Şok şok... Hala bi açıklaması yokmu eşinizin boşanmak için ..
hayır yok canım ben evliligim hakkında konusmam diyor.zaten ortada bir sorun da yok avukatına bile bir sebeb söylememiş sadece anlasamıyoruz demis.ne yapmaya calısıyor anlamadım bosanacagım diyor avukat tutuyor sonra askere gitmeden once avukatına ben gelesiye kadar açma diyor
Madem boşanmaya karar verdiniz neden davayı siz açmıyorsunuz?
Onun ne yaptığı ya da ne yapmadığı ile ilgilenmeyin bence..
Boşanmak çok zordur,bir an önce boşanıp hayatınızı kurmanızı tavsiye ederim..
Uzadıkça zorlaşıyor çünkü..
Hayırlı olsun...
Nerden inceldiyse ordan kopsun.
Vekalet verip durdurmusmu.
Sİz acın en iyisi de görsün bakalım.
kızlar bu bölüme 2 hafta önce sorunumu yazmıstm.son gelişme olarak esim 1 hafta once avukatına vekalet vermişti bosanma davasının acılması için bugunde askere gitti gitmeden avukatına dagıtıma gelesiye kadar davayı acmamasını söylemiş.biz bu arada tabi gorüsmüyoruz sizce neden boyle bir karar aldı
ve arkadaslar bosanma sebebini ogrendim maddi durumumuz kotuydü cünkü esim meslegi dısında ticarete atıldı ve olmadı cok ciddi kayıpları oldu bunun üzerine bir gün bir çanta dolusu parayla geldi bende bu nerden cıktı dedim 2006 yılında arkadasına borc vermiş de arkadsından yeni alabilmiş ama benim haberim yok tabiki boyle bir durumdan bende bir tartısmamız esnasında o paranın ordan geldigine inanmıyorum demiştim bu soylemim hırsızlık anlamına geliyormus ve bu yüzden bosanmak istiyormus.arkadaslar ben esimi asla o sekilde düşünmedim sadece tarım aracları vardı onlardan birini sattı yada kredi cekti anlamında düsünerek o sözü soyledim.sizce ben haksızmıyım
ve arkadaslar bosanma sebebini ogrendim maddi durumumuz kotuydü cünkü esim meslegi dısında ticarete atıldı ve olmadı cok ciddi kayıpları oldu bunun üzerine bir gün bir çanta dolusu parayla geldi bende bu nerden cıktı dedim 2006 yılında arkadasına borc vermiş de arkadsından yeni alabilmiş ama benim haberim yok tabiki boyle bir durumdan bende bir tartısmamız esnasında o paranın ordan geldigine inanmıyorum demiştim bu soylemim hırsızlık anlamına geliyormus ve bu yüzden bosanmak istiyormus.arkadaslar ben esimi asla o sekilde düşünmedim sadece tarım aracları vardı onlardan birini sattı yada kredi cekti anlamında düsünerek o sözü soyledim.sizce ben haksızmıyım
ohaoldumsmile
evet yanlı anlaşılma olmuş. ama o an 'sen ne demek istiyorsun' diyebilirdi...
işin taşma noktası,bahanesi bence.lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?