyerek bile cekemiyorum. Aslinda duvarlarimiz sesi baya geciriyor ama bu sanki yan odadan veya alt daireden degil de odamin icinden geliyor gibi. Boyle tikir tikir bi ses, fare oyle ses cikaror mi yururken onu da bilmiyorum ki

Kizlar merhaba. Yaklasik uc dort gun once odamda otururken dolabimin oradan takir tukir ses duydum, karton bi poset vardi ya odur ya da genlesme olayi falandir dedim. Simdi yine uzanmis televizyon izlerken ayni dolabin diger tarafindan tikir tikir sesler duydum. Yani dolap tum duvari kapliyor, iki uc metre vardir cekip bakamiyorum. Fare fobim var benim. Evimiz bahceden itibaren 2. Katta. Fare girebilir mi buraya dersiniz ? Dolap o kadar agir ki itekleyerek bile cekemiyorum. Aslinda duvarlarimiz sesi baya geciriyor ama bu sanki yan odadan veya alt daireden degil de odamin icinden geliyor gibi. Boyle tikir tikir bi ses, fare oyle ses cikaror mi yururken onu da bilmiyorum ki
Kedi besle kökten çözüm olur :KK14:

Böcek de olabilir.
Benim dolabımdan da sürtünme sesleri geliyordu.
Aradım, taradım bir de baktım kocaman bir hamam böceği araya sıkışmış, çıkmaya çalışıyor.
Evet, bu da böyle bir anım.
Bilemiyorum fare mi daha kötü böcek mi.

Böcek de olabilir.
Benim dolabımdan da sürtünme sesleri geliyordu.
Aradım, taradım bir de baktım kocaman bir hamam böceği araya sıkışmış, çıkmaya çalışıyor.
Evet, bu da böyle bir anım.
Bilemiyorum fare mi daha kötü böcek mi.
Ikisinden de tiksiniyorum. Bu gece uyuyamayacagim muhtemelen

Farenin dokuzuncu kata kadar çıktığını gördüm. Kadın sinir krizi geçirmişti. Ama fare ortalıkta iz bırakır. Muhakkak pisliğini görürsün, sadece dolap arkasında yaşamaz. Kıyıya köşeye bir bak bakalım.
Bir de bizimkalorifer boruları aynen öyle tıkır tıkır ses yapıyor. Boru var mı orda?

valla ben 2. katdaki evimde bi sabah fare ölüsüyle karsilasmistim
senin yaziyi okuyunca o ani yasamis gibi oldum tuylerim diken diken olduuu
fare de olabilir olmayabilirde valla bilemiycem ne oldugunu :

Korkma tatlım genleşme mi artık herneyse öyle bi sestir. Dolaba şöyle bi dokunduğunda oluyosa evet canlı bişey olma ihtimali yüksek ama seyrek olarak oluyosa kendiliğinden.

Farenin dokuzuncu kata kadar çıktığını gördüm. Kadın sinir krizi geçirmişti. Ama fare ortalıkta iz bırakır. Muhakkak pisliğini görürsün, sadece dolap arkasında yaşamaz. Kıyıya köşeye bir bak bakalım.
Bir de bizimkalorifer boruları aynen öyle tıkır tıkır ses yapıyor. Boru var mı orda?
Sephoracigim annem boru oldugunu iddia ediyor ama bugune kadar hic dikkat etmemistim boyle bir sese. Gerci gecen ses duydugumda hava yagmurluydu yine oyle, acaba disardan mi geliyor ses diyorum ama cok net bir sekilde duyuyorum geldigi yeri de. Duvarin ici de olabilir dolabin arkasi da olabilir emin olamiyorum. Gerci demin bakindim hic gormedim de bir iz

valla ben 2. katdaki evimde bi sabah fare ölüsüyle karsilasmistim
senin yaziyi okuyunca o ani yasamis gibi oldum tuylerim diken diken olduuu
fare de olabilir olmayabilirde valla bilemiycem ne oldugunu :
Allah korusun kafayi yerim. Gerci karafatmaysa da kafayi yerim, o sesi cikaran karafatma devasa buyuklukte olmali. Fare ve bilimum hasereden tiksiniyorum :(

Sephoracigim annem boru oldugunu iddia ediyor ama bugune kadar hic dikkat etmemistim boyle bir sese. Gerci gecen ses duydugumda hava yagmurluydu yine oyle, acaba disardan mi geliyor ses diyorum ama cok net bir sekilde duyuyorum geldigi yeri de. Duvarin ici de olabilir dolabin arkasi da olabilir emin olamiyorum. Gerci demin bakindim hic gormedim de bir iz
Fare olduğunu sanmıyorum. Boru ya da başka bişeydir. Isınıp soğurken genleşme daralma olur ya ondandır. Fareyi farketmemen mümkün değil.

Fare girebilir canım onlar için kat fark etmiyor,ama kurtta olabilir mobilyaları Kemiren kurtlar var,kemirirken ses çıkarırlar.

biz 4. katta oturuyoruz ve karşı komşumuzdan fare çıkmıştı gider borularından bile giriyorlar . zehir falan koymayı dene. etrafada bak tek bir yerde sabit kalmaz zaten pisliğini falan görürsün eğer fareyse.

Korkma tatlım genleşme mi artık herneyse öyle bi sestir. Dolaba şöyle bi dokunduğunda oluyosa evet canlı bişey olma ihtimali yüksek ama seyrek olarak oluyosa kendiliğinden.
Dolabi tekmeledim demin ama bir ses gelmedi :) umarim bir sey yoktur, ciddi anlamda korkuyorum. En ufak sesten korkar oldum uyuyamiyorum su an :(

Fare girebilir canım onlar için kat fark etmiyor,ama kurtta olabilir mobilyaları Kemiren kurtlar var,kemirirken ses çıkarırlar.
Odayi dokecegim artik. Ama yarin ve sonraki gun isim cok yogun oldugu icin persembe okul donusune kaldi. Artik iki gun daha odamda bilmedigim bir seyle yasayacagim sanirim :( bir de kurt cikti yaa onu bilmiyordum ben :(

biz 4. katta oturuyoruz ve karşı komşumuzdan fare çıkmıştı gider borularından bile giriyorlar . zehir falan koymayı dene. etrafada bak tek bir yerde sabit kalmaz zaten pisliğini falan görürsün eğer fareyse.
Annem de oyle dedi. Dolabi cekemiyoruz ama etrafina baktik hic iz yok. Umuyorum duvarlardan geliyordur ses

Tekmelediktem sonra canlı bişey olsa çıldırması lazım. Yok yok için rahat olsun. Mobilyalarda olur öyle arada.
Insallah oyledir, yoksa ben cildiricam :( normalde boyle bi ses hic duymadim odamda, hele o dolaptan asla. O yuzden taktim. Bi de tik tik yurume sesi gibi bi garip oldugu icin...

Odayi dokecegim artik. Ama yarin ve sonraki gun isim cok yogun oldugu icin persembe okul donusune kaldi. Artik iki gun daha odamda bilmedigim bir seyle yasayacagim sanirim :KK43: bir de kurt cikti yaa onu bilmiyordum ben :KK43:
Boru olduğundan söz etmişsin canım,borulardan da ses gelebilir,bir ara bizim evde de oldu öyle bir ses ki ben nasıl korktum anlatamam zaten korkağın tekiyim kardeşim bile şaşırdı o Halim'e borudan geldi o ses dedi hatta bak birazdan yine gelir dedi ve beni boruların yanına götürdü dediği gibi borulardan geliyordu ses ben ise eve hırsız girdi zannettim.

Back
X