• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayi yiyecegim lutfen bakin :(

Boru olduğundan söz etmişsin canım,borulardan da ses gelebilir,bir ara bizim evde de oldu öyle bir ses ki ben nasıl korktum anlatamam zaten korkağın tekiyim kardeşim bile şaşırdı o Halim'e borudan geldi o ses dedi hatta bak birazdan yine gelir dedi ve beni boruların yanına götürdü dediği gibi borulardan geliyordu ses ben ise eve hırsız girdi zannettim.
Ben de cok korkagimdir. Daha once hic dikkatimi cekmedigi ve sadece bu hafta boyle oldugu icin korktum ben de...

Ben de cok korkagimdir. Daha once hic dikkatimi cekmedigi ve sadece bu hafta boyle oldugu icin korktum ben de...
Annemle babam evde yoktu o gün,kardeşim borudan geldiğini ispat etti,ama benim yüzüm kireç gibi gel hadi bütün evi gezelimde için rahat etsin diyor bütün odaları tek tek gezdi benimle bak gördüm mü hiçbir şey yok diyor.:KK17::KK17:

Annemle babam evde yoktu o gün,kardeşim borudan geldiğini ispat etti,ama benim yüzüm kireç gibi gel hadi bütün evi gezelimde için rahat etsin diyor bütün odaları tek tek gezdi benimle bak gördüm mü hiçbir şey yok diyor.:KK17::KK17:
Biz de yerlerde fare pisligi aradik ama gel bir de bana sor bence orada bir sey var ve ben gece uyurken uzerimde yurumesinden korkup uyuyamiyorumm :(

yanlis anlamayinda kara fatma yerine hamambocegi diyelim.. :KK66:
Tweety yapma allah askina annemin adi da fatma, bu kadari biraz gereksiz duyarlilik sanki duyarli olunacak o kadar sey varken :) Ama sizi mi kiracagim, hamam bocegi yazarim bir dahakine :)

Bocukse de buyuklugunden korkuyorum cok ses cikariyor tweety :KK43: bu kendi kendine ölür mu ki acaba ? Gerci odam daginik baya, buldugu yemek kirintilariyla gecinir gider
Canim fareden şüpheleniyorsan fare zehiri al,dolabı çekemesende altında doğru serpiştir nasılsa evcil hayvanda yokmuş evinizde zehirlenmede olmaz o yüzden..birde böcek yemleri falanda satılıyor onlardanda karıştır mix yap ne var ne yok ex olur:KK53:

Kizlar merhaba. Yaklasik uc dort gun once odamda otururken dolabimin oradan takir tukir ses duydum, karton bi poset vardi ya odur ya da genlesme olayi falandir dedim. Simdi yine uzanmis televizyon izlerken ayni dolabin diger tarafindan tikir tikir sesler duydum. Yani dolap tum duvari kapliyor, iki uc metre vardir cekip bakamiyorum. Fare fobim var benim. Evimiz bahceden itibaren 2. Katta. Fare girebilir mi buraya dersiniz ? Dolap o kadar agir ki itekleyerek bile cekemiyorum. Aslinda duvarlarimiz sesi baya geciriyor ama bu sanki yan odadan veya alt daireden degil de odamin icinden geliyor gibi. Boyle tikir tikir bi ses, fare oyle ses cikaror mi yururken onu da bilmiyorum ki
peynir koy gelir

Tweety yapma allah askina annemin adi da fatma, bu kadari biraz gereksiz duyarlilik sanki duyarli olunacak o kadar sey varken :) Ama sizi mi kiracagim, hamam bocegi yazarim bir dahakine :)
adim fatma degil kendim icin alinmadim ama bildigim kadariyla hz fatimapece taktigi icin yahudilerden dilimize yerlesmis malesef tabi biz o niyetle demiyoruz ama dolayli yoldan hz fatimaya hakaret oluyor..
Bocukse de buyuklugunden korkuyorum cok ses cikariyor tweety :KK43: bu kendi kendine ölür mu ki acaba ? Gerci odam daginik baya, buldugu yemek kirintilariyla gecinir gider
Valla hic sevmem hamam bocegini ilaclari satiliyor fayda edermi bilmem ?

Böcek de olabilir.
Benim dolabımdan da sürtünme sesleri geliyordu.
Aradım, taradım bir de baktım kocaman bir hamam böceği araya sıkışmış, çıkmaya çalışıyor.
Evet, bu da böyle bir anım.
Bilemiyorum fare mi daha kötü böcek mi.

valla ben 2. katdaki evimde bi sabah fare ölüsüyle karsilasmistim
senin yaziyi okuyunca o ani yasamis gibi oldum tuylerim diken diken olduuu
fare de olabilir olmayabilirde valla bilemiycem ne oldugunu :

Ben okurken bütün kaslarım gerildi fena oldum. Resmen vücudum çıglık atıp kaçmaya hazırlık yapıyo su an sanki fare ya da böcegi ben görmüsüm gibi. :eek::KK48:

Fare bence dolap arkasına sığmaz zaten. Böcek de o kadar ses çıkarmaz. Dolabın olduğu duvarın arkasından boru falan geçıyor mu onunla ılgılı de olabilir gibi geldi bana

Canım böcekleri bilmem de fare korkar insanlardan.Bende çok tiksinir huylanırım ama bizim köyde dedemlerin evde kedi olmasına rağmen kullanılmayan odaya girdiğimizde birden fazla fare açık alanlardan dolap arkalarına ya da yuvalarına kaçardı asla hareket edemezlerdi.Gece de karanlıkta geziyolar diye biliyorum abajurunu yakarsan hiç bişeycikler olmaz.Ama bana da boru sesi ya da eşya genleşmesi gibi geldi.İçin rahat etsin istiyosan dip köşe temizliğe giriş bence :) köşelere dolap içlerine de sabun koy.Sabun kokusuna gelmez böcek vs. çamaşırlarının arasına koyarsan güve derdin de olmaz ve mis gibi kokarlar :) bende çok huylanırım odamı temizlemeden uyuyamam şahsen halı bile kullanmıyorum bu yüzden.

Fare değildir bence illaki iz bırakırdı diye düşünüyorum,böcek o kadar ses çıkarmaz.Geriye boru ve genleşme kalıyor.Ya da odandan değil başka yerden geliyordur ses.İçini rahatlatırsın umarım kısa sürede.

herkese cok tesekkur ederim, bi sey varmi onu bilmiyorum ama yorumlar sayesinde rahatca uyudum en azindan :)

O dolabı tamamen boşaltın, korkuyorsan annenle boşalt her yeine bak için rahat etsin. Problem kalmaz

Kizlar merhaba. Yaklasik uc dort gun once odamda otururken dolabimin oradan takir tukir ses duydum, karton bi poset vardi ya odur ya da genlesme olayi falandir dedim. Simdi yine uzanmis televizyon izlerken ayni dolabin diger tarafindan tikir tikir sesler duydum. Yani dolap tum duvari kapliyor, iki uc metre vardir cekip bakamiyorum. Fare fobim var benim. Evimiz bahceden itibaren 2. Katta. Fare girebilir mi buraya dersiniz ? Dolap o kadar agir ki itekleyerek bile cekemiyorum. Aslinda duvarlarimiz sesi baya geciriyor ama bu sanki yan odadan veya alt daireden degil de odamin icinden geliyor gibi. Boyle tikir tikir bi ses, fare oyle ses cikaror mi yururken onu da bilmiyorum ki

bence paranormal activitiy

:)
(şaka şaka)

Back
X